Ψεκάζουν, σκουπίζουν τελειώνουν με την δημοκρατία

42
Του Δημήτρη Α. Γιαννακόπουλου

Είχα εγκαίρως προειδοποιήσει: ο τρόπος με τον οποίο η σκληρή δεξιά αντιμετωπίζει τις πολιτικοοικονομικές κρίσεις θεμελιώνεται με την μεταβολή της πολιτικής αφήγησης σε ρατσιστική αφήγηση. Αποτελεί το πέρασμα από την διαβούλευση και την διαπραγμάτευση στο αυταρχικό κράτος του χωροφύλακα. Η έννοια του έθνους δεν έχει αστικό σημαινόμενο στη δική τους συνείδηση, αλλά πολιτισμικό / βιολογικό. Έτσι συμφέρει την τυχοδιωκτική πολιτικοεπιχειρηματική τάξη της πατρίδας μας σήμερα. Χθες, τους ίδιους, συνέφερε η ........
επίσης πολιτικοοικονομική στην ουσία, αλλά ψευδώς ανθρωπιστικά / ιδεαλιστικά παραμορφωμένη αφήγηση περί «πολυπολιτισμικότητας».   

Ο ρατσιστικός λόγος και η σχετική συμπεριφορά του κράτους και των ΜΜΕ έρχονται να ρίξουν ένα πέπλο συσκότισης επί των οικονομικών σχέσεων και των πολιτικών επιλογών που οδηγούν στην μετάβαση από την πολυπολιτισμική αναπαράσταση της οικονομίας των θεσμών κοινωνικοποίησης στην (εθνο)εκκαθαριστική πολιτική με κριτήριο την εθνοτική καταγωγή. Αυτό συνηθίσαμε οι νεότεροι να το ταυτίζομε κυρίως με τον ναζισμό, αν και οι ρίζες του βρίσκονται στις αρχές δημιουργίας των εθνικών κρατών. Με μια κουβέντα, σιωπηλά, άδηλα, χυδαία και ως μέσο διασκέδασης των αιτίων της κρίσης, περνάμε από την απολιτική, α-οικονομική και α-ιστορική αντιμετώπιση του ζητήματος της μετανάστευσης στην Ελλάδα – που δομήθηκε καταρχήν στο όνομα της «πολυπολιτισμικότητας» - σε επιχειρήσεις ρατσιστικού χαρακτήρα υπό την αιγίδα μάλιστα της επίσημης πολιτείας.

Το φαινόμενο αυτό σηματοδοτεί την εγκατάλειψη της συγκεκριμένης στρατηγικής διαχείρισης πολιτικώς της ετερότητας στον ελληνικό χώρο, την οποία θα  τοποθετούσα στο τέλος του 1980. Καταρχήν, η σκληρή δεξιά τακτική του «ψεκάστε, σκουπίστε, να τελειώνουμε» με τους μετανάστες υποδηλώνει το τέλος του «εκσυγχρονισμού» που συνδέθηκε με την ενσωμάτωση της Ελλάδας στην ΕΕ. Το τέλος της λεγόμενης «διαβουλευτικής δημοκρατίας» και την επανίδρυση του αστυνομικού κράτους πάνω σε μια ρατσιστική αντίληψη επί της πολιτικής και των κοινωνικών θεσμών. Τούτο εμφανίζεται ασφαλώς ως εφαρμογή του νόμου και της τάξης, αν και αποτελεί μια δραματική οπισθοδρόμηση της δημοκρατικής και φιλελεύθερης αντίληψης περί λειτουργίας του Κράτους Δικαίου, το οποίο ήρθε για να υπηρετήσει μια αστική μορφή αέναης επιδίωξης για αποκρυστάλλωση της ισότητας, της ειρήνης και του σεβασμού των δικαιωμάτων του ανθρώπου σε ένα περιβάλλον ελευθερίας. Ουτοπική αστική προσέγγιση με κρίσιμο, λανθάνον πολιτικοοικονομικό περιεχόμενο, αλλά σημαίνουσα ως στάδιο ανάπτυξης της ανθρωπότητας στη βάση των λεγομένων «ηπίων πολιτικών» που θα μπορούσαν να οδηγήσουν ακόμη και σε βιοοικονομικές προσεγγίσεις της εναλλακτικής ηγεμονίας.      

Η ανακοίνωση του Υπουργείου Δημόσιας Τάξης που ήρθε για να απαντήσει στον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Δ.Τσουκαλά, ο οποίος χαρακτήρισε τις χθεσινές-προχθεσινές επιχειρήσεις για την «πάταξη της λαθρομετανάστευσης», (άστοχα και πολιτικά εσφαλμένα, επίσης) «προσβολή για τον πολιτισμό μας», είναι ενδεικτική της δραματικής μετάλλαξης (καί επίσημα) της Ελλάδας σε αστυνομικό/ρατσιστικό κράτος υπό Ευρωπροτεκτορατοποίηση. Αναμφίβολα η εξέλιξη αυτή συνδυάζεται ιστορικά με την λειτουργία προτεκτοράτων.
Σημειώνει λοιπόν στην ανακοίνωση του το Υπουργείο:  «Προσβολή για τον πολιτισμό μας είναι να θυμάσαι τα «ανθρώπινα δικαιώματα» μόνο όταν πρόκειται για τους παράνομους μετανάστες, αλλά να μην θυμάσαι το δικαίωμα στη ζωή δεκάδων θυμάτων που βρήκαν τραγικό θάνατο, ακόμη και για λίγα ευρώ».

Εδώ, συναντάμε προσβολή της δημοκρατικής πολιτικής και όχι απλώς γενικά του φιλελεύθερου πολιτισμού που έλκει την ιδεολογική του καταγωγή από τον Διαφωτισμό. Στην κυβερνητική αφήγηση, όχι απλώς συνδέεται το έγκλημα (γενικά στην Ελλάδα ή η αύξηση της εγκληματικότητας) με του «παράνομους μετανάστες», αλλά καταδηλώνεται η τάχαμου ιδεολογική/πολιτισμική συνάφεια της αριστεράς με αυτό, μέσω της δήθεν απαίτησης για προστασία των ανθρωπίνων διακιωμάτων των ξένων και όχι των ντόπιων! Είναι σαν η αριστερά να ζητεί προστασία των ξένων εις βάρος των ντόπιων!! Και ακόμη χειρότερα, εμφανίζεται η αριστερά να νομιμοποιεί εγκλήματα που διαπράττουν μετανάστες εναντίον Ελλήνων! Οι ξενόδουλη δεξιά, που καθημερινά εξευτελίζεται και ταπεινώνει τον ελληνικό λαό υποταγμένη απολύτως στις επιλογές της τρόικας, δηλαδή, κατηγορεί την αριστερά ως αντεθνική και αντικοινωνική δύναμη που υποστηρίζει την ύπαρξη Ασιατών και Αφρικανών αλλοθρήσκων εις βάρος των Ελλήνων-Ορθοδόξων! Η αριστερά, με άλλα λόγια, εμφανίζεται να μην δείχνει ευαισθησία προς τον ελληνικό λαό, τον οποίο «περιποιείται» δεόντως η δεξιά και η κεντροαριστερά στις μέρες μας, αλλά αποκλειστικά προς τους «απολίτιστους» μετανάστες με «εγκληματικό γονίδιο»! Πρόκειται για την κυρίαρχη πολιτικώς αφήγηση του αστυνομικού, ρατσιστικού κράτους, διώκτη πολιτικών φρονημάτων και δημοκρατών, που ιστορικώς καταγράφηκε στην Μετεμφυλιακή Ελλάδα 1950-1967/(74).

Το χειρότερο ίσως είναι η χυδαιότητα της υπόθεσης. Με αυτή την αφήγηση επιχειρείται να συγκαλυφτεί το έγκλημα της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ, που ως κυβερνήσεις προκάλεσαν με πρωτοβουλίες και παραλήψεις, ήδη από το 1990, την μεταναστευτική κρίση. Αυτοί που δοξάζουν τις αστυνομικές μεθόδους, για την αντιμετώπιση ενός πολιτικού - και όχι ιδεολογικού ή πολιτισμικού - κρίσιμου ζητήματος για την ελληνική κοινωνία (μεταναστευτικό), είναι οι ίδιοι που άνοιξαν τα σύνορα, που επιδόθηκαν σε επικίνδυνες αλλά ταυτόχρονα επικερδείς και κομματικά ωφέλιμες ελληνοποιήσεις, και που επί δεκαπέντε-είκοσι χρόνια έκαναν τα στραβά μάτια - όπου δεν προωθούσαν – ως προς την «μαύρη εργασία» μεταναστών. Στους αγρούς συναντούσαμε μετανάστες με «χαρτιά» κάθε είδους και προέλευσης ή και δίχως «χαρτιά», αλλά υπό την «προστασία» του Έλληνα εργοδότη, τον οποίο προστάτευαν με τη σειρά τους οι κυβερνώντες, δικοί του πάτρωνες! Τα ίδια και στις οικοδομές, στα σπίτια με τη μορφή υπηρετικού ή βοηθητικού προσωπικού. Τα ίδια στα Ολυμπιακά Έργα των εθνικών μας εργολάβων, στην εστίαση, στην κτηνοτροφία, στην βιοτεχνία …παντού! Τότε το καθεστώς το διαπλεκομένων ήταν ανοιχτό στους παράνομους μετανάστες, προκλητικό στην κοινή λογική (τι θα απογίνουν αυτοί οι άνθρωποι, μόλις περάσουμε σε ύφεση που ήταν ορατή από το 2004 δια γυμνού οφθαλμού) αλλά εξίσου (κρυφο)ρατσιστικό στην προσέγγισή του με τους ξένους τρίτων χωρών! Όπως, αντίθετα, συμπλεγματικά δουλικό και πονηρά ωφελιμιστικό με πολίτες ισχυρών Ευρωπαίων Εταίρων μας! Η «πολυπολιτισμικότητα» υπήρξε απλώς διακήρυξη συγκάλυψης του τυχοδιωκτισμού της πολιτικοεπιχειρηματικής τάξης και «must», «in» θέμα της εκσυγχρονιστικής ακαδημαϊκής κοινότητας, και τίποτε άλλο. Καμία σχέση με την Σκανδιναβία ή ακόμη την Γαλλία, την Γερμανία και μικρότερες χώρες, όπου και εκεί, ως ολοκληρωμένη και σοβαρή πολιτική, σε αντίθεση με εδώ, δεν έπαψε να αποτελεί τεράστια υποκρισία και συγκάλυψη υπερεκμεταλλευτικών σχέσεων στο επίπεδο της αγοράς εργασίας, με σοβαρές έμμεσες κοινωνικές παρενέργειες.      

