Στα σοβαρά οι ψηφοφόροι της ΝΔ, Πασοκ, Δημαρ αισθάνονται τώρα και εξαπατημένοι;;;-

9
 Γράφει ο Βασίλης Νικολόπουλος

Στα σοβαρά δικαστικοί, πανεπιστημιακοί, ιατροί, στρατιωτικοί, άνθρωποι υψηλού μορφωτικού επιπέδου και παραδοσιακοί ψηφοφόροι της ΝΔ θεωρούν τον εαυτό τους εξαπατημένο από το κ. Σαμαρά;;;;
Στα σοβαρά πίστεψαν το εφεύρημα της "επαναδιαπραγμάτευσης" του κ Σαμαρά που στήθηκε εκ του πρόχειρου για να ανεβάσει την εκλογική δύναμη του από το παταγώδες 19% στο «αρκετό για να γίνω πρωθυπουργός» 30%;;;;;
Ο κ Σαμαράς δεν είναι ένα......
τυχαίο πρόσωπο στη μνημονιακή τραγωδία!
Είναι αυτός που από κοινού με τον Βενιζέλο διαπραγματεύτηκε, υποστήριξε και υπέγραψε μόλις προ 6μηνου όλα αυτά τα μετρά που περιλαμβάνονται στη δανειακή σύμβαση και το Μνημόνιο 2.
Στα σοβαρά θα μπορούσε να σταθεί απέναντι στους Ευρωπαίους και να ζητήσει επαναδιαπραγμάτευση ο άνθρωπος που με τη δίκη του υπογραφή αποδέχτηκε όλα αυτά τα μετρά μόλις πριν κάποιους μήνες;;;;;
Στα σοβαρά οι ψηφοφόροι του Πασοκ και της Δημάρ πείθονται από τις επικοινωνιακές πιρουέτες των αρχηγών τους ότι "αντιστέκονται" στα μέτρα;;;;;
Αν ΝΔ, Πασοκ και Δημάρ ήθελαν να δείξουν ότι πιστεύουν έστω και ελάχιστα στην υπόθεση της επαναδιαπραγμάτευσης θα έπρεπε τουλάχιστον να μην είναι πρωθυπουργός ο Σαμαράς!
Ο άνθρωπος που διαπραγματεύτηκε και δεσμεύτηκε προσωπικά με την υπογραφή του σε αλλεπάλληλες επιστολές και κείμενα υπέρ του Μνημονίου!
Θα μπορούσε ο ίδιος άνθρωπος μόλις 6 μήνες μετά να πάρει πίσω την υπογραφή του και δεν θα εξαφανιζόταν αυτομάτως από συνομιλητής των Ευρωπαίων;;;;;;
Η πρόσφατη ευρωπαϊκή περιοδεία άλλωστε του Σαμαρά οπού αποκατέστησε δήθεν την «αξιοπιστία της χώρας» αφορούσε ουσιαστικά την αποκατάσταση της προσωπικής του αξιοπιστίας αποδεχόμενος ότι τα περί επαναδιαπραγμάτευσης ήταν ένα προεκλογικό πυροτέχνημα και διαβεβαιώνοντας προς όλες τις πλευρές ότι θα τιμήσει και θα τηρήσει την υπογραφή του στο Μνημόνιο 2.
Άλλωστε με διαπραγματευτική στρατηγική της τρικομματικής κυβέρνησης την "παραμονή στο ευρώ με οποιοδήποτε κόστος" δηλαδή το "βάλτε μου όποιο όρo θέλετε, εγώ θα τον τηρήσω αρκεί να μου πείτε ότι μονό έτσι θα μείνω στο ευρώ" μπορεί να αλλάξει το Μνημόνιο;;;;;;;;
Αν στα σοβαρά λοιπόν γιατροί, δικαστικοί και στρατιωτικοί, αστοί ψηφοφόροι της ΝΔ του Πασόκ και της Δήμαρ, άνθρωποι υψηλού μορφωτικού επίπεδου, η μεσαία και ανώτερη τάξη της χώρας δηλώνουν όντως εξαπατημένοι, τότε με μια τόσο αφελής και αποβλακωμένη αστική τάξη και με ένα 50% του εκλογικού σώματος τόσο χειραγωγήσιμο δεν είναι τυχαίο που η αστική μας δημοκρατία πάει κατά διαβόλου.
Άραγε τώρα που ο Σαμάρας δήλωσε ότι αυτά "θα είναι τα τελευταία μετρά" και αμέσως μετά η Τρόικα έστειλε το γνωστό email με νέες απαιτήσεις για τα εργασιακά, προετοιμάζοντας την επομένη δόση μέτρων, οι ψηφοφόροι του θα δηλώσουν πάλι εξαπατημένοι;;;;;;;;;
ΥΓ Μπορείς να είσαι σκληροπυρηνικός οπαδός και να θες ντε και καλά ή να σε «σώσει» ο Σαμαράς, ο Κoυβέλης ή ο Βενιζέλος ή αλλιώς να μην σωθείς καθόλου, από αυτό το σημείο όμως μέχρι να εμφανίζεσαι ότι χάφτεις τα κατ εξακολούθηση δημαγωγικά πυροτεχνήματα επικοινωνιακής διαχείρισης της δεδομένης και υπογεγραμμένης μνημονιακής υποταγής των συγκεκριμένων πολιτικών και στη συνεχεία να παριστάνεις τον εξαπατημένο, αυτό είναι και παράλογο και εξευτελιστικό.
Τι δεν έχεις καταλάβει;;;;;
Σαμαράς, Βενιζέλος, Κουβέλης είναι υπέρ των μνημονίων γιατί αυτό είναι το "οποιοδήποτε κόστος" για την παραμονή στο ευρώ, έρχονται νέα μέτρα, και προετοιμάζονται και τα επόμενα!
ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ;;;;;;;;;;; - 


Νικολόπουλος Βασίλης

Δημοσίευση σχολίου

9Σχόλια
  1. η καταταξη που κανεις αρθογραφε ειναι αυθαιρετη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. £ΥΡΙΖΑ, ο εξόφθαλμος συνεχιστής του ΠΑ$$ΟΚ...

    Προσπάθησαν να μας πείσουν ότι το ΠΑΣΟΚ ήταν διαπλεκόμενο, ενώ εκείνοι εκτός συστήματος.
    Ότι είναι πραγματικά αριστεροί, ενώ το το ΠΑΣΟΚ ήταν και είναι νεοφιλελεύθερο.
    Ότι ξαφνικά φύτρωσαν στην Ελλάδα 1 εκατομμύριο ψηφοφόροι που πριν δεν ψήφιζαν ΠΑΣΟΚ (τι ψήφιζαν δε μας είπαν...), ότι τυχαία τα πρώην "πράσινα" στελέχη πήγαν όλα εκεί.

    Πάνω στην αγωνιώδη προσπάθεια τους να μας πείσουν ότι δεν έχουν σχέση με όλα αυτά, πάντα κάτι συμβαίνει και εκτίθενται.

    Με τελευταίο χρονικά περιστατικό, την....παρουσία της πρώην βουλευτού του ΠΑΣΟΚ και στενής συνεργάτιδας του Βαγγέλη Βενιζέλου, Σοφίας Γιαννακά, στην προχθεσινή ομιλία του Αλέξη Τσίπρα στη Νίκαια.

    Και όλα αυτά την ώρα που λάμβανε χώρα η εκδήλωση εορτασμού για την 38η επέτειο του (τέως;) κόμματος της.
    Κι αυτό τυχαίο θα ήταν... OXI βέβαια.

    ΠΑ$$ΟΚ = £ύριζα = Παρίζα με οόκληρα κομμάτια γουρουνιών.

    Το '81 φώναζαν για τον Ανδρέα, τώρα φωνάζουν για τον Αλέξη..

    "Εμείς δεν θέλουμε να γίνουμε ΠΑΣΟΚ", έλεγε ο Τσίπρας και το ακροατήριο απαντούσε με το παλιό σύνθημα που λέγαν οι ΠΑΣΟΚοι για τον Ανδρέα. "Αλέξη προχώρα σε θέλει όλη η χώρα"...!!!

    Ο Τσίπρας δεν θέλει (εντάξει, δεν το παίρνουμε και τοις μετρητοίς) ΠΑΣΟΚ, αλλά το ακροατήριο του, που στην συντριπτική τoυ πλειοψηφία προέρχεται απ' αυτό το χώρο, δύσκολα απαρνείται το..πράσινο αίμα του.

    Από το βήμα της εκδήλωσης του "Νέου Αγωνιστή" στη Νίκαια, ο Τσίπρας έλεγε πως "εμείς δεν θέλουμε να γίνουμε ΠΑΣΟΚ.
    Θέλουμε να εμπνεύσουμε το λαό με την αλλαγή και όχι να τον προδώσουμε", ενώ το ακροατήριο, του φώναζε "Αλέξη προχώρα σε θέλει όλη η χώρα" ~~~~~~~~~~~~~~~~~

    ΑΝΤΕ ΣΤΑ ΓΑΜΗΔΙΑ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΑ ΛΑΜΟΓΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ρε απο πανω τι παθηση εχεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δυστυχως η χωρα αυτη ξερει να μετρα μονο ηττες, προδοσιες, χαμενες πατριδες εθνικες μειοδοσιες και υποτελεις σχεσεις με τον υπολοιπο κοσμο. Σημερα ζουμε το αποκορυφωμα του δραματος, στο οποιο μας οδηγησε η εθελοδουλεια μας, και η πολιτισμικη μας φτηνια. Κορυφαιο προσωπο αναδεικνυεται ο καραγκιοζης, ο καρπαζοεισπραχτορας, ο σκυφτος, ο ραγιας, ο σφαξε με αγα μου να αγιασω. Ειμαστε η ρατσα που εξεφτελισε τον ελληνισμο σαν παγκοσμια αξια. Ειμαστε οι γυφτοι με αρχαιοελληνικη περικεφαλαια, την οποια μας φορεσαν καποιοι ρομαντικοι ευρωπαιοι και την οποια παιρνουν πισω αρον αρον. Τι απομεινε απο τον αρχικο ενθουσιασμο καποιων ρομαντικων του 18ου αιωνα που πιστεψαν στην αναβιωση του ελληνικου μεγαλειου; Αποκαίδια!!!
    Τωρα ηρθε η αποκαλυψη! Η παρασταση "ο καραγκιοζης ελλην" έφτασε στο τέλος της. Ολο το θεαμον κοινον, μετα το τελος της παραστασης, βουτηξε την καρεκλα που καθοτανε, βουτηξε τα πορτοφολια των παγκοσμιως φιλελληνων, που εκστασιασμενοι παρακολουθουσαν και αυτοι την ιδια παρασταση, βουτηξαν τα καλωδια, τα φωτα, το σκηνικο, τον σκηνοθετη, το βεστιαριο και την κοπανησαν χαχανιζοντας μακαβρια για να τ'ακουσει ολη ανθρωποτητα!!!
    Εδω ειναι του καραγκιοζη η χωρα..
    εδω δεν ειναι παιξε γελασε..
    Ολο αυτο το σοι, οι καρπαζοεισπραχτορες, οι δωσ' ειμιν σημερον και δεν γαμιεται, οι, πες τη μαλακια σου, πες την κι'ας πεσει χαμω, κλπ κλπ, ειναι στην πραγματικοτητα οι δυναστες των ολιγων ελληνων που δεινοπαθουν κατω απο την καθημερινη μποχα του κατηναριου.
    Το δικτατορικο κατηναριο ειναι εδω ετοιμο να πουλησει ο,τι υπαρχει πανω αλλα και ο,τι υπαρχει κατω απο τη γη για ενα κωλοσπιτο ενα κωλοαμαξι και μια επιδειξη. Αειντε κατινα, μητσο, λακη, μιμη φωφω και ολο το κακο συναπαντημα, σας πηραμε χαμπαρι, δεν ειναι οι γερμανοι και οι ντοπιοι συνεργατες τους, ειστε εσεις ο κινδυνος για την ελλαδα και τον ελληνισμο.
    Το πασοκ, για να κλεισω, ηταν ο βουκεφαλας του μητσου, στην παρασταση "ο καραγκιοζης σοσιαλιστης" με σκηνοθετη ενα καραγκιοζοπουλο κατ'ευθειαν απο την αυλη του βεζυρη τον ανδρεα παπανδρεου και βοηθο το κολλητηρι, το οποιο στην συνεχεια εγινε και πρωταγωνιστης στην παρασταση "ο καραγκιοζης εναντιον του δντ"!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Συνεχίζει τις περικοπές στο Υπουργείο ο Βρούτσης:
    Καταργούνται 12 θέσεις συμβούλων.
    _________________________
    [Φανταστείτε τι γινόταν επί Κουτρουμάνη...]

    Με απόφαση του υπουργού Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας κ. Γιάννη Βρούτση καταργούνται, από το γραφείο υπουργού, δώδεκα (12) θέσεις συμβούλων, ειδικού επιστημονικού προσωπικού.
    Με την παραπάνω απόφαση προκύπτει δημοσιονομικό όφελος...το οποίο υπερβαίνει το ποσό των 400.000 ευρώ ετησίως.

    Είναι μία απόφαση που εντάσσεται στο πλαίσιο της συλλογικής κυβερνητικής προσπάθειας για την μείωση του κόστους λειτουργίας του δημοσίου τομέα, όπως η πρωτοβουλία της πολιτικής ηγεσίας του υπουργείου για τη μεταστέγαση και τη συγκέντρωση των διάσπαρτων υπηρεσιών του σε ένα κτήριο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΟΙ ΒΟΛΕΜΕΝΟΙ ΠΕΛΑΤΕΣ (ΚΙ΄ΟΧΙ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ) ΤΩΝ Ν.Δ. ,ΞΕΔΟΝΤΙΑΣΜΕΝΟΥ ΠΑΣΟΚ , ΔΗΜΑΡ, ΟΙ ΕΚΒΙΑΖΟΜΕΝΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΜΗΝ ΤΥΧΟΝ ΧΑΣΟΥΝ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ, ΟΙ ΦΟΒΙΣΜΕΝΟΙ ΚΥΡΙΩΣ ΥΨΗΛΟ-ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ, ΟΙ ΠΑΠΑΓΑΛΟΙ ΟΠΩΣ ΑΝΩΤΕΡΩ ΚΑΛΗ ΩΡΑ, ΟΙ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΙΕΣ ΣΚΟΤΕΙΝΩΝ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΩΝ (ΦΟΡΟΦΥΓΑΔΕΣ,ΑΟΡΑΤΟΙ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΥΠΕΡΑΚΤΙΩΝ, ΟΦΣΧΟΡ ΤΙΣ ΛΕΝΕ, ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ) ΚΑΙ Ο ΕΚΛΟΓΙΚΟΣ ΝΟΜΟΣ ΕΒΓΑΛΕ ΤΟΝ ΑΝΕΚΔΙΗΓΗΤΟ ΑΝΤΩΝΑΚΗ "ΜΑΣ".ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΛΟΥΚΙ (Χωρις βαζελινη) ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ ΜΕΡΙΚΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ...ΞΥΠΝΗΣΑΝ! ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΕΙ Ο ΔΙΑΟΛΟΣ ΤΟΥΣ ΝΤΟΠΙΟΥΣ ΚΑΙ ΞΕΝΟΥΣ ΤΡΟΪΚΑΝΟΥΣ, ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΩΝΑΚΗ (ΧΩΡΙΣ "ΜΑΣ")? ΙΔΩΜΕΝ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή



  7. τι τρέχει ;

    σκούζει..σκούζει γιατί ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ
    τσούζει
    και στα υπερλαμόγια των ρετιρέ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ...και πρέπει να ζητήσουμε "εμπράκτως" συγγνώμη!

    ΕΜΕΙΣ, Η ΠΕΡΙΒΟΗΤΗ ΓΕΝΙΑ ΤΟΥ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ, ΠΟΥ ΦΑΓΑΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΡΙΣΣΕΥΜΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΦΗΣΑΝ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΜΑΣ.
    Δύσκολο, βέβαια, όταν βλέπω ακόμη και σήμερα μισθοδοτούμενους απ' το Δημόσιο (στενό κι ευρύτερο) να έχουν "γαντζωθεί" στα προνόμιά τους (μισθοί που κυμαίνονται από 3.500€ - 6.500€), να δίνουν "μάχες οπισθοφυλακής" για περικοπή μέρους του μισθού τους που, αν δεν "το δώσουν" οι ίδιοι, θα το επιβαρυνθούν στο διπλάσιο τα παιδιά μας
    ΠΟΥ ΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΤΑΧΡΕΩΣΕΙ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Έχει απόλυτα δίκιο ο αρθρογράφος.
    Δυστυχώς, χάρη στους ηλίθιους ψηφοφόρους των κομμάτων της κυβέρνησης την πατήσαμε και οι υπόλοιποι..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου