Υποψήφιος του Σύριζα. "Αν κυβερνήσει ο Σύριζα θα καταστρέψουμε την Ελλάδα"

33
Επιστολή-βόμβα έστειλε στέλεχος και υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, δηλώνοντας ότι αποχωρεί από το κόμμα καθώς -όπως γράφει- ακόμα και μια ώρα κυβέρνησης από τον Αλέξη Τσίπρας θα είναι καταστροφική για τη χώρα.
Ειδικότερα, στην επιστολή που δημοσιεύει σήμερα ο Μικροπολιτικός στην εφημερίδα «ΤΑ ΝΕΑ», το στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Χανιάς, υποψήφιος στην Κορινθία και μέλος της.......
Πανελλαδικής Συντονιστικής Επιτροπής του κόμματος, γράφει απευθυνόμενος στον γραμματέα της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΝ Δημήτρη Βίτσα. «Φίλε Δημήτρη, είμαι πλέον σίγουρος ότι έστω και μία ώρα κυβερνητικής θητείας του ΣΥΡΙΖΑ θα είναι καταστροφική για την Ελλάδα και το μέλλον των παιδιών μας»
Ο Νίκος Χανιάς γράφει ακόμα ότι... τρέμει στην προοπτική να αναλάβει ο ΣΥΡΙΖΑ την εξουσία καθώς όπως γράφει αν πέσουν τα φώτα της δημοσιότητας στις συνιστώσες του ΣΥΡΙΖΑ «θα γελάσει και το παρδαλό κατσίκι»!
Και συνεχίζει: «Είναι αισχρό και ανέντιμο, εκμεταλλευόμενοι τη δίκαιη οργή της κοινωνίας, να τζογάρετε το μέλλον μας, ποντάροντας στην ανύπαρκτη πιθανότητα ότι οι δανειστές μας μπλοφάρουν, χωρίς να προτείνετε κάτι για την αντίθετη περίπτωση, όταν μάλιστα γνωρίζετε ότι οι μαξιμαλιστικές και σουρεαλιστικές θέσεις σας δεν ακουμπάνε καν στην πραγματικότητα».
Και καταλήγει κλείνοντας την επιστολή αποχώρησής του δηλώνοντας ότι δεν μπορεί να συνεχίσει να συμμετέχει σε ένα κόμμα του οποίου η κυβερνητική προοπτική «είναι άκρως επικίνδυνη για τον ελληνικό λαό και το μέλλον του».