Η «πολυπολιτισμικότητα» διέρχεται κρίση στην Ευρώπη καθώς στην πραγματικότητα συνδέθηκε ως ιδεολόγημα με τον νεοφιλελευθερισμό έτσι όπως αυτός αποκρυσταλλώθηκε ως σύνθετο σύστημα οικονομίας, πολιτισμού κα θεσμικής πρακτικής στην ήπειρό μας μετά την Συνθήκη του Μάαστριχτ ( Συνθήκη για την Ευρωπαϊκή Ένωση). Η σημερινή πολιτικοοικονομική κρίση, δηλαδή, στην ΕΕ – που, όπως έχω δείξει την τελευταία διετία, είναι δομικού χαρακτήρα - κλονίζει και το νεοφιλελεύθερο ιδεολόγημα περί «πολυπολιτισμικότητας», προκαλώντας παράλληλα την αναγέννηση εθνικισμών σαν και αυτούς που προέκυψαν μετά την διάλυση της ΕΣΣΔ και την κατάρρευση του «υπαρκτού σοσιαλισμού» στην Ανατολική Ευρώπη και στην Ευρασία.  

Στην χώρα μας τα πράγματα είναι περισσότερο βάρβαρα και ελεεινά, όχι απλώς επειδή εμείς υφιστάμεθα εσωτερική υποτίμηση πρωτόγνωρη διεθνώς, αλλά επίσης επειδή εδώ δεν έγινε σοβαρή δουλειά στο επίπεδο της δημοκρατικής διαχείρισης της ετερότητας. Δηλαδή, δεν αναπτύχθηκαν μέσω της δημοκρατικής κοινωνικοποίησης μηχανισμοί που θα ορίζουν την συλλογικότητα στην Ελλάδα στη βάση του αποκλεισμού διακρίσεων εις βάρος της ετερότητας. Δεν αναπτύχθηκαν σοβαροί κοινωνικοί μηχανισμοί και ανάλογη παιδεία που θα προσέδιδαν στην ελληνική κοινωνία χαρακτηριστικά, τα οποία δεν θα επέτρεπαν σχέσεις εξουσίας και συσχετισμούς πολιτικών δυνάμεων που παράγουν διακρίσεις και αποκλεισμούς απέναντι στην ετερότητα (:οντότητα που είναι ή εμφανίζεται να είναι διαφορετική από την κυρίαρχη πολιτισμικά ομάδα). Η ούτως ή άλλως προβληματική διεθνώς «πολυπολιτισμικότητα» στην Ελλάδα κατάντησε ένα επικίνδυνο καλαμπούρι, που ενίσχυσε τον ρατσισμό και νομιμοποίησε άθλιες πολιτικές επιλογές των κυβερνώντων, όπως η καταστροφική για την διαχείριση του «μεταναστευτικού» αποδοχή του «Κανονισμού-Δουβλίνο II», που ουσιαστικά προνοεί για τον εγκλωβισμό κυμάτων μεταναστών στην Ελλάδα. Και σαν να μην έφτανε αυτό, η Συνθήκη αυτή στην ουσία «παραλύει» την ελληνική πολιτεία στο ζήτημα παροχής ασύλου σε πολίτες τρίτων χωρών, προκαλώντας την διεθνή κατακραυγή εναντίον της χώρας μας και καταδικαστικές αποφάσεις εις βάρος μας από το Δικαστήριο των Ευρωπαϊκών Κοινοτήτων.  

Μετά από αυτά, και την πτώχευση της χώρας που ακολούθησε, με την κυβέρνηση να χάνει διαρκώς ευκαιρίες στο πλαίσιο της επιτακτικής επανατοποθέτησης του μείζονος προβλήματος των αυθαίρετα εισερχομένων και διαμενόντων μεταναστών, στα όργανα της ΕΕ και κυρίως στις Συνόδους Κορυφής - όπου τους δόθηκε επανειλημμένως ακόμη και η «πρόκληση» - δεν μένει τίποτε άλλο παρά να πάρουν την σκυτάλη οι χειρότεροι πολιτικάντηδες του πολιτικού συστήματος, οι οποίοι με επιχειρήσεις «σκούπα», αυτοπροβάλλονται ως αποφασισμένοι να «καθαρίσουν» με το μεταναστευτικό και την εγκληματικότητα. Και ας συσχετίζεται στην πραγματικότητα σπανίως η εγκληματικότητα με αυτούς τους μετανάστες που εξευτελίζουν στους δρόμους της Αθήνας ή συλλαμβάνουν σε επιχειρήσεις σαν την χθεσινή! Από κοντά και τα ΜΜΕ της διαπλοκής που για να κρύψουν την οδυνηρή επέκταση των αντιλαϊκών μέτρων της κυβέρνησης, την πολιτική επιλογή ρευστοποίησης του ενεργητικού του δημοσίου υπέρ των «νταβάδων» και την μεγέθυνση της εσωτερικής υποτίμησης που οδηγεί κατευθείαν εκτός ευρώ την εσωτερική αγορά, στήνουν γκεμπελικές αφηγήσεις περί ενός αιμοδιψή Πακιστανού- δράκου, που έκανε «εφαρμογή του μουσουλμανικού πολιτισμού» σε ένα κοριτσάκι-Ελληνοπούλα!!

Ανατρίχιασε από τον Έβρο έως την Κρήτη η μεταμοντέρνα «Ελλάς- Ελλήνων-Χριστιανών» από το πράγματι αποκρουστικό, κτηνώδες πιθανόν έγκλημα! Όχι όμως συγκεκριμένα για την πράξη αυτή καθ’ εαυτήν, αλλά επειδή το διέπραξε Πακιστανός, παράνομα απασχολούμενος στην Ελλάδα του «Ξενίου Διός»… Παναγιά μου! Δεκάδες και εκατοντάδες παρόμοια και χειρότερα εγκλήματα διαπράττονται από Έλληνες όλων των στρωμάτων, καί εις βάρος αλλοδαπών φυσικά όλων των κατηγοριών, ενώ τα τελευταία χρόνια ιδιαίτερα εις βάρος «παράνομων» και «νόμιμων» μεταναστών, αλλά τούτα παραμένουν «κοινό μυστικό» τοπικών κοινωνιών, ενώ όποτε βγουν στο «φως της δημοσιότητας» παραμένουν στα  μονόστηλα ή γίνονται πρωτοσέλιδα αποκλειστικά για να αναπαράγουν τον ρατσισμό σε άλλο επίπεδο μεταξύ κοινωνικών ομάδων ντόπιων, που εμφανίζονται να χαρακτηρίζονται από πολιτισμική (ελληνοχριστιανική) απόκλιση στην συμπεριφορά τους.

Ας σταματήσω κάπου εδώ, βαθύτατα απογοητευμένος από την άνοδο της σκληρής, φασίζουσας στα όρια της σχιζοφρένιας δεξιάς (: η επιτομή της πολιτικής απατεωνιάς και της απανθρωπιάς ή ακόμη μισανθρωπίας). Άλλο πράγμα είναι, φίλε αναγνώστη, να προβλέπεις την επικράτηση ενός πολιτικού φαινομένου και άλλο να το βλέπεις να εκτυλίσσεται μπροστά στα μάτια σου! Στην δική μου περίπτωση αισθάνεσαι ιδιαίτερα θλιμμένος, καθώς δεν μπόρεσες να βοηθήσεις στην αποτροπή του, παρότι το έβλεπες να δομείται αργά, πρόστυχα… αναπόδραστα. Όπως έγραψα, τις ελάχιστες φορές που ασχολήθηκα ως μάλλον μη-ειδικός με το φαινόμενο της μετανάστευσης, η λύση θα έπρεπε να αναζητηθεί σε ευρωπαϊκό επίπεδο (και ως προς αυτό το τελευταίο το «Ευρωπολιτικό»/θεσμικό, το ξέρω καλά). Δυστυχώς, αυτοί που κυβερνούν την χώρα όχι μόνον είναι πλέον εντελώς ανίκανοι για αντικειμενικούς λόγους να μεταβάλουν την πολιτικότητα του ζητήματος, τοποθετώντας το θεσμικά εκεί όπου ανήκει, αλλά αντίθετα το εκμεταλλεύονται για να παράγουν εσωτερική πολιτική στην βάση του πολιτισμικού εθνικισμού/ρατσισμού.

Μέρος της αριστεράς αγωνίζεται αντιρατσιστικά και φιλότιμα, αλλά σφάλει τοποθετώντας το ζήτημα και αυτοί σε επίπεδο πολιτισμού. Η μεταναστευτική κρίση στην Ελλάδα δεν αφορά στην σύγκρουση πολιτισμών (χριστιανών-μουσουλμάνων ή αριστερών προοδευτικών πολιτών – δεξιών συντηρητικών «νοικοκύρηδων» κλπ). Είναι ζήτημα πολιτικής: Δεξιάς, ρατσιστικής, α-πολιτικής προσέγγισης και αριστερής, επιστημονικής και δημοκρατικά φιλελεύθερης προσέγγισης, που εστιάζει στους πολιτικοοικονομικούς παράγοντες που το δομούν και το διαμορφώνουν ως φαινόμενο στην συγκυρία. Τα ΜΜΕ «παίζουν» πλέον με καθαρώς ρατσιστική αφήγηση, ενώ την προηγούμενη περίοδο με (κρυφο)ρατσιστική, δημοκρατικά ανεκτική, προπαγανδίζοντας στην κεντροαριστερή εκδοχή τους μια υπερβατική «πολυπολιτισμικότητα», η οποία κατέρρευσε μαζί με τον ψευδεπίγραφο Ευρωπαϊσμό των Ελλήνων εργολάβων του δημοσίου και των μεταπρατών. Σήμερα η έξοδος από την Ευρωζώνη θα συνοδευτεί και από την έξοδο στα μαρμαρένια αλώνια του κοινωνικού εκφασισμού με την βούλα της διαπλοκής, την υποκριτική ανοχή των εταίρων μας και τον θρίαμβο των «καταπιεσμένων» Ελληναράδων, χουντικών φρονημάτων. Με τις υγείες μας!

Δημοσίευση σχολίου

42Σχόλια
  1. Επιτέλους ένας τσαμπουκάς Υπουργός στα κανάλια.

    Σωστός ο Δένδιας το πρωί στα κανάλια.

    Που είσαι κυρία Νταλάρα;

    Σε ψάχνουν οι έμποροι στο κέντρο της Αθήνας για ...συγχαρητήρια!

    Υπουργός Δημόσιας Τάξης: «Δεν θα διαρκέσει τρεις μέρες όπως όλα τα θαύματα.
    Η νομιμότητα έρχεται για να παραμείνει»

    Με στόχο τις άμεσες και μαζικές απελάσεις λαθρομεταναστώνάρχισε το Σάββατο το πρωί η επιχείρηση «Ξένιος Ζευς» στο Κέντρο της Αθήνας.

    Πρόκειται για τη μεγαλύτερη των τελευταίων χρόνων και πιο οργανωμένη αστυνομική επιχείρηση για την αντιμετώπιση της παράνομης μετανάστευσης στην Αθήνα και τον Εβρο. Στη γιγαντιαία επιχείρηση μετέχουν 4.500 αστυνομικοί, 2.500 στον Εβρο και 2.000 στην πρωτεύουσα.

    - Οι έρευνες πρέπει να επεκταθούν σε όλο το λεκανοπέδιο και στα τουριστικά θέρετρα
    (ο Πακιστανός που σακάτεψε την 15χρόνη ήταν στην ΠΑΡΟ).
    Αν οι έρευνες μείνουν μόνο στην Αθήνα, απλά οι παράνομοι θα μετακινηθούν προς Πειραιά, Ρέντη, Αγίους Αναργύρους, Μενίδι, Φιλαδέλφεια κλπ κλπ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Του Λαφαζάνης που εκπροσωπεί τους πιο φανατικούς σταλινικούς στον ΣΥΡΙΖΑ.

    - Η κόρη του διαθέτει και αυτή μία ΜΚΟ που συνδράμει τους αφροασιάτες εποίκους.

    Καλή $$$$$$..δουλειά
    και $$$$...προσοδοφόρα
    η υποστήριξη του αποικισμού της Χώρας από ανθρωποειδή της Ασίας και Αφρικής..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αν προσβάλλεται ο κοπρίτης Τσουκαλάς πρών ΠΑ$$ΟΚΟΣ νυν £υριζαιο-ΑΧΡΗΣΤΟΣ τραπεζικός,ας τους πάρει σπίτι του...

    [Να χέζουν τα ζώα στο σπίτι του αντί για την Ομόνοια για να ανέβει το "πολιτισμικό επίπεδο" στο κολόσπιτό του και ας πέσει το "πολιτισμικό επίπεδο" στην Ομόνοια μπας και ξεβρωμίσει...]


    * KAI EΣΥ, ανισόρροπε του ιντερνέτ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Το BLUE DOLPHIN και ο ΠΕΤΡΟΣ ΜΑΣΟΥΡΑΣ υπέθαλπε το Πακιστανό λαθροζώο στην Πάρο
    -Ο εισαγγελέας τι λέει;

    Η ξενοδοχειακή μονάδα Blue Dolphin στην Νέα Χρυσή Ακτή της Πάρου, ήταν η “πολεμίστρα” του 21χρονου κτηνάνθρωπου από το Πακιστάν Αχμέτ Κουαγκάζ ή Γκαζάν ή Χαγκάζ που δήλωνε γεννηθείς το 1981 και είχε μπει σαν κλέφτης από τα σύνορα του Έβρου για να σκοτώσει, να κλέψει και να βιάσει.

    Ο κύριος επιχειρηματίας λέγεται Πέτρος Μασούρας και θα θέλαμε να του κάνουμε ένα ερώτημα.
    Δεν μας λές ρε μπαρμπα, έτσι έχεις μάθει εσύ; Να απασχολείς στην επιχείρηση σου λαθρο-φονιάδες;
    Και καλά. Πές ότι δεν ήξερες. Συνεργάστηκες με την αστυνομία; Γιατί εμείς μάθαμε ότι κάτι τσαμπούναγες για άγιο και χρυσό παιδί που σου έκανε όλα τα θελήματα. Αλήθεια κύριε, πόσα έδινες του δούλου από το Πακιστάν; 10 ευρώ τη μέρα; ΙΚΑ του έβαζες; Όχι έτσι; Παράνομος. Λαθρέποικος. Στην εκμετάλλευση για να μπαίνουν όλα στην τσέπη. Έλληνες δεν υπάρχουν για να κάνουν τις δουλειές; Άνεργοι δεν υπάρχουν για να παίρνουν ένα κλεφτό μεροκάματο;

    Και σύ κυρ-εισαγγελέα, δεν μας είπες(που ακόμα περιμένουμε να δημοσιεύσεις την φωτογραφία του μακελάρη): Θα πας μια βόλτα αύριο από εκεί;
    Εσύ κύριε Γενικέ Αστυνομικέ Διευθυντή Κυκλάδων που μας είπες ότι η προανάκριση είναι μυστική και δεν μπορείς να μας πεις λεπτομέρειες(λεπτομέρειες από που ρε; Για ένα κτήνος;
    Παιδιά έχεις που θα κρατήσεις και το απόρρητο της ανάκρισης;
    Που τρέχατε πίσω από τον καβάλο του αλήτη για να μην τον λυντσάρουν ;
    Ντροπή σας.
    Να πάτε αύριο από εκεί και να επιβάλλετε τις δέουσες κυρώσεις στον κ.Μασούρα.
    Κλείσιμο, κλείσιμο. Λουκέτο, λουκέτο.
    Πρόστιμο, πρόστιμο.
    Ότι προβλέπει ο νόμος.

    Από τον κήπο που βλέπετε στις φωτογραφίες, έκανε το μπανιστήρι του τρόμου ο βρωμιάρης ο Πακιστανός.
    Και αφού “φτιάχτηκε” πήγε κι έκανε κακό στο κορίτσι.

    Ελληνάρες.... Που μια ζωή μάθατε να μας γδύνετε στα νησιά με υπεραξίες στην τσέπη σας.
    Για υπόθαλψη έπρεπε να πάτε όλοι.
    Που λέγατε ότι η κοπέλα έπεσε από τα βράχια γιατί ζαλίστηκε.

    Γαμώ τα συμφέροντα σας.
    Αυτά μας κατέστρεψαν.
    Και μετά πάτε και κλαίγεστε ότι δεν έχετε δουλειά. Μη σώσετε κι έχετε…

    Τέλος.

    ΜΑΛΑΚΑ του ιντερνετ
    να τους χαιρεσαι και τους £ΥΡΙΖΑΙΟΥΣ σου και τους Ελληναράδες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μάχη για να κρατηθεί στη ζωή δίνει η 15χρονη της Πάρου

    ΑΛΗΤΗ ΑΡΔΟΥΜΠΟΛΟΓΕ ΑΡΙΣΤΕΡΕ
    ΤΟΥ ..ΚΩΛΟΥ - ΛΑΘΡΟ ΛΑΓΝΕ

    Σκληρή μάχη για να κρατηθεί στη ζωή δίνει η μικρή Μυρτώ η οποία παραμένει σε κρίσιμη κατάσταση στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Αττικού Νοσοκομείου.

    Σύμφωνα με τους θεράποντες ιατρούς μόνο η αναπνοή υποστηρίζεται μηχανικά. Αυτό που περιμένουν να δουν έστω και μια μικρή αντίδραση του σώματος της που θα αυξήσει τις ελπίδες ότι η Μυρτώ θα ξεπεράσει τα τραύματα της.

    Τα κατάγματα που προκάλεσε στο κεφάλι της ανήλικης ο 21χρονος μανιακός είναι τόσο συντριπτικά που δείχνουν ότι ο αλλοδαπός χτυπούσε την Μυρτώ με απίστευτη μανία και μίσος, υποστηρίζουν οι γιατροί.

    Όλοι εύχονται η Μυρτώ να βγει νικήτρια και να ξεπεράσει τα τραύματα που της δημιούργησε ο «δράκος της Πάρου».

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Eχω δικαιωμα να ζησω στη γειτονια που γεννηθηκα χωρις να φοβαμαι απο εκεινους που ηλθαν απο την αλλη ακρη της γης για να την κανουν Ισλαμαμπαντ.
    Ολοι οι συλλαμβανομενοι περασαν ΠΑΡΑΝΟΜΑ στη χωρα και εινα ακομη ΠΑΡΑΝΟΜΟΙ.Οσοι ηλθαν την προηγουμενη περιοδο ΕΧΟΥΝ ΧΑΡΤΙΑ και ΑΔΕΙΕΣ ΠΑΡΑΜΟΝΗΣ.Κανεις δεν τους πειραζει αυτους.
    Ειναι απατη να λεγεται οτι δηθεν καποιους χρησιμοποιησε η Ελλαδα την εποχη των μεγαλων εργων και τωρα τους διωχνει.Ολοι αυτοι νομιμοποιηθηκαν και εχουν αδειες παραμονης,πολλοι και μακρας διαρκειας,ασε που αρκετοι Αλβανοι κυριως εχουν φυγει απο μονοι τους.
    Ειναι λοιπον συνηθεις αριστεροι απατεωνες αυτοι που ισχυριζονται οτι υπαρχει ανθρωπος που δουλεψε 5 χρονια και τωρα δεν εχει χαρτια.
    Αυτοι που δεν εχουν,κυριως Πακιστανοι και αλλοι Ασιατες ειναι οσοι ηλθαν τα τελευταια 2 χρονια που λογω μνημονιου δεν κουνιεται φυλλο.Και παρ ολα αυτα οι απατεωνες του ΣΥΡΙΖΑ ζητουν να μεινουν ολοι,να μη κλεισουν τα συνορα για να προκαλεσουν προβλημα.
    Οτι εκανε ο Δενδιας ειναι συμφωνο με την ευρωπαικη νομοθεσια.
    Τα περι φασισμου επιστρεφονται στους υποστηρικτες των κουκουλοφορων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Η Μαρία μας ανοίγει τα μάτια: Οι Έλληνες δεν αποδοκίμασαν τον άτυχο Πακιστανό που για ένα γλίστρημα κινδυνεύει να καταστραφεί το λαμπρό μέλλον του...
    Και όσοι ρατσιστές φασίστες διαδίδουν ότι αποδοκιμάστηκε ο Πακιστανός "ανθρωπιστής" που ήθελε να δανειστεί ένα κινητό με αποτέλεσμα να γλιστρήσει η κοπέλα και να τραυματιστεί είναι ψεύτες και συκοφάντες.

    Την αλήθεια φροντίζει να αποκαταστήσει η γνωστή για την εγκυρότητά της Μαρία Δεναξά, του MEGA, που κάνει διακοπές στη Σύρο


    ΔΕΝ ΙΣΧΥΟΥΝ!!! Καταλάβατε;
    Το γράφει και με κεφαλαία μπας και το καταλάβουν οι φασίστες!
    Οι Έλληνες δεν είναι ρατσιστές να αποδοκιμάζουν ένα νέο παιδί, "οικονομικό μετανάστη", που λόγω ενός ατυχούς γλιστήματος κινδυνεύει να καταστραφεί το λαμπρό μέλλον που είχε μπροστά του... Οι Έλληνες καταλαβαίνουν ότι στην ατυχία του λαμπρού Πακιστανού θα μπορούσε να είναι ο καθένας μας. Χιλιάδες εξάλλου τα παραδείγματα Ελλήνων της Γερμανίας που έσπαγαν στο ξύλο γερμανίδες για να τους πάρουν τις Μερσεντές και μετά τις βίαζαν αναίσθητες... σιγά το πράμα!

    Ευτυχώς Μαρία μου που αποκατάστησες την αλήθεια για να μη διαδίδουν οι φασίστες ψέμματα και μπριζώνουν τον κόσμο να μισεί τους "οικονομικούς μετανάστες" που είναι τόοοοσο καλοί άνθρωποι και σου θυμιζουν τον εαυτόν σου όταν πρωτοπήγες στο Παρίσι, αφού κολύμπησες την Αδριατική και πέρασες ξυπόλητη τις Άλπεις, για να ζείς για χρόνια στην παρανομία...

    ΥΓ. Μαρία πες μας που μένεις να σου στείλουμε μερικούς να σου καλλιεργήσουν τον κήπο και να σου ανεβάσουν το πολιτισμικό σου επίπεδο όπως λέει και ο Τσουκαλάς...


    Ανώνυμος είπε...

    ΠΟΣΟ ΖΩΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ?
    ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΙΔΙΑ ΝΑ ΣΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΑΜΠΡΑ ΠΑΙΔΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Επιτέλους ένας τσαμπουκάς Υπουργός στα κανάλια.
    Σωστός ο Δένδιας το πρωί στα κανάλια.

    Που είσαι κυρία Νταλάρα;

    Σε ψάχνουν οι έμποροι στο κέντρο της Αθήνας για ...συγχαρητήρια!

    Υπουργός Δημόσιας Τάξης: «Δεν θα διαρκέσει τρεις μέρες όπως όλα τα θαύματα. Η νομιμότητα έρχεται για να παραμείνει»

    Με στόχο τις άμεσες και μαζικές απελάσεις λαθρομεταναστώνάρχισε το Σάββατο το πρωί η επιχείρηση «Ξένιος Ζευς» στο Κέντρο της Αθήνας.

    Πρόκειται για τη μεγαλύτερη των τελευταίων χρόνων και πιο οργανωμένη αστυνομική επιχείρηση για την αντιμετώπιση της παράνομης μετανάστευσης στην Αθήνα και τον Εβρο. Στη γιγαντιαία επιχείρηση μετέχουν 4.500 αστυνομικοί, 2.500 στον Εβρο και 2.000 στην πρωτεύουσα.

    - Οι έρευνες πρέπει να επεκταθούν σε όλο το λεκανοπέδιο και στα τουριστικά θέρετρα
    (ο Πακιστανός που σακάτεψε την 15χρόνη ήταν στην ΠΑΡΟ).

    Αν οι έρευνες μείνουν μόνο στην Αθήνα, απλά οι παράνομοι θα μετακινηθούν προς Πειραιά, Ρέντη, Αγίους Αναργύρους, Μενίδι, Φιλαδέλφεια κλπ κλπ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Η δημοκρατία αφορά μόνον τους Έλληνες πολίτες κύριε.
    Όχι τους ξένους εισβολείς.
    Εάν παριστάνεις τον πολιτικό επιστήμονα και αγνοείς τη διάκριση αυτή έχεις σκοπιμότητες.
    Η Μεγάλη Βρεταννία είχε αποικίες δισεκατομμυρίων κατοίκων χωρίς δικαίωμα ψήφου.
    Κανείς ποτέ δεν τόλμησε να πει ότι δεν ήταν δημοκρατία γιατί θα τον έλεγαν αγράμματο.Η δημοκρατία αφορούσε μόνον τους Άγγλους και όχι τους αποικιοδιοικούμενους.
    Εμείς δεν έχουμε αποικίες.Αυτό δεν σημαίνει οτι έχουν οιαδήποτε "δημοκρατικά" δικαιώματα οι παράνομοι εισβολείς.
    Η Ελλάδα θα παραμείνει δημοκρατικότατη ακόμη και αν διατάξει να πυροβολείται όποιος θέλει να περάσει τα σύνορα εφ όσον έχει εκλεγμένη κυβέρνηση όπως δημοκρατικό θεωρείται διεθνώς το Ισραήλ.
    Η στάση της κυβερνήσεως προς τους αλλοδαπούς μπόρεί να είναι ανθρωπιστική ή οχι αλλά δεν έχει καμμία σχέση με τη δημοκρατία που αφορά μονον τους Έλληνες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΟ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΟ ΑΡΜΑΓΕΔΔΩΝΑ ΤΩΝ ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΩΝ ΑΦΕΝΤΑΔΩΝ ΜΑΣ ΤΗΣ ΜΕΙΟΨΗΦΙΑΣ ΤΗΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗΣ ΤΡΟΪΚΑΣ …

    ΕΛΛΗΝΕΣ Η΄ ΞΥΠΝΑΜΕ Η΄ ΠΕΘΑΙΝΟΥΜΕ…

    ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΜΑΣ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ Η΄ ΟΧΙ ΤΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΖΗΤΟΥΝ ΟΙ ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ ΑΦΕΝΤΕΣ ΜΑΣ, ΕΑΝ ΣΥΣΣΩΜΟΣ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΦΕΡΘΕΙ ΕΞΥΠΝΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΑ ΧΑΡΑΤΣΙΑ ΠΟΥ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΚΑΙ ΔΙΑΤΑΖΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΩΣΑ ΜΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΟΥ 30%.
    ΟΣΟ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΣΤΑ ΤΑΜΕΙΑ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ , ΤΟΣΟ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΚΛΕΒΟΥΝ ΟΙ ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ ΑΦΕΝΤΕΣ ΜΑΣ.

    ΓΙΑ ΝΑ ΚΛΑΣΟΥΝ ΜΑΛΙ ΟΙ ΚΟΛΟΙ ΤΟΥΣ , ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΔΕΝ ΕΦΑΓΑ ΔΕΝ ΧΡΩΣΤΩ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ.

    ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΡΟΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΣΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ ΝΑ ΣΗΚΩΣΟΥΜΕ ΔΥΝΑΜΙΚΑ ΚΑΙ ΜΑΖΙΚΑ ΤΟ ΑΝΑΣΤΗΜΑ ΜΑΣ ΣΤΟΥΣ ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ ΑΦΕΝΤΕΣ ΜΑΣ, ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΙΣ ΤΥΧΕΣ ΜΑΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ.

    ΔΕΝ ΦΑΓΑΜΕ ΔΕΝ ΧΡΩΣΤΑΜΕ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ, ΗΣΥΧΗ, ΩΡΑΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΗ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ - ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ,

    ΧΩΡΙΣ ΦΩΝΕΣ ΚΑΙ ΞΕΣΗΚΩΜΑΤΑ ΦΩΝΑΖΟΝΤΑΣ ΜΑΤΑΙΑ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ, ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΔΙΝΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΦΛΟΜΩΝΟΥΝ ΣΤΑ ΔΑΚΡΥΓΟΝΑ ,ΧΗΜΙΚΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΤΑ ΚΕΦΑΛΙΑ
    ΕΛΛΗΝΕΣ Η΄ ΞΥΠΝΑΜΕ Η΄ ΠΕΘΑΙΝΟΥΜΕ ...
    ΑΥΤΟΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΜΑΣ ΔΑΝΕΙΖΟΝΤΟΥΣΑΝ ΚΑΙ ΤΑ ΕΤΡΩΓΑΝ, ΑΥΤΟΙ ΧΡΩΣΤΑΝΕ ΑΥΤΟΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ

    ΕΛΛΗΝΕΣ Η΄ ΞΥΠΝΑΜΕ Η΄ ΠΕΘΑΙΝΟΥΜΕ
    ΑΜΑ ΔΕΝ ΠΕΙΘΑΡΧΗΣΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΤΩΝ ΝΑΤΑΒΑΤΖΗΔΕΩΝ ΑΦΕΝΤΑΔΩΝ ΜΑΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ , ΔΙΟΤΙ:
    1ΟΝ, ΦΩΝΗ ΛΑΟΥ ΟΡΓΗ ΘΕΟΥ ΚΑΙ
    2ΟΝ ΟΙ ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ ΜΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΛΜΗΣΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΤΡΕΞΟΥΝ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΣΠΡΑΞΟΥΝ, ΔΙΟΤΙ ΚΑΙ ΧΡΟΝΟΒΟΡΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΔΙΚΑΣΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ , (7-10 ΧΡΟΝΙΑ ΔΗΛΑΔΗ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΠΟΥΤΣΟΥ), ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΚΟΜΗ ΕΑΝ ΤΟ ΤΟΛΜΗΣΟΥΝ ΚΑΝΕΙΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΔΙΚΑΣΤΗΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΔΙΚΑΣΤΙΚΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ, ΟΙ ΔΙΚΑΣΤΕΣ, ΔΙΚΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΝ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Ο ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ ΚΑΙ ΟΤΑΝ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ ΜΑΖΙΚΑ ΤΗΝ ΑΚΥΡΩΣΗ ΝΟΜΩΝ ΟΙ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΟΦΕΙΛΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΣΕΒΑΣΤΟΥΝ.

    ΕΛΛΗΝΕΣ Η΄ ΞΥΠΝΑΜΕ Η΄ ΠΕΘΑΙΝΟΥΜΕ…
    ΚΙΝΗΜΑ ΔΕΝ ΕΦΑΓΑ ΔΕΝ ΧΡΩΣΤΩ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ
    ΟΣΟ ΘΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΠΟΙΟ ΠΟΛΛΑ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΑ ΦΗΡΜΑΝΙΑ ΘΑ ΜΑΣ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ Η΄ ΞΥΠΝΑΜΕ Η΄ ΠΕΘΑΙΝΟΥΜΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Αλήτη ρατσιστή 10.32,
    εγώ πολεμάω το έγκλημα ακόμη και διακινδυνεύοντας ο ίδιος και συγκλονίζομαι από αυτό που φέρεται να έκανε ο Συγκεκριμένος Πακιστανός στο κοριτσάκι.
    Φασίστες, εγώ είμαι πατέρας και καταλαβαίνω, έχω επίσης ζήσει το δράμα επίθεσης σε συγγενείς μου. Είμαι ο ίδιος θύμα ρατσιστικών επιθέσεων κάποτε στη Γερμανία.
    Δεν ζητάω όμως ούτε εκδίκηση, ούτε χαλάω τον κόσμο με ρατσιστικές υστερίες.

    Για Αλβανίδες, Βουλγάρες και άλλες μαχαιρωμένες, βιασμένες ακόμη και σε αστυνομικά τμήματα της Ελλάδας δεν έχετε διαβάσει, σιχάματα! Για μετανάστες νεκρούς από δολοφον
    ικές επιθέσεις Ελλήνων σε όλη την Ελλάδα δεν ακούσατε;
    Ακόμη και ανθρωποφαγία και τεμαχισμούς γυναικών από άρρωστους Έλληνες έχουμε συναντήσει και κάνετε σαν οι δράκοι να είναι αποκλειστικά μετανάστες και μάλιστα Πακιστανοί!

