Χωρίζει το προεδρικό ζεύγο Ομπάμας;

Χαρτιά διαζυγίου έχει καταθέσει Barack και Michelle Obama σύμφωνα με τον Donald Trump. Ο μεγιστάνας δήλωσε τη Δευτέρα (22/10) ότι την Τετάρτη (24/10) θα προέβαινε σε μια μεγάλη αποκάλυψη που ίσως να άλλαζε το εκλογικό αποτέλεσμα στις αμερικανικές προεδρικές εκλογές.
"Γνωρίζω κάτι πολύ σημαντικό για τον πρόεδρο των Ηνωμένων Πολιτειών. Θα είναι ........
μεγάλη η αποκάλυψη", είπε ο Trump αρνούμενος να δώσει περισσότερα στοιχεία. Ωστόσο, δύο μέρες μετά ο επενδυτής Douglas Kass έγραψε στο Twitter πως ο Trump έχει στα χέρια του τα χαρτιά του διαζυγίου ανάμεσα στον Obama και τη σύζυγό του Michelle.
Ο εκπρόσωπος του Trump πάνω στο συγκεκριμένο tweet σχολίασε "αυτό που ξέρουμε είναι ότι ο Trump θα κάνει την ανακοίνωση μέσω του δικού του λογαριασμού σε Facebook και Twitter. Δεν γνωρίζω τι ώρα ακριβώς".
Δεν είναι όμως η πρώτη φορά που έχει ειπωθεί ότι το προεδρικό ζεύγος έχει χωρίσει. Συγκεκριμένα, πριν από λίγους μήνες είχε γραφτεί στο βιβλίο του Ed Klein "The Amateur"  ότι η Michelle το 2000 είχε καταθέσει αίτηση διαζυγίου με τον Λευκό Οίκο να διαψεύδει κατηγορηματικά την ισχύ του προσθέτοντας ότι υπάρχει πίσω από αυτό που γράφτηκε.
Και στα υπονοούμενα του Trump όμως υπάρχουν αρκετές αμφιβολίες καθώς ο μεγιστάνας είναι με τους Ρεπουμπλικάνους. Επιπλέον, με τον Obama έχουν έρθει σε αντιπαράθεση πολλές φορές και έχουν ανταλλάξει αρκετά "κοσμητικά επίθετα" με τον Trump να έχει αποκαλέσει τον Obama ως τον χειρότερο πρόεδρο. Ο Obama από την πλευρά του δεν έχει διστάσει να τον πει μέχρι και κράχτη.
Η προεκλογική περίοδος στην Αμερίκη αποδεικνύεται πως είναι ιδιαίτερα σκληρή αφού μέχρι και η προσωπική ζωή των υποψηφίων έχει μπει στο παιχνίδι αποκόμισης ψήφων.