Δημοσίευση σχολίου

33Σχόλια
  1. Πρώην ΠΑΣΟΚΟΒΟΛΕΜΕΝΟ αρχίδι που δεν το επέλεξαν πρώτο στη λίστα του νομού Κορινθίας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. "Δολοφόνος" κατά τον ξΥΡΙΖΑ ο νεαρός έλληνας
    που αμύνθηκε στον λαθρομετανάστη ληστή! Να λοιπόν πώς τον αντιμετωπίζει.
    Αυριο μπορεί να μπουκάρουν στο σπίτι σας. Κανονίστε τι θα ψηφίσετε. Αν ψηφίζατε ΠΑΣΟΚ, ρίξτε ξανά ΠΑΣΟΚ. Μην παίζετε με την τύχη της ζωής των παιδιών σας, τα οποία θα μπορούσε αύριο να βρεθούν στη θέση του παραπάνω νεαρού έλληνα.
    ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΙΔΑΜΕ ΟΛΟΙ ΠΟΣΟ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ ΑΚΡΑΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ξΥΡΙΖΑ, ΑΣ ΞΑΝΑΒΓΑΛΟΥΜΕ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΑΣΟΚ. ΑΣ ΥΠΟΣΧΕΘΟΥΜΕ 1) ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ ΟΣΟΙ ΠΗΡΑΝ ΜΙΖΕΣ Η ΕΚΛΕΨΑΝ 2) ΑΠΕΛΑΣΗ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ 3) ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΤΩΝ ΟΡΩΝ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Λαμόγια της γαλαζοπράσινης πολιτικής Μαφίας, ο δικομματισμός της μίζας,της αρπαχτής και των δικών μας παιδιών τελείωσε και οι πολιτικές συμμορίες που μας πέταξαν στα σκατά σβήνουν από τον πολιτικό χάρτη. Κρίμα που δεν θα μπορείτε πλέον κομματοκοπρίτες - βδέλλες του δημόσιου κορβανά- να βολεύεστε εσείς και το σόι σας σε δημόσιες θεσούλες
    Για όλους όσους σας έπεσε βαρύ το αποτέλεσμα των εκλογών της 6ης Μαϊου, προετοιμαστείτε και για τη σφαλιάρα της εφορίας μέσα στον Ιούνιο και περαστικά σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ
    Η ΤΣΙΠΡΑ ΚΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΨΩΜΙ
    ΑΦΟΥ ΟΛΟ ΘΑ ΤΟ ΔΙΝΕΙ
    ΣΤΟΥΣ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ
    ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ
    ΠΟΥ ΘΑ ΦΕΡΕΙ ΕΔΩ.
    ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΟΥ
    ΘΑ ΠΕΙΝΑΝΕ.
    ΚΑΝΟΝΙΣΕ ΤΙ ΘΑ ΨΗΦΙΣΕΙΣ.
    ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΛΑΚΑ ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. παπανδρεου και παπακι η BMW και μητσοτακη.καλυτερα παπακι παρα μητσοτακη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. 9.50 Συμφωνώ απόλυτα. Δεν μπορώ να ζήσω χωρίς το IQ του Γιωργάκι, τις παπαρολογίες του χοντροκώλη που μας φόρεσε τον νόμο περί ευθύνης υπουργών και αθώωνε τον Τσοχαντζόπουλο και τον πειστικό λόγο του καρεκλοκενταύρου Σηφουνάκη που ποτέ δεν δούλεψε στη ζωή του και δεν μας είπε πόσα οφείλει στην εφορία ο πατριώτης πεθερός του.
    Ιδιαίτερα θα μου λέιψει ο Ρέπας.
    Βρε ουστ κοπρόσκυλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Θέλει ο μαλάκας να κρυφτεί αλλά η μαλακία δεν τον αφήνει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. παπανδρεου και παπακι η BMW και μητσοτακη.καλυτερα παπακι παρα μητσοτακη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΤΕΛΙΚΑ ΜΕΡΑ ΜΕ ΤΗ ΜΕΡΑ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΤΑΙ ΟΤΙ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙ ΣΚΟΤΕΙΝΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΑΚΟΜΗ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΥΣ ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ο ΥΒΡΙΣΤΗΣ, ΤΩΡΑ ΤΟΥΣ ΓΛΥΦΕΙ

    Το είδαμε κι αυτό!
    Ο προστάτης κουκουλοφόρων και λαθρομεταναστών
    ΤΣΙΠΡΑ επισκέφθηκε την ΓΑΔΑ.
    Υποσχέθηκε επίλυση εργασιακών θεμάτων.
    Ποιός, ο υβριστής!
    Το θράσος του δεν έχει όρια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. -Η ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΣΕ ΠΟΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ;
    -ΣΤΑ "ΝΕΑ";
    -Α! ΚΑΤΑΛΑΒΑΜΕ!
    Η ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΕΙΝΑΙ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ "ΝΥΝ ΥΠΕΡ ΠΑΝΤΩΝ ΑΓΩΝΑ" ΤΩΝ ΓΝΩΣΤΩΝ.
    ΕΧΟΥΜΕ ΑΠΟΚΤΗΣΕΙ ΠΙΑ ΕΜΠΕΙΡΙΑ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΠΙΑ ΤΟΣΟ ΕΥΚΟΛΑ.
    ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΗΣ ΥΦΕΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΜΑΣ ΞΥΠΝΗΣΕ ΑΠΟ ΤΗ ΝΙΡΒΑΝΑ ΜΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. @ 11:20 π.μ.

    Σου έχουν αυξήσει το μεροκάματο πλησιάζοντας στην ημέρα των εκλογών ή δουλεύεις για ένα κομμάτι ψωμί;
    Να το κοιτάξεις γιατί είναι άδικο να σε εκμεταλλεύονται έπειτα από τον μεγάλο αγώνα που κάνεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Δεν είχα σκοπό να ψηφίσω ΣΥΡΙΖΑ. Θα το κάνω όμως για να δώ όλους εσάς του μαλ...κες που τον στηρίζετε τι θα κάνετε.
    Τί θα κάνετε όταν δεν θα έχετε ψωμί να φέρετε στην οικογένειά σας.
    Τί θα κάνετε όταν μυριάδες λαθρομετανάστες,θα νομιμοποιηθούν και θα φέρουν και τους συγγενείς τους και η Ελλάδα θα γίνει πλέον Ελλαδιστάν.
    Τι θα κάνετε όταν ο Τσίπρας εισηγηθεί τα σκόπια να ονομάζονται "ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ".
    Τί θα κάνετε όταν η αποδυναμωμένη αστυνομία στην ουσία διαλυθεί πλήρως.
    Όταν πέσουν σαν τις ακρίδες πάνω στην όλπια περιουσία έχετε (σπίτι, εξοχικό, καταθέσεις, κ.λ.π.).
    Μαλάκες, έ μαλάκες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Να που πήγαν τα λεφτά: Η Δούρου είχε διοριστεί από Άκη και Γιάννο σε Ινστιτούτο του ΥΓ. Άμυνας.

    [Έτσι είναι οι Έλληνες πολιτικοί: Αυτοί που έχουν λαδώσει το αντεράκι τους στα μουλωχτά είναι οι πρώτοι που φωνάζουν και ζητούν ευθύνες για το που πήγαν τα λεφτά.
    Το Ρενάκι θα μας πει ότι επί Άκη και Γιάννου προσλήφθηκε αξιοκρατικά και λόγω "προσόντων" στο Ινστιτούτο για να αναλύει μάλιστα την πολιτική της Τουρκίας... ετοιμάζει και "κρεμάλες" ή ειδικά δικαστήρια για αυτούς που συμμετείχαν στο φαγοπότι... για τους άλλους όμως και ότι για την πάρτη της]

    Με τίτλο «Τι κρύβει η Δούρου» και υπότιτλο «Γιατί δεν αναφέρει στο βιογραφικό της τη συνεργασία με το Ινστιτούτο του Ακη» που δημοσιεύει στο εξώφυλλό της, η εφημερίδα «Δημοκρατία» γράφει σήμερα ότι η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ συνεργαζόταν με το Ινστιτούτο Αμυντικών Αναλύσεων (ΙΑΑ) όταν υπουργοί Αμυνας ήταν ο Ακης Τσοχατζόπουλος και στη συνέχεια ο Γιάννος Παπαντωνίου.
    Η εφημερίδα αναφέρει ότι η Ρένα Δούρου κρύβει από το βιογραφικό της τη συγκεκριμένη συνεργασία που είχε «με τη χειρότερη περίοδο διαφθοράς και παρακμής των τελευταίων δεκαετιών, με το ΠΑΣΟΚ του Ακη, του Γιάννου Παπαντωνίου και του Κώστα Σημίτη».

    «Η κυρία Δούρου δεν χάνει καμιά ευκαιρία για να κατακεραυνώσει το «σάπιο πολιτικό σύστημα» της Μεταπολίτευσης, με το οποίο, όπως λέει, δεν είχε οποιαδήποτε σχέση. Είναι όμως έτσι;» γράφει η εφημερίδα.

    Σύμφωνα με το ρεπορτάζ η Ρένα Δούρου είχε αναλάβει ρόλο αναλύτριας της τουρκικής πολιτικής από το 2001 και μετά, περίοδο κατά την οποία ο κ. Τσοχατζόπουλος κατηγορείται ότι είχε κλιμακώσει τις δραστηριότητες του γύρω από τις εξοπλιστικές και αμυντικές προμήθειες από τις μίζες εκατοντάδων εκατομμυρίων ευρώ.

    «Το γεγονός ότι η κυρία Δούρου είχε αυτή τη συνεργασία δεν είναι προφανώς από μόνο του επιλήψιμο. Οπως δεν είναι και για οποιονδήποτε άλλο επιστήμονα ή εργαζόμενο στους φορείς του υπουργείου που εκτελούσε ευσυνείδητα τα καθήκοντά του. Το αξιοπερίεργο όμως είναι ότι αν και είναι πολιτικό πρόσωπο έχει αποφύγει να συμπεριλάβει αυτή την πτυχή της επαγγελματικής δραστηριότητάς της στο βιογραφικό της, όπου απλώς δηλώνει «σύμβουλος εκδόσεων», αναφέρει η εφημερίδα και καταλήγει:

    «Σε μια τέτοια περίοδο, ως κορυφαίο στέλεχος ενός κόμματος που διεκδικεί την εξουσία (καταγγέλοντας μάλιστα όσους κυβέρνησαν έως τώρα και ευαγγελιζόμενο τη διαφάνεια) δεν όφειλε να μην κρατάει τέτοια μυστικά που έχουν πολιτικό ενδιαφέρον και αντίκτυπο; Αλλωστε, ο σάλος που έχει ξεσπάσει το τελευταίο διάστημα για την προσχώρηση πρώην στενών συνεργατών του Ακη Τσοχατζόπουλου, όπως ο Αντ. Κοτσακάς, στον ΣΥΡΙΖΑ δημιουργεί ένα πρόσθετο θέμα που θα έπρεπε να είχε λάβει υπόψιν της η πολύ ευαίσθητη για σειρά άλλων θεμάτων βουλευτής».



    EIXAN ΣΤΗ ΠΑΝΤΑ ΤΟΝ ΝΕΟΚΛΗ ΣΑΡΡΗ
    ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΕΙ ΤΟ ΣΟΥΡΓΕΛΟ.
    ΕΛΛΑΔΙΣΤΑΝ-ΠΑΣΟΚΙΣΤΑΝ-ΤΣΙΠΡΙΣΤΑΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Τον μαλάκα που θα ψηφίσει ΣΥΡΙΖΑ για να μας εκδικηθεί.
    Σιγά μωρή λουλού θα σκίσεις το καλτσόν του πατριωτισμού.
    Λαμόγια γλύφτες ,βολεμένοι της εξουσίας όσο φοβάστε την αλλαγή διακυβέρνησης τόσο βοηθάτε να αισιοδοξούμε ότι αυτό που έρχεται είναι ελπιδοφόρο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. To "Σύστημα" κάνει πάρα πολύ καλή δουλειά!! Πόρτα, πόρτα, στέλεχος, στέλεχος, εκβιασμό κι εκφοβισμό, ή εξαγορά!!!! Όχι ότι το Ξύριζα είναι ότι το καλλίτερο, είναι όμως το μη χείριστο βέλτιστο!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Από όλα έχει ο μπαξές στο ΣΥΡΙΖΑ.
    Τελικά γιαυτό το κόμμα αξίζει περισσότερο η φράση του ΣΥΡΙΖΑ ,ότι η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ,τώρα που τη γνώρισε ο κόσμος θα αράξει στα κυβικά της.Το ακριβώς αντίθετο θα συμβεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. παντου υπαρχουν προδοτες και ριψασπιδες
    τωρα ειδε φως ο πυροσβεστης
    αν ειχε εκλεγει θαταν ακομα τυφλος
    οσο για τα γιουσουφακια σε υπηρεσια της χα ενα τους λεω
    πιαστηκε το χερι τους απο το copy paste μπας και πεισουν κανενα
    κερδισαν 3 εχασαν 3000
    αλλα ειναι τοσο μαλακες που δεν θα το καταλαβουν ποτε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Δε με ενδιαφέρουν ούτε οι συνιστώσες, ούτε τα συνημίτονα. Αυτό που με ενδιαφέρει είναι να μην ξαναμπούν στη Βουλή οι αποδεδειγμένα δόλιοι καταστροφείς της χώρας. Αφού δεν υπάρχει επιλογή, θα προτιμήσω ακόμα και τον Καραγκιόζη πρωθυπουργό!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ Ν΄ΑΧΕΙΣ, ΤΙ ΤΟΥΣ ΘΕΛΕΙΣ ΤΟΥΣ ΓΑΛΑΖΟΠΡΑΣΙΝΟΥΣ ΠΑΠΑΓΑΛΟΥΣ? ΑΥΤΟΙ, ΟΣΗ ΧΟΛΗ ΚΙ΄ΑΝ ΞΕΡΑΣΟΥΝΕ, ΜΟΝΟ ΚΑΛΟ ΚΑΝΟΥΝ ΣΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΚΑΜΜΕΝΟ, ΓΙΑΤΙ ΔΙΝΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΕΞΑΘΛΙΩΜΕΝΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΤΟ 85% ΤΩΝ ΨΗΦΟΦΟΡΩΝ, ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΠΟΣΟ ΧΟΝΤΡΑ ΧΑΝΟΥΝ ΤΟ ΧΡΗΜΑ, ΚΙ ΑΥΤΟΙ ΚΑΙ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΤΟΥΣ, ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΒΓΕΙ Ο ΣΥΡΙΖΑ. ΟΠΩΣ ΛΕΝΕ ΚΡΥΦΕΣ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ, ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟΔΥΝΑΜΙΑ! ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΑΝΙΑ...ΜΑΛΛΟΝ ΧΑΝΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ, ΠΟΥ ΧΟΛΩΘΗΚΕ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΤΟΝ ΨΗΦΙΣΕ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΚΡΥΦΤΕΙ ΠΙΣΩ ΑΠ΄ΤΟ ΔΑΧΤΥΛΟ ΤΟΥ,ΠΟΛΥ ΧΑΝΟΣ. ΜΕ ΤΟΝ ΛΑΟ, ΔΕΝ ΤΑ ΒΑΖΕΙΣ ΠΟΤΕ...ΓΙΑΤΙ ΜΟΝΟ ΧΑΝΕΙΣ, ΧΑΝΙΑ...ΧΑΝΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Τα γιουσουφάκια μην τα ψάχνεις στη ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ.Ψάξτα καλύτερα στα στέκια των λαθρό Αφγανών και Πακιστανών, που κάποιοι δηλώνουν ότι θα νομιμοποιήσουν.Πρόσεχε λοιπόν γιατί οι πολιτισμοί αυτών των υπό νομιμοποίηση λαθρό , απαγορεύει την σεξουαλική συνεύρεση με γυναίκα και για το λόγο αυτό επιδίδονται προς το παρόν σε κακοποιήσεις ομοεθνών τους.Το περιστατικό έγινε στη πλατεία Βικτωρίας .Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ έχει γνωστή θέση για τα μπουμπούκια και να παρακαλάς να βρεις κανένα χρυσαυγίτη όταν κατά λάθος περάσεις από τα στέκια τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Βίντεο ξεβρακώνει τα trolls του ΣΥΡΙΖΑ μέσα απ' τα γραφεία τους!!!
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    Η Ομάδα social media του ΣΥΡΙΖΑ έχει στήσει εργοστάσιο παραγωγής… λάσπης.

    Στο βίντεο που ακολουθεί αποδεικνύεται ότι η ομάδα internet του ΣΥΡΙΖΑ:παραποιεί τα σποτ της ΝΔ.
    επιτίθεται μαζικά και συντονισμένα με σχόλια κατά της ΝΔ στα κοινωνικά δίκτυα (trolling).
    παράγει σκάνδαλα λάσπης εναντίον του Αντώνη Σαμαρά.

    Μια του κλέφτη, δύο του κλέφτη, τρεις και την κακή του μέρα όπως λέει ο σοφός λαός.
    Έτσι και τα troll του ΣΥΡΙΖΑ την πάτησαν και αποκαλύφθηκαν από ένα βίντεο, με τίτλο «Οι admins του ΣΥΡΙΖΑ», που πρόβαλλε το protagon.gr. Ρεπορτάζ: Οι admins του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. Δημοσιεύτηκε στις 7 Ιούν 2012 από Ekloges12 Ρεπορτάζ: Λίνα Παπαδάκη


    Δείτε το και προσέξτε στο τέλος, στο 5:02 που η κάμερα πιάνει μια οθόνη των laptop που έχουν μπροστά τους
    τα troll... Προσέξατε με τι ασχολούνται τα troll που δεν παραδέχονται ότι είναι troll;

    Δείτε το αναλυτικά σε ένα μικρό βίντεο που έφτιαξε κάποιος φίλος:
    ΣΥΡΙΖΑ TROLLS Φόρτωση...1895
    Δημοσιεύτηκε στις 10 Ιούν 2012 από gasattackgr