    Προφανώς ετοιμάζεστε για άγριες νύχτες με τάγματα εφόδου με αστυνομική κάλυψη για να εξοντώσετε όποιον φουκαρά μετανάστη βρεθεί μπροστά σας.
    Στο τέλος θα προκαλέσετε συνειδητά εξέγερση μεταναστών, για να δώσετε πρόσχημα στην κυβέρνηση να εφαρμόσει κατάσταση πολιορκίας και να παραμείνει όρθια, τώρα που ο λαός απαυδημένος από τα ψέματα και την κρατική ληστεία εις βάρος του, μοιάζει έτοιμος να ξεσηκωθεί.

    Σκηνικό ανωμαλίας στήνετε αλήτες και αφήστε τα πούστικα και ότι δήθεν σας ενδιαφέρει η κατάσταση του παιδιού.
    Ρατσιστικά καθάρματα δεν έχουν τέτοιες ευαισθησίες.
    Εσείς αλήτες, να δίνετε αίμα μόνον σε Έλληνες και να λαμβάνετε μόνον από αυτούς, όπως προτρέπει το κόμμα των νεοναζί.
    Τόσο άνθρωποι είστε!

    Πολιτική στρατηγική όπως γράφω εξυπηρετείτε και σαν να μου φαίνεται ότι οι περισσότεροι το ξέρετε.

    Εσείς κύριε που πιστεύετε ότι η δημοκρατία αφορά μόνον στους Έλληνες πολίτες είστε χιτλερικός. Σας το λέει ένα αριστούχος πολιτικής επιστήμης. πολιτικός επιστήμονας.

    Καληνύχτα σας και καλή διασκέδαση
    Δ.Γ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. προσ ολουσ τουσ σοφρωνεσ θαμονεσ του καφενειου, αφήστε τα κομματοσκυλα της καθε παραταξης να λένε και να γραφουν οτι θελουν ,αλλοι είναιβολεμένοι, αλλοι είναι παραφρωνες και φανατισμλενοι και ο καθένας λεει και γραφει οτι θέλει, α γ ν ο ε ί σ τ ε τ ο υ ς μην ασχολείστε στα προκλοιτικά και ηλίθια σχολιά τους,
    είναι μειωψία και ποιος τους χεζει...
    Αντισταθείτε με τα σχολια σας και γραψτε εις βαροσ των πραγματικών νταβατζήδων μας , ξεσυκώστε τον Ελληνικό λαο Α Ν Τ Ι Σ Τ Α Σ Η φίλοι μου αντίσταση με καθε τρόπο με καθε μέσον που μπορεί να βρήσκετε ο καθένας αντίσταση γιατί η ολοκληρωτική καταστροφή μας είανι προ των πυλών...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Αριστεροπαπατζή αρθρογράφε, πολιτισμικό πάντοτε και ενίοτε βιολογικό αλλά ποτέ αστικό σημαινόμενο, ούτε καν στις ΗΠΑ, έχει η έννοια του έθνους σε όλα τα κράτη που σαν λιγούρης πας και σπουδάζεις ή πας διακοπές και βγάζεις περήφανος φωτογραφίες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Έχεις ήδη μαζέψει πολλές βρισιές για αυτά που λες αρθρογράφε αριστούχε.
    Είναι ανεξήγητο γιατί ο ΣΥΡΙΖΑ βγάζει χαλαρές ανακοινώσεις για τα θέματα των λαθρό και δεν καταδικάζει ευθέως.
    Όλοι εμείς,ο κατά την γνώμη σου εσμός, θα πολεμάμε κάθε προσπάθεια που στόχο έχει να αλλοιώσει το χαρακτήρα και την ταυτότητα των Ελλήνων,κάθε έναν που κρύβεται πίσω από κομματικά ,οικονομικά ή άλλα ανεξήγητα -προς το παρόν τουλάχιστον συμφέροντα-,υποστηρίζοντας την ανεξέλεγκτη κατάσταση των λαθρό στην χώρα μας.
    Θα μάθουμε να είσαι σίγουρος, πως όλα τα λαθρό όταν δε κλέβουνε, γιατί δεν γίνονται κάθε μέρα εθνικές γιορτές για να σπάνε μαγαζιά με μολότωφ,ζουν,από ποιους ζουν,ποιοι τους χρησιμοποιούν.Γιατί γεμίσαμε με Αλβανούς με μερίδιο 22,55% στις ληστείες μετά φόνου,Βούλγαρους,Τσετσένους ,Γεωργιανούς.
    Όλους αυτούς κάποιοι ΈΛΛΗΝΕς εκμεταλλευτές τους υποστηρίζουν.Αυτοί που το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι το ατομικό τους συμφέρον από όπου και αν προέρχεται.
    Αυτός που τον πληρώνουν οι λαθρό για να μείνουν ,έχει συμφέρον να μην τους διώξει ,αυτός που δίνει 5 ευρώ μεροκάματο για να αυξάνει τον Τραπεζικό του λογαριασμό έχει συμφέρον να τους κρατά,αυτός που τους δίνει χρήματα για να εξυπηρετούν τα θελήματα τους έχει συμφέρον να μην φύγουν από τη χώρα,αυτός που τους φέρνει στην Ελλάδα αντί αντιτίμου το κάνει από συμφέρον.
    Εμείς οι άλλοι που ούτε συμφέροντα έχουμε ,ούτε μας πληρώνει κανείς για να τα διαλαλούμε είμαστε ρατσιστές;Βολεύει ε;
    Φιλική συμβουλή: Το επίπεδο εκπαίδευσης σου ,άστο σε μας να το κρίνουμε.Γιατί ξέρεις μερικές φορές στα Πανεπιστήμια οι κοτρώνες λουστράρονται και τα διαμάντια θαμπώνουν
    Δ.Μ.Χ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Σε ξαναρωτάω : η Μ.Βρεταννια την εποχή που πολεμούσε τον Χίτλερ ήταν δημοκρατική ή όχι;Πες ναι ή όχι.
    Εάν ήταν δημοκρατική επειδή είχε κυβέρνηση ψηφισμένη από 50 εκατομμύρια Άγγλους τι γίνεται με το 1 δισεκατομμύριο Ινδούς που δεν ψήφιζαν και τους κακομεταχειρίζονταν οι Άγγλοι;
    Όταν εγώ γράφω ότι η σημερινή Ελλάδα που δεν είχε ποτέ αποικίες έχει το δικαίωμα να διώχνει με κάθε μέσο απογόνους αυτών των τεως υπηκόων της Μ.Βρετανίας από Πακιστάν και Ινδία χωρίς αυτό να αλλάζει το αν είναι δημοκρατική ή όχι μου λες ότι είμαι χιτλερικος.
    Χιτλερικό να πεις όλο σου το σόι.
    Η δημοκρατία δεν είναι παγκόσμια.
    Αφορά πάντα περιορισμένο σώμα εκλογέων και ο κυρίαρχος λαός είναι καθορισμένος και όχι απεριόριστος.Και μια Δημοκρατία μπορεί να είναι σκληρότατη με ξένους πληθυσμούς και να παραμένει δημοκρατία ως προς τους εντολείς εκλογείς της.
    Πάμπολλα τα παραδείγματα.Σου ανέφερα τη Μ.Βρεταννία επί αποικιοκρατίας.Θες να πάμε στις ΗΠΑ;Οταν κάνουν πολέμους και βομβαρδίζουν ανηλεώς παύουν να είναι δημοκρατία απέναντι στους ψηφοφόρους τους;
    Βγες και πέστα αυτά έξω να σε πάρουν με τις ντομάτες.
    Η Ελληνική Δημοκρατία κρίνεται ως δημοκρατία μόνο από το αν η κυβέρνηση της εκλέγεται από τους Έλληνες και όχι από τη συμπεριφορά της έναντι οιωνδήποτε ξένων όπως όλες οι χώρες του κόσμου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Δημήτρη,

    εδώ ισχύει η γερμανική ρήση: "ο Αράπης έκανε τη δουλειά του. Ο Αράπης μπορεί τώρα να πάει σπίτι του", όπου η δουλειά του ήταν να αποτελέσει μέρος του κριού αποδόμησης των εργασιακών δικαιωμάτων, μείωσης του λεγόμενου μισθολογικού κόστους, διχοτόμησης της εργατικής τάξης και νομιμοποίησης της λεγόμενης κρατικής βίας. Οι συνθήκες είναι ήδη ώριμες γι αυτό που που έρχεται, για την αδρανοποίηση της αριστεράς, που δεν έχει καταλάβει τίποτα και την εγκαθίδρυση μιας μιλιταριστικής δημοκρατίας. Ηδη το 1939 ο Μαξ Χορκχάϊμερ έγραφε πως η ακροδεξιά είναι η μοναδική δύναμη που μπορεί να δώσει μια ευνοϊκή για το σύστημα επίλυση της κρίσης.

    Αλ. Πιστοφίδης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Δεν θέλω να προσβάλω κανέναν, αλλά βρε παιδιά είστε άσχετοι με την δημοκρατική θεωρία και πραχτική.

    Κάποιος με ρώτησε και τον αποκάλεσα χιτλερικό. Ενοχλήθηκε. Με ξαναρωτά περί Βρετανίας του πολέμου, ακριβώς με επιχειρήματα που χρησιμοποιούσε ο Himmler και o Göbbels. Αν τον αποκαλέσω χιτλερικό θα παρεξηγηθεί, αντί να καταλάβει ότι αυτή είναι η πολιτική του ταυτότητα, όπως αυτοπροσδιορίζεται με το σχόλιο του.
    Η Βρετανία του πρώτου και του δευτέρου παγκοσμίου πολέμου ΔΕΝ ήταν δημοκρατική χώρα. Δεν το ισχυρίσθηκαν ούτε οι ίδιοι ποτέ. Ήταν ιμπεριαλιστικό κράτος με δύο μείζονα υπουργεία μάλιστα επί του θέματος. Ως ιμπεριαλιστική δύναμη εμφανιζόταν και ιμπεριαλιστικούς θεσμούς εσωτερίκευε στο δίκαιο της. Αυτός είναι ένας από τους λόγους που δεν απέκτησε ποτέ σύνταγμα σαν το αμερικανικό, το γερμανικό, ή το ελληνικό πχ.
    Πέραν αυτού στον πόλεμο καμία χώρα δεν είναι δημοκρατική. Ούτε αυτό δεν μάθατε στο σχολείο;

    Αν δεν ξέρετε αυτό πώς να απαιτήσω να γνωρίζετε το Σύνταγμα της Ελλάδας, στο οποίο εμμέσως αναφέρεστε. Το άρθρο 2 ή το 6 ή τα 7, 8 , ή την παρ.2 του 106 για παράδειγμα τα γνωρίζετε;
    Ξέρετε τι λέει η "χάρτα θεμελιωδών δικαιωμάτων" της συντακτικής συνθήκης της Λισαβόνας που έχει κυρωθεί από την βουλή και υπερισχύει ακόμη και του Σ;
    Ξέρετε ότι η Βρετανία δεν έχει αποδεχτεί αυτή τη χάρτα;
    Δεν ξέρετε και ούτε ενδιαφέρει πολλούς σχολιαστές να μάθουν.
    Δεν τους ενδιαφέρει το περιεχόμενο της δημοκρατίας αλλά ο τίτλος "Ελληνική Δημοκρατία", όπως άρεσε στους Συνταγματάρχες να αποκαλούν το βασίλειο τους, που αντικατέστησε το προηγούμενο Βασίλειο της Ελλάδας.

    Τέλος πάντων, η γυναίκα μου λέει ότι το παιχνίδι για μια δημοκρατική Ελλάδα χάθηκε, αφού πρώτα οι προοδευτικάριοι αλητήριοι εξευτέλισαν τους θεσμούς.
    Μάλλον έχει δίκιο, αν κρίνω από τα σχόλια.
    Με νικήσατε, απογοητεύομαι, θλίβομαι, υποφέρω για την ρατσιστική εξέλιξη στην πατρίδα μας, αλλά προφανώς ο φασισμός δεν συμμαζεύεται πια.
    Μακάρι να κάνω λάθος.
    Αν δεν κάνω να το ξέρετε θα πληρώσουμε ακριβό εθνικό τίμημα για αυτήν την εξέλιξη.
    Καλημέρα και ευχαριστώ που συγκροτηθήκατε και δεν με βρίσατε χειρότερα, όπως άλλες φορές που έγραφα λιγότερο προκλητικά πράγματα. Είναι και αυτό κάτι...


    Γεια σου και χαρά σου όμορφε άνθρωπε Αλέξανδρε
    Δ.Γ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Αριστερός αγωνιστής του πρωκτού(συριζα-κκε)..7 Αυγούστου 2012 στις 9:58 π.μ.

    ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ. ΑΦΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΝΑ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ.
    Σύλλογος αγωνιστών ΣΥΡΙΖΑ-ΚΚΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Έχετε απόλυτο δίκιο κ Γιαννακόπουλε!Πόσες γυναίκες αλλοδαπές εκπορνεύονται με τη βία από έλληνες προαγωγούς;Πόσες από αυτές βιάζονται ,κακοποιούνται και δολοφονούνται και δε μιλάει κανείις;
    Όσο για τον κύριο ή κυρία που υποστηρίζει ότι η δημοκρατία είναι μόνο για τους έλληνες μάλλον δεν ξέρει τι λέει
    Είναι σαν μας λέει ότι υπάρχει καλός γονιός που αγαπάει και φροντίζει τα παιδιά του ενώ ταυτόχρονα βιάζει και κακοποιεί τα παιδιά των άλλων!
    Οι λάθρο πρέπει σίγουρα να φύγουν από την Ελλάδα ,αλλά να τους φυγαδεύσουμε όπως αρμόζει σε ένα πολιτισμένο και δημοκρατικό κράτος
    Να εφοδιαστούν με ταξιδιωτικά έγγραφα και να πάνε όπου θέλουν!
    Αλλά αυτό βλέπεις αντιτίθεται στο Δουβλίνο 2 που υπέγραψαν,εις βάρος της Ελλάδας τα υποτακτικά στους ξένους ανθρωπάκια που μας κυβερνάνε
    Όσο για τον κ Δένδια που εξαντλει τη μαγκιά του και τον τσαμπουκά του στους λάθρο,καλό θα ήταν να απαιτούσε από τον πρωθυπουργό να απαιτήσει ακύρωση των όρων τοης Συνθήκης 2 του Δουβλίνου που κατάντησε την Ελλάδα αποθήκη λάθρομεταναστών της Ευρώπης
    Θα μπορούσε επίσης ,αν είναι τόσο μάγκας να καταγγείλει και την Τουρκία που μας τους στέλνει παράνομα ,και να πιάσει και κανα δυο τούρκους δουλέμπορους και να τους ρίξει στη φυλακη!
    Τολμάει να τα κάνει αυτά ο τσαμπουκάς κ Δένδιας;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΠΟΣΟ ΖΩΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ?
    ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΙΔΙΑ ΝΑ ΣΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΑΜΠΡΑ ΠΑΙΔΙΑ

    αυτή είναι σίγουρο οτι είναι στη Σύρο...?
    Ή είναι στον Αρή μαζί με το ρομποτικό που στείλανε οι Αμερικανοί...?

    Ομαδικους ταφους γρηγορα.
    Πρωτα ριχτε κατι Μαριες και απο πανω τους ολα τα πακισταφγανοαλβανο κοπροσκυλα.
    Και οχι σκοτωμα να ξοδευουμε και σφαιρες... Ζωντανους!!!

    Και το σκάψιμο των ομαδικών τάφων έχει κόστος (καύσιμα για τα μηχανήματα, κλπ).
    Η καλύτερη και πιο οικονομική λύση (είμαστε και σε κρίση), είναι στην θάλασσα, να φάνε και τα ψαράκια μας...


    Στην πατρίδα του βρωμιάρη, το πακιστάν, για τέτοια εγκλήματα ισχύει η ποινή του θανάτου....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. το δολοφονικόν είναι ειρωνικόν

    Μην μπερδευτούν πάλι τα "ανθρωπιστικά"
    "αριστερά" .. σκυλιά.

    Απλώς για να τονίσει..ΤΙ ΙΣΧΥΕΙ ΣΤΙΣ ΧΩΡΕΣ ..των εν λόγω Πακιστανών και λοιπά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Δεν κατάλαβες ακόμη ότι για το καλό της Ελλάδας μαχόμαστε ούτε για την δεξιά ούτε για την αριστερά.Σημασία έχει να βάλεις κατά των συμφερόντων από όπου και αν προέρχονται.Αυτό όμως για να το κάνεις πρέπει να μη έχεις αφεντικό ούτε στα δεξιά ούτε στα αριστερά.Με απλά λόγια να μην έχεις ανάγκη κανένα κερατά της πολιτικής Αυτό σε απλά ελληνικά λέγεται να μην έχεις κανένα νταβαντζή πάνω από το κεφάλι σου , γιατί αλλιώς και το άσπρο μαύρο μπορείς να παρουσιάσεις και τον εαυτό σου ως μόνο γνώστη της αλήθειας θα βλέπεις.
    Δ.Μ.Χ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. ΡΕ ΤΙ ΧΑΙΒΑΝΙΑ ΕΙΣΤΕ ΕΣΕΙΣ! ΔΗΛΛΑΔΗ ΠΕΙΣΤΗΚΑΤΕ ΟΤΙ Η ΛΥΣΗ ΣΤΟ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΟΙΒΑΞΟΥΜΕ ΣΑΝ ΤΑ ΖΩΑ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΚΤΗΡΙΑ!ΡΕ ΣΕΙΣ ΜΕΤΑ ΑΟ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΘΑ ΞΑΝΑΒΓΟΥΝ ΕΞΩ ΑΦΟΥ ΔΕ ΘΑ ΤΟΥΣ ΦΥΛΑΕΙ ΚΑΝΕΙΣ!Η ΛΥΣΗ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΩΣΟΥΜΕ ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ ΚΑΙ 10.08 ΧΑΡΤΙΑ ΝΑ ΤΑΞΙΔΕΨΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΠΟΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΙ ΟΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΒΡΟΥΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΓΙΑΤΙ ΕΔΩ ΟΥΤΕ ΑΥΤΟΙ ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΕΠΙΒΙΩΣΟΥΜΕ!
    ΠΑΝΤΩΣ ΑΠΟ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΠΟΣΟ ΜΩΡΟΠΙΣΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΚΑΙ ΠΟΣΟ ΕΥΚΟΛΑ ΜΑΣΑΕΙ ΤΟ ΚΟΥΤΟΧΟΡΤΟ ΠΟΥ ΤΟΝ ΤΑΙΖΟΥΝ!
    ΕΙΝΑΙ ΛΙΟΠΟΝ ΝΑ ΑΠΟΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΕΞΑΘΛΙΩΝΟΥΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΜΕ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΝΤΙΔΡΑ ΚΑΝΕΙΣ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Η ΕΛ.ΑΣ. εκτιμά ότι από την αρχή είχε στόχο να βιάσει τη Μυρτώ και όχι το τηλέφωνό της.

    Ο πραγματικός στόχος του 21χρόνου Πακιστανού ήταν η σεξουαλική επίθεση και ο βιασμός της 15χρονης Μυρτούς και όχι η κλοπή του κινητού της τηλεφώνου εκτιμούν έμπειροι αξιωματικοί της Ελληνικής Αστυνομίας. Υποστηρίζουν ότι τόσο το συγκεκριμένο σημείο της επίθεσης όσο και τα ευρήματα των ερευνών καταρρίπτουν τους ισχυρισμούς του Αχμέτ Βακάς.
    Ο 21χρονος θα προσαχθεί στον Εισαγγελέα Σύρου, κάτω από δρακόντεια μέτρα ασφαλείας καθώς οι αρχές φοβούνται ότι θα δεχθεί επιθέσεις από πολίτες με σκοπό τον ξυλοδαρμό του. Την ίδια ώρα, η 15χρονη Μυρτώ παραμένει διασωληνωμένη, σε κρίσιμη κατάσταση.

    Μαζί με τον Αχμέτ Βακάς στον εισαγγελέα θα προσαχθούν και οι δύο ομοεθνείς του με τη κατηγορία υπόθαλψης εγκληματία, καθώς συνελήφθησαν ολοι μαζί σε διαμέρισμα στη Νέα Χαλκηδόνα.

    Το απόγευμα της Κυριακής ο δράστης μεταφέρθηκε στον Εισαγγελέα, ενώ για τη μεταφορά του στήθηκε μία μικρή «παράσταση» (στη φωτογραφία βλεπετε τον αστυνομικό που υποδύονταν το δράστη), αφού απο την κεντρική είσοδο, όπου περίμενε πλήθος κόσμου για να γιουχαϊσει τον 21χρονο, βγήκε ένας νεαρός αστυνομικός υποδυόμενος τον δράστη και καλύπτοντας το πρόσωπό του, ενώ την ίδια ώρα ο πραγματικός δράστης φυγαδεύθηκε απο την πίσω πόρτα του κτιρίου.

    Παράλληλα οι διωκτικές Αρχές συνεχίζουν τις έρευνες στην περιοχή, ενώ αδυνατούν να εντοπίσουν το κινητό της κοπέλας στο σημείο που τους υπέδειξε ο νεαρός πακιστανός, παρόλο που χρησιμοποίησαν ακόμα και ανιχνευτή μετάλλων.

    Τέλος, σε ότι αφορά στον ξυλοδαρμό που κατήγγειλε ο φερόμενος ως δράστης από ντιλιβερά και αστυνομικό στο κρατητήριο της Σϋρου, ο γιατρός που τον εξέτασε διέγνωσε απλώς ένα οίδημα στο πρόσωπο που θα μπορούσε να έχει δημιουργηθεί έως και μία εβδομάδα πριν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Ποιος σου είπε ότι θέλουν να πάνε αλλού με τα χαρτιά που θα τους δώσεις.Που αλλού θα βρουν τέτοια ασυδοσία,να κλέβουν , να βιάζουν κάτω από το όμορφο ελληνικό ήλιο, τις ωραίες γαλάζιες θάλασσες,τους πολιτικούς να τους υποστηρίζουν ,τους ξενοδόχους των όμορφων ελληνικών νησιών να τους χαρτζιλικώνουν,τον γαλάζιο ουρανό,τα δωρεάν συσσίτια, τους ομοεθνείς τους όπου και αν κοιτάξουν, τις ξάπλες τους σε αρχοντικά ομαδικές μεν αλλά έτσι τους αρέσει.
    Εσύ θα έφευγες ;Μόνο τα χαιβάνια πιστεύουν ότι αυτοί ήρθαν και θα φύγουν.
    Εμείς όλοι οι ΈΛΛΗΝΕς που από το άγχος δεν μπορούμε να χαρούμε τον τόπο μας και κανένας ξενοδόχος τώρα μες το καμίνι δεν μας παρέχει δωρεάν διακοπές με χαρτζιλίκι και δεν φεύγουμε, θα φύγουν οι λαθρό μα τόσο χαιβάνια είσαστε.
    δμχ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. 10.11 ΤΙΣ ΠΡΟΑΛΛΕΣ ΕΝΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΙΣΤΗΣ ΠΑΡΑΒΙΑΣΕ ΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ ΚΑΙ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΕ ΣΟΒΑΡΑ ΜΙΑ ΜΗΤΕΡΑ ΚΑΙ ΤΑ 2 ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ
    ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΟΡΓΑΝΩΣΟΥΜΕ ΟΜΑΔΙΚΟΥΣ ΤΑΦΟΥΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΙΣΤΕΣ
    ΠΡΙΝ ΤΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΝΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΒΟΣΚΟΣ ΠΥΡΟΒΟΛΗΣΕ ΚΑΙ ΣΚΟΤΩΣΕ ΕΝ ΨΥΧΡΩ 4 ΑΤΟΜΑ ΓΙΑΤΙ ΠΑΤΗΣΑΝ ΣΤΟ ΧΩΡΑΦΙ ΤΟΥ!!
    ΛΕΩ ΝΑ ΣΤΗΣΟΥΜΕ ΟΜΑΔΙΚΟΥΣ ΤΑΦΟΥΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΒΟΣΚΟΥΣ!
    ΤΙ ΛΕΣ ΣΥΜΦΩΝΕΙΣ;;
    ΑΝΤΕ ΝΑ ΧΑΘΕΙΣ ΣΙΧΑΜΕΝΟ ΑΝΘΡΩΠΟΕΙΔΕΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. ΗΤΑΝ ΡΑΤΣΙΣΤΡΙΑ Η ΜΥΡΤΩ ΓΙΑΤΙ
    ΔΕΝ ..ΔΕΧΤΗΚΕ ΤΟΝ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟ !

    Κρίμα το παληκάρι... ήρθε στην Ελλάδα για ένα καλύτερο αύριο και εμείς τον αναγκάσαμε να βιαιοπραγήσει από την κατάθλιψη και την καταπίεση που ένοιωθε !
    Πού είσαι ρε Τσίπρα να τον υπερασπιστής τον άτυχο συνάνθρωπό μας;

    Κι εσείς παπάδες βάλτε ένα χεράκι !
    Κι αυτός παιδί του θεού δεν είναι ;
    Έχουμε καταντήσει απολίτιστοι πιά !


    Όλα τα ανθρωπόμορφα δίποδα κάνουν το κορόιδο με την υπόθεση του Πακιστανού.
    Όταν αδίκως δολοφονήθηκε όμως ο 15χρονος Αλέξης βγήκαν και κάψαν την Αθήνα μαζί με τους λαθρο-μεταναστάτες και κλέψαν όλα τα μαγαζιά-πλιάτσικο για να βγάλουν και μεροκάματο.

    Αυτοί είστε...Συριζαίοι κλπ..
    ΔΙΠΟΔΑ όντα χωρίς ανθρωπιά τιμή και υπόληψη...

    Καταδικασμένοι να ζείτε στο σκοταδι και το μόνο συναίσθημα που έχετε γνωρίσει είναι το μίσος...

    ΟΥΣΤ ΑΧΡΗΣΤΟΙ ΑΝΩΜΑΛΟΙ ΕΠΙΚΙΔΥΝΟΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. 10.55 και ο βοσκός πιάστηκε και δικάστηκε και ο μοτοσυκλετιστής το ίδιο .Ο πακιστανός , νομίζεις ότι θα πιανόταν ποτέ;Οι περισσότεροι είναι σαν φαντάσματα χωρίς όνομα,διεύθυνση.Τι τους εμποδίζει να κάνουν και άλλα ειδεχθή εγκλήματα ,ποιος τους ξέρει. Μήπως θα λογοδοτήσουν πουθενά;Για όλους αυτούς ισχύει ο νόμος της ζούγκλας.
    Η Ελληνίδα μάνα με το ένστικτό της τον κατάλαβε ,μόλις τον είδε.Η αστυνομία και οι κάτοικοι της περιοχής δεν είδαν, δεν άκουσαν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Αν αυτή η εικόνα υπήρχε καθημερινά εδώ και χρόνια...

    Δεν θα είχαμε το 20% του Ελληνικού πληθυσμού σε παράνομους μετανάστες σήμερα...

    Παρά ταύτα, κάλιο αργά παρά ποτέ...

    Με μία επιφύλαξη : ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΘΩΡΙΑΣΕΙ η επιχείρηση ΞΕΝΙΟΣ ΖΕΥΣ μετά από μερικές μέρες έντασης...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. 10.52 Δεν είπε κανείς ότι απλά θα τους δώσουμε χαρτιά! Θα τους δώσουμε ταξιδιωτικά έγγραφα για να φύγουν!!!
    Τώρα δηλαδή που τους στοιβάζουμε σε διάφορα κτίρια εντός ελληνικής επικράτειας είναι καλύτερα;
    Ή μήπως πιστεύεις ότι μπορεί η Ελλάδα να συγκεντρωσει όλους τους λάθρο και να τους στείλει με δικά της έξοδα πίσω στην πατρίδα του;
    Η λύση είναι πολιτκή αλλά δυστυχως εμείς δεν έχουμε πολιτικούς
    Μόνο εντολοδόχους της τρόικας έχουμε πια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. 11.23 Από κάτι αφελείς μαλάκες σαν και εσένα τη πατήσαμε!
    αλήθεια το γεγονός ότι επέλεξαν την Ξάνθη για να συγκεντρώσουν τους λάθρο οι οποίοι είναι μουσουλμάνοι μήπως σου λέει κατι;;
    Α

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Στη χώρα των ξεφτιλισμένων...

    Στο σημερινό Ελλαδιστάν που κάποτε λεγόταν Ελλάδα, τον πρώτο λόγο έχουν οι ξεφτιλισμένοι
    και..."προοδευτικοί" αριστεράνθρωποι.

    Ακολουθούν οι διανοητικώς ανάπηροι που επιλέγουν με την ψήφο τους όλα αυτά τα ανθελληνικά εκτρώματα, ασελγώντας μ' αυτόν τον τρόπο
    πάνω στο κορμί της Ελλάδος
    -που ατυχώς- γέννησε και τους ίδιους.

    Δυστυχώς, επί 38 χρόνια, "κουμάντο" στην Ελλάδα κάνουν
    τα περιθωριακά απόβλητα του "πατερούλη" Στάλιν,
    συνεπικουρούμενα και από τους αναρχοβανδάλους της συνομοταξίας του ανθελληνκού Σύριζα.

    Και ο "Ελληνικός" όχλος συνεχίζει να τους υποστηρίζει...

    Τελικά έχουμε ότι πραγματικά μας αξίζει.

    Τελεία.!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Για να μη λέμε συνέχεια αερολογίες
    τα μοναδικά ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΑ ΕΓΓΡΑΦΑ που μπορεί να εκδώσει το ελληνικό κράτος είναι το ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΟ τύπου Σενγκεν και η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ νέου τυπου…
    Με κανένα άλλο έγγραφο δεν μπορεί να ταξιδέψει ελεύθερα στην ευρωπαϊκή ένωση ούτε ο Έλληνας αλλά ούτε και ο Πακιστανός.
    Και που σαι μεγάλε ,ΈΛΛΗΝΑ κουλτουριάρη, σκέψου και ένα σενάριο τρόμου ,που δεν είναι πολύ μακριά με την επικίνδυνη πολιτική που κάποιοι προωθούν για τους λαθρό.Τους δίνεις Ελληνική ταυτότητα και ελληνικό διαβατήριο και οι ξύπνιοι οι Ευρωπαίοι κλείνουν τα σύνορα τους στους ΈΛΛΗΝΕς .Είχαμε πρόσφατα οδηγία από την Αγγλία με τα σενάρια περί εξόδου μας.Τότε θα τους λουστείς και θα δω τι θα κάνεις που θα στους στέλνουν πακέτο τους Έλληνες made in PAKISTAN με αντικαταβολή Ελληνική φυσικά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Τι λές ρε φίλε δεν έχεις ακούσει για τα laissez-passe που δίνονται σε όσους δεν έχουν διβατήρια να ταξιδέψουν και ισχύοθν μόνο για αναχώρηση από τη χώρα που βρίσεσαι;
    Αν δε ξέρετε τη νομοθεσία μη λέτε ότι μαλακια σας κατέβει! Αυτά μπορεί να τα δώσει το ελληνικό κράτος όχι μόνο στους έλληνες αλλά και σε όποιον δεν έχει χαρτιά και χρειάζεται να φύγει από τη χώρα!
    Το θέμα είναι ότι θα μας τους ξαναστείλουν πίσω γιατί κάποιοι προδότες υπέγραψαν το Δουβλίνο 2 που μας απαγορεύει να τους δλώσουμε ταξιδιωτικά έγγραφα.Αυτοί είναι οι πραγματικοί υπαίτιοι του προβλήματος αλλά εσείς σαν γνησιοι ελληναράδες επειδή δεν έχετε τα κότσια να τα βάλετε με αυούς τα βάζετε μόνο με αυτούς που σας παίρνει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Μία ΧΡΗΣΤΙΚΗ συμβουλή :

    Ας μήν βγουν οι ΓΝΩΣΤΟΙ "προοδευτικοί" να κατηγορήσουν και πάλι τους Έλληνες για ρατσισμό...

    Ο μόνος ρατσισμός που υπάρχει, είναι αυτός εναντίον των Ελλήνων.

    Τυχούσες δηλώσεις Θα είναι ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ τους και εις βάρος της συνοχής της κοινωνίας όπως και
    η πιθανή επανεμφάνιση των ... "Αλληλέγγυων" ...


    Υ.Γ: Προς τα ξεφτιλισμένα blogs που προβάλουν κάθε δήλωση "προοδευτικού" αρκεί να είναι εις βάρος της ΝΔ και του Σαμαρά.

    Μήν "χύνετε" δάκρυα για την "καημένη την κοπέλα" ...
    Έσείς ανεβάσατε το ποσοστό των "Ανθελλήνων" σε τέτοια ύψη.

    Έχετε μερίδιο ΕΥΘΥΝΗΣ ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. ΒΑΖΩ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΩΣ ΟΛΟΙ ΕΣΙΣ ΟΙ 'ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ' ΠΟΥ ΟΥΡΛΙΑΖΕΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΙΣΒΟΛΗ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟ, ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΜΕΤΑ ΜΑΝΙΑΣ ΚΑΘΕ ΒΡΑΔΥ ΤΑ ΤΟΥΡΚΙΚΑ ΣΗΡΙΑΛ ΠΟΥ ΣΑΣ ΠΑΣΣΑΡΟΥΝ ΤΑ ΒΟΘΡΟΚΑΝΑΛΑ, ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΠΟ ΚΑΜΜΙΑ ΔΕΚΑΡΙΑ ΤΟΥΡΚΙΚΑ ΤΟ ΚΑΘΕΝΑ! ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΑΚΟΥΓΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΤΟΥΡΚΙΚΑ ΠΑΡΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΣΤΗΝ "ΕΛΛΗΝΙΚΗ" ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ!ΑΝΟΙΓΕΙΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΠΩΣ ΒΡΙΣΚΕΣΑΙ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ
    ΑΥΤΗ Η ΕΙΣΒΟΛΗ ΔΕ ΣΑΣ ΕΝΟΧΛΕΙ; ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΝΑ ΤΑ ΒΑΖΕΤΕ ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΑΝΑΛΑΡΧΕΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. ΜΗ ΒΑΖΕΙΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ 1.21 ΘΑ ΤΑ ΧΑΣΕΙΣ.ΜΗΝ ΥΠΟΤΙΜΑΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΞΙΕΣ.ΞΕΦΤΥΛΙΖΟΣΑΣΤΕ ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΘΕΛΕΤΕ ΤΟ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΚΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΟΠΩΣ ΜΠΑΙΡΕΙ ΠΑΡΑΝΟΜΑ.ΚΑΙ ΕΙΣΤΕ ΗΘΙΚΟΙ ΑΥΤΟΥΡΓΟΙ ΣΕ ΕΙΣΟΔΟ ΠΑΡΑΝΟΜΩΝ ΑΛΛΟΔΑΠΩΝ ΣΤΗ ΧΩΡΑ .ΤΟΧΕΤΕ ΣΚΕΦΤΕΙ ΟΤΙ ΜΑΖΙ Μ ΑΥΤΟΥΣ ΣΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΠΟΙΝΙΚΗ ΔΙΩΞΗ .ΡΕ ΑΝΤΕ ΑΠΟ ΔΩ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Η μεγάλη κινητοποίηση της Αστυνομίας είναι μία καλή αρχή , θα πρέπει να συνεχιστεί ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ παρά τις ΤΣΙΡΙΔΕΣ των "προοδευτικών" της αριστεράς και ιδίως του τΣΥΡΙΖΑ...

    Είναι ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ τρόπος για να αποφευχθεί η ΑΙΜΑΤΟΧΥΣΙΑ στην χώρα και η ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ των "ειρηνιστών" της Ευρώπης και της Αμερικής που πιθανότατα ΘΑ παρέμβουν για να σταματήσουν τις... "βιαιότητες" εις βάρος των αδύναμων όπως ακριβώς έκαναν και σε άλλες χώρες τις περιοχής ...

    Θα πρέπει να ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ όλοι, απ΄όπου και αν προέρχονται ότι :
    Η χώρα αυτή που κατά 98% κατοικείται από Χριστιανούς ΟΡΘΟΔΟΞΟΥΣ θα ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ με ΑΥΤΟ το ποσοστό χριστιανική...

    Τα 2.000.000 εκ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΩΝ που βρίσκονται στην χώρα (Δηλαδή το 20% σε σχέση με την καταμέτρηση της ΕΛΣΤΑΤ)ΔΕΝ θα αποκτήσουν ΠΟΤΕ δικαιώματα ότι και να κάνουν ότι και να πούν οι προστάτες τους...

    Τους το εγγυώνται τα ΕΚΑΤΟΜΜΎΡΙΑ των Ελλήνων ΠΑΤΡΙΩΤΩΝ που όσο και αν τους ΝΟΜΙΖΟΥΝ μαλθακούς και αδιάφορους τις ΚΡΙΣΙΜΕΣ ώρες ΞΕΡΟΥΝ να δρούν...

    Αλλοίωση του πολιτεύματος στην χώρα ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. ΟΤΑΝ ΒΡΙΣΕΣΑΙ ΣΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΣΠΙΤΙ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΙΣ ΤΗΝ ΕΠΙΠΛΏΣΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΣΟΥ ΜΙΛΗΣΕΙ.

    ΟΤΑΝ ΟΜΩΣ ΕΙΣΑΙ ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΜΕΝΟΣ ΣΕ ΞΕΝΟ ΣΠΙΤΙ, ΤΟΤΕ ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙΣ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΑΥΤΟΥ ΠΟΥ ΣΕ ΦΙΛΟΞΕΝΕΙ.

    Ο ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΜΕΝΟΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, Η ΟΠΟΙΑ ΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΑΥΤΟΣ ΤΙΣ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ, ΤΟΥ ΕΔΙΝΕ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕ ΜΕ ΣΥΜΠΑΘΕΙΑ (ΟΠΩΣ ΕΙΠΑΝ ΟΙ ΕΡΓΟΔΟΤΕΣ ΤΟΥ).

    ΑΥΤΟΣ ΓΙΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΠΙΤΕΘΗΚΕ, ΒΑΣΑΝΙΣΕ ΚΑΙ (ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΕΠΙΒΙΩΣΕΙ ΤΕΛΙΚΑ) ΚΑΙ ΣΚΟΤΩΣΕ ΕΝΑ ΠΑΙΔΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΥ ΕΦΤΑΙΓΕ ΣΕ ΤΙΠΟΤΑ, ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΜΑΣ ΑΠΟΚΑΛΕΙΤΕ ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ ΓΙΑΤΙ ΤΟΛΜΗΣΑΜΕ ΝΑ ΑΠΟΔΟΚΙΜΑΣΟΥΜΕ ΤΟΝ "ΗΘΙΚΟ", "ΑΜΕΜΠΤΟ", "ΝΟΜΟΤΑΓΗ" ΠΑΚΙΣΤΑΝΟ ΣΑΣ;

    ΕΥΓΕ "ΔΗΜΟΚΡΑΤΗ ΕΛΛΗΝΑ" ΜΑΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Δεν ξέρω πως συνεχίζουν ακόμη να μιλούν και δεν καταδικάζουν ευθέως τη λαθρομετανάστευση .Να φέρνουν ηλίθια παραδείγματα για τις εισαγόμενες πόρνες της Βουλγαρίας και της Αλβανίας ,τον βοσκό που σκότωσε ή τον μοτοσυκλετιστή που παρέσυρε, μόνο και μόνο για να μην ξεράσουν μία αλήθεια,ότι οι λαθρό είναι κίνδυνος για όλους και πρέπει κάποιοι να σταματήσουν να βγάζουν λεφτά από αυτούς.Γιατί πίσω από την σθεναρή αντίσταση των υποστηρικτών αυτής της κατάστασης, κρύβονται τεράστια συμφέροντα και εταιρείες που τους φέρνουν στην Ελλάδα ,αλλά και άνθρωποι ορκισμένοι να τους υποστηρίζουν για να βοηθούν τα κυκλώματα.
    Η ρατσιστική εξέλιξη στην ίδια μας την πατρίδα που μάχεται κάθε τι ελληνικό δεν θα περάσει,όσα πλοκάμια και αν απλώσετε.
    Το ρατσιστικό γουρούνι του Πακιστάν θα πάρει μέσα στη φυλακή ότι του αξίζει,όπως ακριβώς και κάθε ελληνικό γουρούνι π.χ Δουρής.
    Συνεχίστε να τους υποστηρίζετε ,θα συνεχίσουμε να σας φτύνουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. @ 2:56 μ.μ.

    Αυτός δεν πρόκειται φίλε να πάθει ότι έπαθε ο Δουρής στη φυλακή, γιατί έδωσε άλλη ημερομηνία γέννησης από αυτήν που είχε δηλώσει αρχικά και τα κατάφερε να πάει στις φυλακές ανηλίκων, όπου είναι νέα παιδιά και όχι ενήλικες κρατούμενοι που ξέρουν να αποδίδουν δικαιοσύνη (ούπς! θα μας κολλήσουν ταμπέλα ρατσιστή).
    Το μεγάλο ερώτημα είναι γιατί δεν τον αντιμετωπίζουν όπως ακριβώς αντιμετωπίζουν τους Έλληνες εγληματίες και κρατάνε κρυφή τη φάτσα του;
    Μήπως οι λαθρομετανάστες έχουν περισσότερα δικαιώματα από τους Έλληνες;
    Στα νοσοκομεία οι Έλληνες πληρώνουν εισιτήριο ενώ οι Αλβανοί όχι.
    Τους Ελληνες τους ρεζιλεύουν δημοσιεύοντας τις φωτογραφίες τους ενώ στους δολοφόνους λαθρό βάζουν μάσκα.
    Τι γίνεται βρε παιδιά; πού ζούμε;
    Ποιά είναι η δική μας πατρίδα;
    Οι λαθρό ότι έγκλημα και να κάνουν βρίσκουν υποστηρικτές από κόμματα και επιστημονικά σωματεία ενώ οι Έλληνες χλευάζονται ως φασίστες και ρατσιστές (χώρια τα "τεμπέληδες" και "άχρηστοι")
    Τι γίνεται βρε παιδιά;
    Μήπως ήλθε το τέλος του κόσμου;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου