Ανθυποσουλτάνου έλευσις!

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΤΣΙΚΑΣ
 
ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ 2012: «Η Τουρκία με την ΝΟΤΑΜ Α0596/12 επιβεβαιώνει  ότι το δικαίωμα Έρευνας και Διάσωσης (SAR) μέχρι το ΜΕΣΟ του Αιγαίου και τον 25ο μεσημβρινό ανήκει σε αυτήν»  Ανακοίνωση του τουρκικού ΥΠΕΞ με αφορμή επιχείρηση διάσωσης Γάλλων ναυαγών ΕΝΤΟΣ Ελληνικών χωρικών υδάτων
ΜΑΡΤΙΟΣ 2012: «Η Προσάρτηση της Βόρειας Κύπρου στην Τουρκία είναι επιλογή που βρίσκεται στο τραπέζι του Κυπριακού"
ΕΓΚΜΕΝ ΜΠΑΓΙΣ Τούρκος υπουργός Ευρωπαϊκών Υποθέσεων (Σε συνέντευξή του στην τουρκοκυπριακή εφημερίδα «Kibris»)
ΜΑΡΤΙΟΣ 2012: «Η Τουρκία δεν....... θα καθίσει στο ίδιο τραπέζι με τους Ελληνοκύπριους, ακόμη κι αν ξεμπλοκάρουν... 20 κεφάλαια των ενταξιακών διαπραγματεύσεων»
ΑΧΜΕΤ ΝΤΑΒΟΥΤΟΓΛΟΥ Τούρκος Υπουργός Εξωτερικών (Δηλώσεις στην «Ραντικάλ»)
 ΑΠΡΙΛΙΟΣ 2012: «Θα κάνουμε ένα εξάμηνο διάλειμμα όταν ξεκινήσει η προεδρία των Ελληνοκυπρίων. Δεν θα ήταν δυνατόν η Τουρκία να καθίσει στο ίδιο τραπέζι με μια χώρα που δεν αναγνωρίζει».
ΤΑΓΙΠ ΕΡΝΤΟΓΑΝ Τούρκος Πρωθυπουργός (σε κοινή συνέντευξη Τύπου με τον Φινλανδό πρωθυπουργό Γίρκι Κατάινες)
ΜΑΙΟΣ 2012: «Επιθυμούμε να αρθούν το συντομότερο τα τεχνητά εμπόδια που ορθώνονται μπροστά στην ένταξη της Μακεδονίας στο ΝΑΤΟ (…) η Μακεδονία είναι μια χώρα που παρουσιάζει στον κόσμο ένα καλό παράδειγμα συμβίωσης εθνοτήτων και θρησκειών…».
ΑΧΜΕΤ ΝΤΑΒΟΥΤΟΓΛΟΥ Τούρκος Υπουργός Εξωτερικών (Σε κοινή συνέντευξη τύπου που έδωσε στην Άγκυρα με τον ομόλογό του της ΠΓΔΜ, Νίκολα Πόποσκι)
ΜΑΙΟΣ  2012 «Ελπίζω η Ελλάδα, αντί να ασχολείται με την ονομασία της Μακεδονίας, με κάποια προβλήματα στα νησιά και με το συρματόπλεγμα στα σύνορα, να δώσει βάρος στα οικονομικά προβλήματά της».
ΕΓΚΜΕΝ ΜΠΑΓΙΣ Τούρκος υπουργός Ευρωπαϊκών Υποθέσεων (Σε κοινή συνέντευξη τύπου που έδωσε στην Άγκυρα με τον, Νίκολα Πόποσκι)
ΙΟΥΝΙΟΣ 2012: «Κανένα υπουργείο και κανένας θεσμός της Τουρκίας δεν θα έχει καμία επαφή με την προεδρία και δεν θα συμμετέχει σε οποιαδήποτε δραστηριότητα με την "Ελληνοκυπριακή προεδρία" της Ε.Ε.».
ΑΧΜΕΤ ΝΤΑΒΟΥΤΟΓΛΟΥ Τούρκος Υπουργός Εξωτερικών (Σε συνάντησή του με την  επικεφαλής της εξωτερικής πολιτικής της Ε.Ε., Κ. Αστον, και τον αρμόδιο  επίτροπο αρμόδιος για τη διεύρυνση Σ.Φούλε.)
ΙΟΥΝΙΟΣ 2012 «η Άγκυρα ΔΕΝ υπογράφει το Δίκαιο της Θάλασσας λόγω  των προβλημάτων που υπάρχουν με την Ελλάδα στα νησιά του Αιγαίου και δεν πρόκειται να υπογράψει μία τέτοια σύμβαση, μέχρις ότου ενταχθεί πλήρως στην Ευρωπαϊκή Ένωση».
ΕΓΚΜΕΝ ΜΠΑΓΙΣ Τούρκος υπουργός Ευρωπαϊκών Υποθέσεων (Στη συνεδρίαση της Επιτροπής σχέσεων ΕΕ- Τουρκίας του Ευρωκοινοβουλίου)
ΙΟΥΝΙΟΣ 2012 «Η Τουρκία εάν εφάρμοζε την πρακτική της Συρίας, τότε θα έπρεπε να είχε καταρρίψει 114 Ελληνικά αεροσκάφη που έχουν παραβιάσει τον τουρκικό εναέριο χώρο από την αρχή του χρόνου»
Ανακοίνωση του Τουρκικού ΓΕΕΘΑ
ΙΟΥΛΙΟΣ 2012: «Σε διάβημα διαμαρτυρίας προς τη χώρα μας, προχώρησε η Τουρκία, λόγω αντικατάστασης του αποσπάσματος του βιβλίου Ιστορίας της Μ.Ρεπούση, το οποίο περιέγραφε την σφαγή και το κάψιμο της Σμύρνης ως συνωστισμό στις αποβάθρες της Σμύρνης! Η τουρκική πλευρά επικαλείται τις συμφωνίες που είχε υπογράψει ο Γιώργος Παπανδρέου με τον Ισμαήλ Τζεμ για την αλλαγή των σχολικών βιβλίων.»
Δημοσιεύματα στον Ελληνικό Τύπο
ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ 2012: «Η Ολυμπιακή Φλόγα είναι Τουρκική. Η Τουρκία είναι η ρίζα της Ολυμπιακής Φλόγας και τη θέλουμε πίσω στη χώρα μας. Η Ανατολία περιμένει τη Φλόγα της»
ΤΑΓΙΠ ΕΡΝΤΟΓΑΝ Τούρκος Πρωθυπουργός (Απευθυνόμενος προς τον Ζακ Ρόγκ πρόεδρο της ΔΟΕ)
ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ 2012: «Η Άγκυρα, αποφάσισε να αρθούν οι περιορισμοί περί αγοράς γης και ακινήτων που επιβάλλονται σε πολίτες ξένων χωρών σύμφωνα με τους νόμους της αμοιβαιότητας. Ο νόμος θα αφορά σε όλους τους ξένους πολίτες 183 χωρών οι οποίοι θα μπορούν να αγοράσουν ό,τι θέλουν στην Τουρκία, εκτός  από τους Ελληνες
ΕΘΝΟΣ 20/8/2012
ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ 2012: «Η ευτυχία, η ευημερία και η χρήση των Τούρκων της Δυτικής Θράκης και η ακέραιη χρήση των δικαιωμάτων τους που τελούν υπό την εγγύηση διεθνών συμφωνιών και διεθνών σταθερών, έχει μεγάλη σημασία για το τουρκικό έθνος (…) όπως ήμασταν μέχρι σήμερα στο πλευρό της τουρκικής μειονότητας της Δυτικής Θράκης, έτσι και στο εξής, θα συνεχιστεί το ενδιαφέρον και η υποστήριξή μας».
ΤΑΓΙΠ ΕΡΝΤΟΓΑΝ Τούρκος Πρωθυπουργός (Σε Συγχαρητήριο μήνυμα για την 21η επέτειο της ίδρυσης του μειονοτικού Κόμματος Φιλίας, Ισότητας και Ειρήνης στη Θράκη)
ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ 2012: «Πρέπει να εργαστούμε για να εξαλειφθούν οι λόγοι που οδηγούν στη λαθρομετανάστευση και αφετέρου, να αυξηθεί η προσπάθεια της Τουρκίας και να αφιερώσει κονδύλια, αλλά για να γίνει αυτό, θα πρέπει να εκλείψει η ντροπή των θεωρήσεων που επιβάλλονται στους πολίτες της Τουρκίας (…) η Ελλάδα θα πρέπει να πείσει τα υπόλοιπα 26 κράτη- μέλη της Ένωσης ότι η πολιτική θεωρήσεων της ΕΕ προς την Τουρκία είναι παράλογη.»
ΕΓΚΜΕΝ ΜΠΑΓΙΣ Τούρκος υπουργός Ευρωπαϊκών Υποθέσεων (Σε συνέντευξη στο πρακτορείο Ανατολή)
ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ 2012: " O εθνικισμός στην Ανατολή γέννησε τα έθνη-κράτη, μέσα από ΤΕΧΝΙΤΕΣ αντιθέσεις και ταυτότητες. Έλληνες , Άραβες και  Αρμένιοι  αποσχίστηκαν από το Οργανικό Σύνολο της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας"
ΑΧΜΕΤ ΝΤΑΒΟΥΤΟΓΛΟΥ Τούρκος Υπουργός Εξωτερικών
ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ 2012: «Οι ωκεανογραφικές έρευνες δεν απαιτούν καν τη γνωστοποίηση στο παράκτιο κράτος και δικαιώματα επί υφαλοκρηπίδας, η οποία δεν έχει οριοθετηθεί δεν αναγνωρίζονται!»
Απάντηση του Τουρκικού ΥΠΕΞ σε Ελληνικό διάβημα λόγω αναγγελίας διεξαγωγής Τουρκικών  ωκεανογραφικών ερευνών εντός της ελληνικής υφαλοκρηπίδας στην περιοχή του Καστελόριζου.
ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ 2012 «Το επιτελείο του Νταβούτογλου τέθηκε από την πρώτη στιγμή «σε επιφυλακή» και έσπευσε να ασκήσει πιέσεις ζητώντας την άμεση απελευθέρωση του συλληφθέντος ο Ερχάν Αρικλί, που καταζητείται , με διεθνή εντάλματα σύλληψης μέσω Interpol, για τον φόνο του Τάσου Ισαάκ…(…) Ο Αρικλί,  ταξίδευε με διπλωματικό διαβατήριο του ψευδοκράτους»
Τουρκικός Τύπος
ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ 2012: «…Η πρώτη βολή του οπλικού συστήματος s300 που αρχικά παραγγέλθηκε από την Κυπριακή Δημοκρατία πριν από σχεδόν 16 χρόνια και περιπετειωδώς εντάχθηκε στην ελληνική Πολεμική Αεροπορία τον Μάρτιο του 1999 (φθάνοντας μυστικά στην Κρήτη) ανακοινώθηκε αρμοδίως ότι προγραμματίζεται να γίνει μέχρι τον Απρίλιο του 2013! Οι λόγοι του μέχρι τώρα τρεναρίσματος είναι τόσο πολλοί και ποικίλοι που συγκροτούν επιτομή πλήρους σύγχρονης διπλωματικοκατασκοπευτικής και τεχνικοστρατιωτικής υπόθεσης! Και αυτό γιατί στη σκιά των S-300 απειλήθηκε ένας ελληνοτουρκικός πόλεμος…»
ΤΑ ΝΕΑ 24/9/2012
ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ 2012:  ΑΝΘΥΠΟΣΟΥΛΤΑΝΟΥ ΕΛΕΥΣΙΣ!  Το προσκυνημένο Ραγιαδιστάν  πιστό στην συνειδητή απόρριψη βασικών διδαγμάτων και επιταγών της Ιστορίας καταβάλει φιλότιμες προσπάθειες να ξαναζήσει την ιστορία του ως φάρσα. Η προσκυνημένη Ρουσφετόβια αφοσιωμένη στην πολιτική της «εξημέρωσης» του τετράπαχου σαρκοφάγου άγριου θηρίου που ανετράφη στην γεωπολιτική ζούγκλα του casus belli και της καταπάτησης κάθε έννοιας Διεθνούς Δικαίου   , τρέφει αυταπάτες πως με δια του μονομερούς τεμενά από πλευράς «θηριοδαμαστή»  θα το μετατρέψει το άγριο κτήνος  σε κατοικίδιο συντροφιάς και μάλιστα φυτοφάγο!
Τι κι αν δεν τολμά να ασκήσει το δικαίωμα επέκτασης χωρικών υδάτων στα 12 μίλια, τι και αν δεν έχει τολμήσει να ρίξει έστω και μισή δοκιμαστική βολή με τους s300 επι 16 χρόνια, τι και αν  δεν τολμά να επιτρέψει στα μαχητικά της  να προσεγγίζουν τα ανατολικά νησιά της εγγύτερα των 6 ναυτικών μιλίων αποδεχόμενη de facto διχοτόμηση του Αιγαίου από το 2006 , τι και αν οι πασάδες βλέπουν εθνικές μειονότητες στο έδαφός της, τι και αν στα πλαίσια εξευμενισμού των σουλτάνων έχει διαστρεβλώσει την ιστορία που διδάσκει στα παιδιά της, τι και αν τα εθνικά της ύδατα έχουν γίνει χώρος κρουαζιέρας του Σουλτανικού ναυτικού, τι και αν οι Σουλτάνοι έχουν φροντίσει βάσει σχεδίου για τον δια της λαθρομετανάστευσης εξισλαμισμό της, τι και αν η μισή  Κύπρος είναι επί  38 χρόνια κατεχόμενο Σουλτανάτο ενώ η άλλη μισή «πέφτει μακριά».  
Ο Ραγιαδισμός καλά κρατεί. Το Ρουσφετόβιο Ραγιαδιστάν εξακολουθεί να επενδύει στον δια του διαλόγου και του τεμενά  εξευμενισμό Σουλτάνων, Υποσουλτάνων και Ανθυποσουλτάνων, την ίδια ώρα που αυτοί πιστοί στις διδαχές της ιστορίας επενδύουν στην άμυνά τους και στον νόμο της στρατιωτικής ισχύος  
Η κληρονομιά της Γελοίων Γεωπολιτικών Θηριοδαμαστών Σχολής πέφτει βαριά στην πλάτη της Ρουσφετόβιας. Η σκυτάλη του τεμενά περνά διαδοχικά στα χέρια που της αρμόζει να την κρατήσουν!  Από το Νταβός και το βιβλίο που μπήκε τότε στο ράφι, στο παχύδερμο το Ιμίων, από το γνωστό  παχύδερμο  στην πηδηχτή Ζεϊμπεκιά του Ανελλήνιστου,  , από τη Ζεϊμπεκιά στα κουμπαριλίκια του Κουρασμένου ,  από τα κουμπαριλίκια, στους Φον-Δημητράκηδες, και στις αγέρωχες Μαριλίζες, από τις Μαριλίζες στον Λεζάντα Η1Ν1 με την ελπίδα ενδεχομένως να εμβολιάσει τον Μέγα προσκεκλημένο του Ανθυποσουλτάνο με τα ληγμένα εμβόλια του «ολοκληρωμένου έργου του στην Υγεία» ώστε ο τελευταίος να βελτιώσει την διαγωγή του!
Υπομονή Ραγιάδες Ραγιάδες. Η επιστροφή στην «μητέρα» πατρίδα  απ όπου το Ραγιαδιστάν «αποσπάστηκε» λόγω «τεχνιτών» αντιθέσεων είναι πολύ κοντά…
YΓ1 Κατά τα λοιπά ο εχθρός της Ρουσφετόβιας σύμφωνα με τους ταλιμπαν του πατριωτισμού  είναι η Μαντάμ Μέρκελ που της παρέχει τα σωληνάκια που την κρατούν ακόμη εν ζωή. Τελικά έχουμε μεγάλη πλάκα…
ΥΓ2 Οι λατρεύοντες τις νέο-Οθωμανικές χαριτωμενιές ας με συγχωρέσουν που παρέθεσα μόνο κάποιες που αφορούν την τρέχουσα χρονιά. Εκτενής αναφορά στα διαχρονικά Πασαδιλίκια και τα εγχώρια Ραγιαδιλίκια   μπορεί να φιλοξενηθεί μόνο σε πολύτομη  εγκυκλοπαίδεια…
ΥΓ3 Αληθεύει άραγε η φήμη ότι η Τουρκική ΜΙΤ κάλεσε τους απλήρωτους εισβολείς που ξεφτίλισαν το Πεντάγωνο γνωστής χρεωκοπημένης μπανανίας, να δώσουν διάλεξη στα στελέχη της  με θέμα «Η στρατηγική της κατάληψης ξέφραγων αμπελώνων» ???