    Δε νομίζω να αμφιβάλλει πλέον κανείς για το τι κάνουν όλη μέρα οι καραγκιόζηδες με τα γενάκια που λένε ότι δεν είναι troll και ξαφνικά τους τελευταίους μήνες μας έχουν πλημυρίσει στα σχόλια και στα βρισίδια..
    ΤΑ ΟΡΦΑΝΑ ΤΟΥ ΣΤΑΛΙΝ
    Αυτά τα "παιδιά".. ΝΑΙ, είναι άλλο πράγμα. Ο Στρατούλης, ΟΧΙ, είναι το ίδιο πράγμα.

    Αντε ρε πτωματα τρολαδες που βρηκατε μεροκαμματο και ελπιζετε σε θεσουλες αν ο Τσιπρας παρει κυβερνηση.
    Το μελλον και το πρσωπικο σας συμφερον κοιτατε και ειστε μια απο τα ιδια ο,τι και να λετε...ΣΚΑΤΑ.

    Για ρίξε μια ματιά στις οθόνες των παιδιών αυτών που θες να κυβερνήσουν...
    Θα δεις οτι δουλειά τους είναι να παραποιούν σποτ της ΝΔ και να βγάζουν σκάνδαλα για το Σαμαρά.

    Νήπια της πολιτικής που με ψήφους του ΠΑΣΟΚ έχουν πάρει φωτιά τα ...
    κωλαράκια...τους, τα Λαθρολάγνα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Χ.Α. ΓΙΑ ΝΑ ΤΙΜΩΡΗΘΟΥΝ ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΓΡΑΒΑΤΩΜΕΝΑ ΤΟΜΑΡΙΑ ΠΟΥ ΕΞΑΠΑΤΗΣΑΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. ΛΟΙΠΟΝ ΕΙΝΑΙ ΑΣΤΕΙΟ ΝΑ ΣΥΖΗΤΑΜΕ ΠΟΙΟΝ ΘΑ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ.Ο ΜΙΣΟΣ ΜΙΣΘΟΣ Η ΜΙΣΗ ΣΥΝΤΑΞΗ ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΕΤΑΙ ΑΥΘΑΙΡΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ.ΚΑΙ ΤΟ ΜΙΣΟ ΤΟΥ ΜΙΣΟΥ ΤΟ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΑΓΡΙΟΙ ΦΟΡΟΙ.ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΕΛΕΟΣ ΜΕΤΑ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ.ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΘΑ ΚΑΤΑΣΧΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΔΑΝΕΙΑ ΚΑΙ ΦΟΡΟΥΣ ΣΑ ΣΟΚΟΛΑΤΕΣ.Η ΓΗ ΘΑ ΕΚΠΟΙΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΧΡΕΩΜΕΝΟΥΣ ΑΓΡΟΤΕΣ.ΧΡΕΟΣ ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΑ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΕΙ.ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΛΟΓΟ Ο ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΝΑ ΨΗΦΙΖΕΙ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΝΔ.ΑΥΤΟΙ ΜΑΣ ΦΕΡΑΝΕ ΩΣ ΕΔΩ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Τελικά έχουμε παγκοσμίως την καλύτερη ομάδα στη ρυθμική γυμναστική ! Ποιός Μελλισανίδης! Τις κωλοτούμπες των πολιτικών μας να δει κανείς και διεκδικούμε το χρυσό στο επόμενο παγκόσμιο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Ενώ αν κυβερνήσει ο Σαμαράς με το Βενιζέλο θα προκόψουμε ! Ακούς τον Βορίδη και τον Πάγκαλο και φλερτάρεις με την ιδέα της μετανάστευσης ! Του Πάγκαλου του φταίει ο Βενιζέλος (τις χοντροειδείς αθλιότητες που έχει εκστομίσει τις θεωρεί ο ίδιος -και κανένας άλλος- ρηξικέλευθρες πολιτικές θέσεις και ψάχνει για θέση στα πολιτικά πράγματα), του Σαμαρά του φταίει ο Σύριζα (δεν κοιτάει δεξιά του να δει το Βορίδη και αριστερά του να δει τη Ντόρα για να αντιληφθεί το πλήρες αδιέξοδο του κόμματός του) και με αυτά τα απερίγραπτα χάλια διεκδικούμε χώρο στον παγκόσμιο χάρτη και δικαίωμα στην αξιοπρέπεια! Τελικώς δεν είναι τυχαία η ρήση "Κατεβαίνω στην πολιτική" δεδομένου ότι αποτελεί ηθική κάθοδο (και όχι άνοδο) αφού ουδείς αξιόλογος ασχολείται με τα πολιτικά πράγματα. Καλύτερα να ήταν υποψήφιος ένας οποιοσδήποτε πολίτης με προυποθέσεις όπως :
    1) Όχι πάνω από 2-3 ακίνητα στο κοινό οικογενειακό Ε9
    2) Όχι πάνω από 80.000 ετήσιο συνολικό οικογενειακό εισόδημα
    3) Καμμία εμπλοκή με ΜΜΕ και εκδοτικά συγκροτήματα
    4) Υποχρεωτικά να έχει εργαστεί ως ελεύθερος επαγγελματίας και όχι λουφαδόρος δ.υ. τουλάχιστον 10 χρόνια
    5) Να μην είναι ενταγμένος σε κανένα από τα μέχρι τώρα κόμματα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Αυτή δεν είναι πολιτική σκηνή! Κακοπαιγμένο θέατρο μπουρλέσκ θυμίζει με γηρασμένες ηθοποιούς!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. 9.35, πάνε σε κανά γιατρό παλικάρι μου γιατί θα σφίξουν κι οι ζέστες και θα επιδεινωθεί η κατάστασή σου! Αν ψηφίσουμε ΠΑΣΟΚ θα γίνουμε ΕΜΕΙΣ μετανάστες και θα βγούμε να κάνουμε παρέα στους δρόμους με τους original . Και, ναι , να υποσχεθούμε εμείς να βάλουμε τους κακούς στη φυλακή ! (Αν ήταν να βάλουμε και τους βλάκες μαζί με τους κακούς από τους πρώτους θα σε παίρνανε!). Κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ να ξαναβγάλεις μόνος σου, κόπανε και να σε .η.άει κάθε μέρα, σου το εύχομαι ολόψυχα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Μια παράδοση στη σταθερότητα την έχουν εκεί στο ΠΑΣΟΚ από το οποίο προέρχεται ο κος Χάλιας: από το Γιωργάκη (δε θέλουμε λεφτά-στήριξη θέλουμε!) στο Βενιζέλο (δεν θα παρθούν άλλα μέτρα).Καθόλου δεν με εξέπληξε η συμπεριφορά του εν λόγω κυρίου, κατ΄εμέ ένας άνθρωπος που είχε στρατευτεί στο ΠΑΣΟΚ την εποχή των μιζών και του γλεντιού είναι βαθιά διεφθαρμένος και δεν τον πιστεύω ακόμη κι αν ορκιζόταν στην ζωή του! Ελπίζω ο ΣΥΡΙΖΑ ή σε όποιο κόμμα πάνε αυτά τα πρασινοσκούληκα τώρα που το καράβι μπάζει νερά να απομονωθούν μετά τις εκλογές και να ξεγυμνωθούν .....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. 9.35 Και γιατί ρε φίλε θα κάνει τωρα το Πασόκ, αυτά που δεν έκανε τόσα χρόνια;;Τι άλλαξε δηλαδή;;;Για πόσο μαλάκες μας περνάτε;;Ξυπνήσαμε ρεεεε! Μονοψήφιο παίρνετε στις επόμενες εκλογές!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Εγώ υποστηρίζω ακόμη το ΠΑΣΟΚ αν και μας έφερε σε αυτά τα χάλια γιατί θεωρώ ότι όλοι αυτοί που συνέβαλαν σε αυτό το χάλι έχουν μετακομίσει κατά ΣΥΡΙΖΑ μεριά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. @ 12 Ιουνίου 2012 10:09 π.μ.
    Φαίνεσαι ανόητος αλλά μην το φωνάζεις, θα σε καταλάβουν στον κύκλο σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. @ 12 Ιουνίου 2012 5:01 μ.μ.
    Καλά κάνεις σύντροφε!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου