Ο Καμμένος είναι ο .......«εξαποδώ» και οι Τσίπρας και Κουβέλης οι .....βοηθοί του

1
Ψάχνουμε τόσα χρόνια για να βρούμε το «θηρίον», τον «εξαποδώ» και επιτέλους έπρεπε να γίνουν οι εκλογές της 17ης Ιουνίου του σωτηρίου έτους 2012 για να αποκαλυφθεί. Ο φέρων τον αριθμό 666 είναι ο αρχηγός των Ανεξάρτητων Ελλήνων, ο Πάνος Καμμένος.

Πόθεν τεκμαίρεται τούτο; Οι 20 έδρες που απέσπασαν οι Αν. Ελλ. Αντιστοιχούν στο 6,66 % των 300 εδρών της Βουλής! Με την ευκαιρία της …
Αποκάλυψης του θηρίου αναφέρουμε και άλλους δύο πιθανούς … εωσφόρους. Είναι ο Αλέξης Τσίπρας και ο Φώτης Κουβέλης. Το ποσοστό των εδρών που πήρε ο ΣΥΡΙΖΑ αντιστοιχεί στο 23,666 % των εδρών της Βουλής, ενώ το ποσοστό της ΔΗΜΑΡ στο 5,666 %. Με δεδομένο ότι ο «φρικτός αριθμός» εμφανίζεται στα δεκαδικά ψηφία τους, θα πρέπει τους Αλέξη και Φώτη, να τους ονοματίσουμε είτε ως βοηθούς του Πάνου είτε ως επίδοξους διαδόχους του. Πάντως αν το καλοσκεφτούμε αρχηγοί των κομμάτων είναι αυτά που έκαναν άνω κάτω το πολιτικό σύστημα. Ο Πάνος Καμμένος στέρησε με την ίδρυση των ΑΝ. Ελλ. την αυτοδυναμία της Ν.Δ. Ο Αλέξης Τσίπρας διέλυσε το ΠΑΣΟΚ και απείλησε να διαλύσει, εφ’ όσον εκλέγονταν την ευρωζώνη και το παγκόσμιο οικονομικό σύστημα. Ο Φώτης Κουβέλης θα μπορούσε, εάν ήθελε, να τινάξει την προοπτική σχηματισμών κυβέρνησης, με ότι αυτό συνεπάγεται. Και για να έχουμε πλήρη εικόνα της εκλογικής εκδοχής της… Αποκάλυψης σημειώνουμε απλώς ότι τα υπόλοιπα κόμματα είναι με τις δυνάμεις του… καλού Θεού. Η Ν.Δ. έλαβε το 43 % των εδρών, το ΠΑΣΟΚ το 11 %, η Χρυσή Αυγή το 6 % και το ΚΚΕ το 4 %. Άπαντα φέρουν ακέραιο αριθμό. Με βάση λοιπόν αυτή την ανάλυση, ο Ν. Μιχαλολιάκος, που όλοι υποπτευόμασταν ότι είναι ο Εωσφόρος της πολιτικής, απαλλάσσεται.

Δημοσίευση σχολίου

1Σχόλια
  1. Στη Θεσσαλονίκη ψεκάζουν τα κουνούπια... και τους πατριώτες του Καμμένου/κώλου

    Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται τα έργα αεροψεκασμού στην ευρύτερη περιοχή της Θεσσαλονίκης για την καταπολέμηση των κουνουπιών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου