Συγκλονίζει η εξομολόγηση της Nancy Lanza πριν το μακελειό: "Φοβάμαι ότι τον χάνω, χειροτερεύει"

3

"Χειροτερεύει, φοβάμαι ότι τον χάνω", εκμυστηρεύτηκε σε φίλο της, η μητέρα του 20χρονου Adam Lanza, λίγες ημέρες πριν το δολοφονικό του ξέσπασμα, που στοίχισε τη ζωή και στην ίδια.
Η Nancy Lanza, λίγες ημέρες πριν το μακελειό στο δημοτικό σχολείο του Κονέκτικατ, είχε βγει για ποτό με έναν φίλο της, ο οποίος μίλησε στην Daily Mail, με την προϋπόθεση ότι δεν θα .........
δημοσιευόταν το όνομά του.
Όπως αποκάλυψε, προτιμούσε να μιλά για τον μεγαλύτερο γιο της, τον 24χρονo Ryan, ενώ το χάσμα μεταξύ της ίδιας και του Adam μεγάλωνε.
"Κοίταξε το ποτήρι της και μου είπε... Δεν ξέρω, Ανησυχώ, νομίζω ότι τον χάνω. Χειροτερεύει και δεν μπορώ να τον πλησιάσω", είπε ο άνδρας, που  γνώριζε, ότι ο Adam είχε την τάση να αυτοτραυματίζεται.
Αυτή δεν ήταν η πρώτη φορά, που η Nancy του εκμυστηρευόταν τα προβλήματα που αντιμετώπιζε με τον μικρότερο γιο της.
"Μου είχε ξαναπεί, ότι έκαιγε τον εαυτό του με αναπτήρα, στα χέρια, τους αστραγάλους. Ήταν περίεργο, ποτέ δεν μου μιλούσε για εκείνον. Κυρίως μιλούσε για το μεγαλύτερο παιδί της. Γνώριζα, ότι είχε και τον Adam, αλλά δεν άκουγα γι' αυτόν σχεδόν ποτέ", πρόσθεσε.
"Έμοιαζε αφηρημένη. Κοιτούσε κάτω... στο ποτήρι της και μιλούσε παράξενα, αργά. Την ρώτησα, εάν είχε πρόθεση να κάνει κάτι, για να τον βοηθήσει και μου είπε 'ναι'. Για τη Nancy, που ήταν πάντα χαμογελαστή, αυτή η συζήτηση ήταν εντελώς έξω από τον χαρακτήρα της", είπε ο φίλος της.
Η συζήτησή τους διακόπηκε, όταν χτύπησε το τηλέφωνό του. Όταν τελείωσε τη συνομιλία του, η κουβέντα τους στράφηκε αλλού...





Έμαθε να χρησιμοποιεί αυτόματο όπλο στα 9 του
Λίγες ώρες μετά το αρχικό σοκ που προκάλεσε η είδηση, το φως της δημοσιότητας είδαν πολλές πληροφορίες για τη ζωή και την προσωπικότητα τόσο της ίδιας της Nancy Lanza, που δέχθηκε πολλές σφαίρες στο κεφάλι από τον 20χρονο, όσο και για τον ίδιο.
Μεταξύ άλλων, έγινε γνωστό ότι η 54χρονη ήταν φανατική συλλέκτρια όπλων, με κλίση στη σκοποβολή.
Δικά της ήταν άλλωστε τα τρία όπλα και οι εκατοντάδες σφαίρες, που ο Adam πήρε από το σπίτι και χρησιμοποίησε στη "σφαγή" των 27 θυμάτων του, στο δημοτικό σχολείο του Newtown.
Στο πλαίσιο των αποκαλύψεων, έγινε ακόμη γνωστό, ότι είχε μάθει να χρησιμοποιεί αυτόματο όπλο σε ηλικία μόλις 9 ετών, με την καθοδήγηση της μητέρας του.
Όπως είπε πάντως ο φίλος της, "ήταν πολύ υπεύθυνη όσον αφορά στη χρήση των όπλων. Ήταν πολύ σημαντικό για εκείνη, να μάθει τα παιδιά της να χρησιμοποιούν με σύνεση τα όπλα".





Δημοσίευση σχολίου

3Σχόλια
  1. Η ηλιθιοτητα δεν εχει συνορα.
    Υπαρχουν και στην Αμερικη ηλιθιοι.
    Οταν καποιος αυτοτρμαυματιζεταισκοπιμα, εχει σοβαρα προβληματα ψυχολογικα.
    Μιλαμε σε ειδικο γιατρο, όχι σε φιλο.
    Και φυσικα αναλαμβανει στη συνεχεια το κρατος.
    Δεν ξαναστελνουμε τον ψυχοπαθη στο σπιτι του αλλα σε ψυχιατρικη κλινικη με ανθρωπινο περιβαλλον, οχι οπως στο ψυχιατρειο της Λερου.
    Ο ψυχοπαθης κατα κανονα, κατω απο συνθηκες πιεσης γινεται επικινδυνος ειτε για τον εαυτο του ειτε για τους άλλους.

    ΔΙΟΓΕΝΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. http://pitsirikos.net/2012/12/%CE%AD%CE%BD%CE%B1-%CF%80%CE%B1%CE%B9%CE%B4%CE%AF/#more-25307

    Προς Διογένη.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου