Χωρίς τίτλο

 Ελλην Φορολογούμενος
 
Έχουμε 2% πιθανότητα να ζήσουμε μέχρι τα 100 , δηλαδή  1 στους 50 μπορεί να τα εκατοστίσει. 
Οι πιθανότητες να έχουμε έναν επιτυχημένο πρώτο γάμο και να μην τρέχουμε στους δικηγόρους σε 15 χρόνια είναι 1,3 προς 1.
Εάν πιστεύεις στη πιθανότητα ότι αν χωρίσεις τη καραβοτσακισμένη γυναίκα σου, για να βρεις μια Κάρλα Μπρούνι , σαν τον Σαρκοζί   ή ένα supermodel σαν τον Κούγια , τότε...... δυστυχώς οι στατιστικές λένε ότι αυτό είναι πρακτικά απίθανο , η πιθανότητα είναι μόνο 1 στις  88.000 .
Για τις γυναίκες δε , που κάνουν όνειρα για ένα γάμο με τον Φον Δε Λαφράγκα , τα πράγματα είναι κάπως καλύτερα. Οι πιθανότητες να βρουν κάποιο φορτώγκα είναι 215 προς 1 ,μόνον όμως ως προς το να βγουν ραντεβού (άντε και καμιά ξεπέτα) , βέβαια κανείς δεν εγγυάται ότι αυτό θα καταλήξει σε γάμο , εκεί οι πιθανότητες στενεύουν δραματικά.  
Υπάρχουν φορές αντιμετωπίζοντας το αφεντικό σου που σε απέλυσε , τη πεθερά σου που σε λέει ανεπρόκοπο ή κάποιον που σου κάνει το βίο αβίωτο (ας πούμε κάποιον που σου βάζει συνεχώς φόρους)  γουστάρεις  να τον δεις , να αποδημά εις Κύριον , από διάφορους τρόπους. Σε πληροφορώ ότι την πάτησες , οι πιθανότητες λοιπόν να πάει κάποιος από στραβοκατάπιομα είναι μόλις 1 στις 370.035 ή από πέσιμο 1 σε 20.666 ή από δάγκωμα σκύλου  1 σε 700.000 ή από πνιγμό 1 σε 79.065 .
Οι πιθανότητες να πάθετε εσείς εντωμεταξύ θανατηφόρο έμφραγμα (από το ζόρι)  είναι 1 προς 6 και να καταλήξετε από καρδιακό νόσημα είναι 1 στις 3, πολύ πιο πιθανόν από το να πάθει κάτι κακό αυτός που σου κάνει τα νεύρα κρόσσια . Οπότε τζίφος .
Εάν επαφίεστε σε τυχερά παίγνια για να σωθείτε από την τραγική κατάσταση που είστε ,σας ενημερώνω ότι, το να πάθετε ένα θανατηφόρο τροχαίο είναι 14 πιο πιθανό από το κα κερδίσετε το τζόκερ !
Αν ρωτήσεις όποιους είναι γύρω σου , θα πάθεις πλάκα , ΟΛΟΙ (και όταν λέμε όλοι εννοούμε ΟΛΟΙ)  κάθισαν και σκέφτηκαν πως θα ξοδέψουν και πως  θα επενδύσουν μέχρι και το τελευταίο ευρώ από τα υποτιθέμενα «κέρδη» τους .
Η πιθανότητα να ζεσταθείς φέτος είναι 1 στο ένα εκατομμύριο ή ακόμα χειρότερα είναι πιο πιθανό να φτάσεις στο Έβερεστ ζωντανός παρά να ζεστάνεις με το μισθό σου το κοκαλάκι σου. Η «λύση» που έχεις στο νου σου (πέλετ- υδρόλυση-ατμολέβητα-ξυλολέβητα-σχάση υδρογόνου-οικιακό πυρηνικό αντιδραστήρα-υπερινβέρτερ –φανκοιλ- κα)   έχει ποσοστό επιτυχίας ελάχιστο .
 Η λύση για εξοικονόμηση χρημάτων , που θα ακούσεις από τον φίλο, του φίλου  του μπατζανάκη σου , που έλυσε δια «παντός» (και δια μαγείας) το πρόβλημα με τη θέρμανση , είναι μια μ@λ@κί@.
Η μόνη λύση στο πρόβλημα είσαι δυστυχώς ΕΣΥ !!!
Εσύ που βάζεις το μυαλό σου να δουλεύει λάθος. Εσύ που βρίσκεις ένα σκασμό δικαιολογίες για να μην κατεβείς στο δρόμο να ενωθείς με τους άλλους και να κάνεις τις τρόικες (εσωτερικού και εξωτερικού) να τρέμουν. Εσύ που δε σηκώνεσαι από τον καναπέ.
 
Η πιθανότητα να νικήσουμε αν είμαστε ενωμένοι και στον δρόμο είναι 1000% !!! αρκεί να το καταλάβεις…