Τα ξεπουλημένα ΜΜΕ συνεχίζουν τον απεχθή ρόλο τους!

2
Γράφει ο Γιάννης Πρεβενιός

Ο κ. Κούβελος πραγματικά προκαλεί με την αποπομπή της αθλήτριας Βούλας Παπαχρήστου λόγω του γνωστού σχολίου της.
Αφού η κοπέλα ζήτησε συγνώμη (κακώς αφού προσωπικά θεωρώ χιουμοριστικό το σχόλιο της) θα έπρεπε ο "κύριος" αυτός να ανακαλέσει την απόφαση του για να δώσει την δυνατότητα σε ...
έναν νέο άνθρωπο να αγωνιστεί και να παλέψει για το όνειρο του!
Φυσικά για άλλη μία φορά η .......γελοιότητα περισσεύει γιατί  αν υπήρχε ευνομούμενη πολιτεία και πραγματική δικαιοσύνη ο παραπάνω κύριος θα έπρεπε να είναι υπόλογος για την αδήλωτη εξαγωγή του 1.000.000 € στο εξωτερικό και όχι αρχηγός της Ελληνικής αποστολής για να μας μιλά για Ολυμπιακά ιδεώδη και “τρίχες” κατσαρές!
Σίγουρα ζούμε ημέρες απύθμενης υποκρισίας όπου τις τύχες μας σε όλα σχεδόν τα επίπεδα εξουσίας τις διαχειρίζονται “μικρά”, “τιποτένα” και ξεπουλημένα ανθρωπάκια τα οποίοα πέρα από τα προσχεδιασμένα πολιτικά τους ανομήματα έχουν το θράσος να απευθύνουν νουθεσίες και συμβουλές προκαλώντας την νοημοσύνη μας. Μια νοημοσύνη που καθημερινά κουρελιάζεται από τα συνεργαζόμενα μαζί τους ΜΜΕ τα οποία δημιουργούν ή διογκώνουν μικρά και ασήμαντα θέματα για να υποβαθμίσουν ή και να εξαφανίσουν τελείως τα μεγάλα και τα σοβαρά που έχουν και θα έχουν αρνητική επίδραση στο μέλλον όλων μας.
Το μείζον κατά αυτούς την συγκεκριμένη στιγμή ήταν το δήθεν ρατσιστικό σχόλιο της Παπαχρήστου και όχι η δήλωση του τραπεζίτη κ. Ρουμελιώτη ότι το ΔΝΤ ήξερε εκ των προτέρων ότι το μνημόνιο θα αποτύχει!
Φίλες/οι  πριν είναι αργά για όλους μας όλα αυτά τα στημένα σκηνικά πέρα από την αηδία μας θα πρέπει πλέον να φουντώσουν την οργή μας η οποία από παθητική θα πρέπει σύντομα να γίνει έκδηλη αφού η μέχρι τώρα απάθεια μας τους καθιστά ολοένα πιο θρασείς και επικίνδυνους! 

Δημοσίευση σχολίου

2Σχόλια
  1. Η δικτακτορία της πολιτικής ορθότητας....έτσι αρχίζει ο πραγματικός φασισμός, με το έλεγχο πρώτα της σκέψης με τα διάφορα διχαστικά και προπαγανδιστικά μυθεύματα περί "ρατσισμού" που γαρνίρονται με βαρίγδουπες λέξεις όπως "ξενοφοβία", "υφέρπον φασισμός" και άλλα φαιδρά και μετά ακολουθούν οι δια νόμου απαγορεύσεις του ελεύθερου λόγου που δήθεν θίγει συνειδήσεις και "φυλές".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΤΟ ΠΙΟ ΤΡΕΛΟ ΤΗΣ ΥΠΟΘΕΣΗΣ ΤΗΝ ΑΠΕΚΛΕΙΣΕ Ο ΦΟΡΟΦΥΓΑΣ ΤΟΥ 1.000.000
    ΚΟΥΒΕΛΟΣ ΤΟ ΓΕΝΟΣ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ.

    ΑΝΤΙ ΝΑ ΤΟΝ ΕΧΟΥΝ ΧΩΣΕΙ ΜΕΣΑ ΤΟΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΔΙΟΡΙΣΜΕΝΟ ΑΡΓΟΜΙΣΘΟ.

    ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΑΠΑΓΟΡΕΥΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΟΠΛΟΦΟΡΙΑ ΚΑΙ Η ΟΠΛΟΚΑΤΟΧΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου