Συγνώμη ρε μάνα, συγνώμη ρε δάσκαλε που δεν σας έκανα… «κουλτουροπερήφανους» !

11
ΓΡΑΦΕΙ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΤΣΙΚΑΣ

Συγνώμη γιατί δεν έχεσα ποτέ την Ιστορία για την πάρτη κανενός λογοτέχνη όσο καλός και αν ήταν (Σαν τον  Μάριο  Χάκκα ας  πούμε που σημειωτέον  ήταν ΚΑΛΟΣ έστω και αν τον πιάνουν στο στόμα τους  κατ επίφαση  «συγγραφείς» βορείων προαστίων  και   κουλτουριάρηδες  τενεκέδες)
Συγνώμη γιατί αυτή η Ιστορία που ποτέ δεν έχεσα με έμαθε πως για..........
κάθε πράξη στη ζωή υπάρχουν ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ τις οποίες πρέπει να ξέρεις να τις «λούζεσαι» χωρίς να τρέχεις «να το πεις στην… “περήφανη”  μαμά σου» δηλώνοντας παράλληλα «αιχμάλωτος πολέμου»
Συγνώμη γιατί πίστεψα πως το καλύτερο όπλο για να αντιμετωπίσεις και να αλλάξεις την «κακούργα την καινωνία» είναι η γνώση και η παιδεία και όχι τα καλάσνικοφ!
Συγνώμη γιατί το μόνο «αντάρτικο» που συμμετείχα δεν είναι αυτό που κηρύττουν  μέσα από εμετικά συγγράμματα οι μυαλοφυγόδικοι σύντροφοι του εθνομηδενισμού    και  οι βαρεμένοι  διεθνιστές αλλά εκείνο που  διδάσκουν  οι τιμημένες ειδικές  δυνάμεις της πατρίδας μου σε κάτι άλλους «πιτσιρικάδες» που στα καλύτερα χρόνια τους  υπηρετούν με καμάρι  το κράτος που κάποιοι καλοταϊσμένοι τάχα επαναστατημένοι  τσόγλανοι  ονειρεύονται να καταλύσουν  
Συγνώμη γιατί έμαθα να σέβομαι κράτος και θεσμούς όσο μπουρδέλο κι αν είναι το πρώτο ,όσο ανύπαρκτοι και αν είναι οι δεύτεροι.
Συγνώμη γιατί τα ένστολα φτωχόπαιδα που παίζουν καθημερινά το κεφάλι τους  κορώνα γράμματα για τα ψίχουλα που τους δίνει το κράτος – οπερέτα   ώστε  να κοιμάμαι εγώ ήσυχος ποτέ δεν τα είπα «μπάτσους  γουρούνια δολοφόνους» όσα επίορκα καθίκια, όσοι ψωνισμένοι ένστολοι σκατάδες και αν κρύβονται επιμελώς (γιατί όντως κρύβονται και τέτοιοι)  ανάμεσά τους  
Συγνώμη γιατί το «επαναστατικό ταμείο» που προκύπτει από ένοπλες «απαλλοτριώσεις» τραπεζών από χαζοχαρούμενους οργισμένους βουτυρομπεμπέδες  στο όνομα της οποιασδήποτε «επανάστασης»  αντί για μέτρο γονικής υπερηφάνειας το θεωρώ βλακόμετρο γονικής ηλιθιότητας
Θα μου πείτε τι διάολος μ έπιασε έτσι στα καλά καθούμενα και αραδιάζω μαζεμένες τόσες συγνώμες όσες δεν σας είπα μια ζωή!
Απλά με αφορμή τις πρόσφατες «υπερήφανες» δηλώσεις γνωστής «κουλτουριάρας» μάνας γνωστού «επαναστάτη» κανακάρη και κάποιων δασκάλων της εκλεκτής «επαναστατημένης» παρέας του,  αναρωτήθηκα τι στο διάολο  είναι αυτό που κάνει μια μάνα περήφανη για το βλαστάρι της και έναν δάσκαλο για τον μαθητή του όταν αυτός συλληφθεί με το καλάσνικοφ στο χέρι .
Μέχρι που κάνω ταμείο!  Επαναστατικό ταμείο! Αυτό που δεν έχει σχέση με τα μετρητά καμιάς ένοπλης «απαλλοτρίωσης» στο όνομα καμίας «επανάστασης», αλλά αυτό που  οικογένεια και δάσκαλοι μου έμαθαν πως  έχει σχέση μόνο με ό,τι αφιλοκερδώς ΔΙΝΕΙΣ και όχι με ότι παίρνεις!  
Κάνω Επαναστατικό ταμείο και παίρνω όλες τις συγνώμες πίσω, αλλάζοντάς τες μ’ ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους όσους με ελέησαν  κυριολεκτικά από το ταμείο αυτό.
Γιατί αν και γνήσιο γέννημα-θρέμμα βορείων προαστίων με όσα μου έδωσαν   δεν με άφησαν να γίνω «επαναστατημένος» τσόγλανος βορείων προαστίων …

Δημοσίευση σχολίου

11Σχόλια
  1. Εγραψε και άλλα ΜΑΓΑΛΕΙΩΔΗ ..η πλούσια Βρώμα
    των Βορείων Προαστίων..

    Παυλίνα Νάσιουτζικ: «Είμαι μάνα κουκουλοφόρου, δε θα με καλέσουν στο Ekali Club»!
    «Και βέβαια είμαι περήφανη για τον γιο μου» «Δεν έχω να πω τίποτα άλλο. Σας παραπέμπω στη δήλωση του παιδιού μου που λέει ότι είναι «αιχμάλωτος πολέμου» και πως
    δεν θεωρεί τον εαυτό του θύμα» λέει η Παυλίνα Νάσιουτζικ, μητέρα του Νίκου Ρωμανού του «βενιαμίν» από τους τέσσερις συλληφθέντες για τη διπλή ληστεία στην Κοζάνη, όπου ερευνάται και η συμμετοχή του στην τρομοκρατική οργάνωση «Συνωμοσία των πυρήνων της φωτιάς».

    Δεν του έλειψε τίποτα
    «Πέρασε τα παιδικά του χρόνια χωρίς να του λείψει τίποτα. Πήγαινε σε ιδιωτικό σχολείο, παρακολουθούσε μαθήματα πιάνου, είχε ό,τι ήθελε και ήταν ευγενικός. Θα έλεγα προικισμένος. Κανείς δεν μπορούσε να φανταστεί πως αυτός ο πιτσιρικάς τότε θα μπορούσε να περάσει …απέναντι».. λέει άνθρωπος που τον γνωρίζει καλά από τον στενό οικογενειακό του κύκλο.
    «Το βλέμμα του ήταν αγριεμένο, έβγαζε μίσος» «Ήταν ένα παιδί σαν όλα τα άλλα. Καλός μαθητής και έξυπνος. Έπαιζε πιάνο..

    Ο Νίκος σύχναζε από πολύ μικρός στα Εξάρχεια. Όχι πως αυτό σημαίνει κάτι. Θα έλεγα ωστόσο πως είχε μια παράταιρη συμπεριφορά για το νεαρό της ηλικίας του. Καμία φορά μου έδινε την εντύπωση πως δεν φοβάται τίποτε. Τον συνάντησα στη δίκη του Κορκονέα στην Άμφισσα. Δεν τον αναγνώριζα.

    Το παιδί δεν ήταν καθόλου καλά. Βρισκόταν σε αλλόφρονα κατάσταση.
    Το βλέμμα του ήταν αγριεμένο, έβγαζε μίσος από μέσα του εκείνη την ημέρα, ο Νίκος δεν πρόλαβε να καταθέσει.
    Όταν κλήθηκε να παρουσιαστεί για δεύτερη φορά στο Δικαστήριο εξαφανίστηκε. Έφυγε από το σπίτι του και εγκατέλειψε το σχολείο.
    Ρωτούσαμε συγγενείς και φίλους τι συμβαίνει. Τα παιδιά μου όταν τον είδαν είπαν πως έμοιαζε σαν να ήταν χαμένος.

    Έκτοτε χάσαμε τα ίχνη του» εξομολογείται μητέρα πολύ καλού φίλου του Νίκου. Και ορίστε που βγήκε αληθινό το βιβλίο της μητέρας του Ρωμανού: «Κουκουλοφόροι είναι απλοί κουκουλοφόροι, Θεέ μου θα πεθάνω θα με βγάζουν τα κανάλια ως τη μάνα του κουκουλοφόρου, η Ελένη δεν θα με ξανακαλέσει ποτέ, με τι μούτρα θα εμφανιστώ στο Ekali Club» έγραφε το 2009 η Παυλίνα Νάσιουτζικ.

    ....και τώρα Σερβιέτες και Ταμπον
    στο καμάρι των Ισοβιτών-συντρόφων του

    Έκτός από αυτά είχε γράψει: «μέχρι εκείνο τον Δεκέμβριο η λέξη δρόμος σήμαινε μόνο τη Βουκουρεστίου, τη Σκουφά ,τα στενά της Φιλοθέης και του Ψυχικού και την οδό Ρόδων στην Εκάλη. Εσχάτως στη λέξη δρόμος προστέθηκαν οι δρόμοι λαβύρινθοι των Εξαρχείων που ψάχναμε ολημερίς να μαζέψουμε τα βλαστάρια μας πάνω σε Jimmy Coo γόβες».

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. 8:45 μ.μ.
    Βαλε τη μανα σου να πλυθει δεξιο απολιφαδι γιατι η βρωμα του μουνιου της εφτασε μεχρι εδω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Έλα Σκουρλέεεεεεετη, ΚΑΛΑ ΝΕΑ
    - Βρέθηκαν κι άλλα αντικείμενα καθημερινής χρήσης που έχει ΚΑΘΕ Ελληνικό νοικοκυριό.!

    Ο οπλισμός που είχαν στην κατοχή τους οι τέσσερις συλληφθέντες στο Βελβεντό.

    Τον οπλισμό που είχαν στην κατοχή τους οι τέσσερις δράστες που συνελήφθησαν την προηγούμενη εβδομάδα για τη ληστεία στο Βελβεντό Κοζάνης δημοσιοποίησε η Ελληνική Αστυνομία.

    Σύμφωνα με τα στοιχεία που παρουσίασε το Αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ. οι δράστες είχαν στην κατοχή τους:
    τρία πολεμικά τυφέκια τύπου καλάσνικοφ
    ένα υποπολυβόλο τύπου Scorpion
    μία επαναληπτική καραμπίνα
    ένα πιστόλι zastava
    ένα πιστόλι Beretta
    αλεξίσφαιρα γιλέκα
    σφαίρες - φυσίγγια
    γάντια και υλικά καθαρισμού
    διάφορα εργαλεία - αντικείμενα

    Μάλιστα, το ένα από τα καλάσνικοφ φέρει εμφανή σημάδια και φθορές από την πυρκαγιά που έβαλε ο Δημήτρης Πολίτης στην προσπάθειά του να καταστρέψει το φορτηγάκι που οδηγούσε και στο οποίο είχε τοποθετήσει πλαστά διακριτικά ασθενοφόρου.
    Δείτε τα στις φωτογραφίες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μητέρα Γρηγορόπουλου: Δεν επικροτώ τη βία στο όνομα του Αλέξ.

    Η μητέρα του Αλέξη Γρηγορόπουλου, με αφορμή τα όσα ειπώθηκαν για τη φιλία του Νίκου Ρωμανού με τον γιο της, καταδίκασε τη βία που διαπράττεται στο όνομα του 15χρονου Αλέξη.

    «Δεν επικροτούμε τη βία. Συμπάσχουμε στην οικογένεια του Νίκου Ρωμανού αλλά η οικογένεια του Αλέξη είναι εναντίον της βίας», δήλώσε στην εφημερίδα «Πρώτο Θέμα» ο εκπρόσωπος της κυρίας Τζίνας Τσαλικιάν, κ. Ανδρέας Κωνσταντίνου.

    Υπενθυμίζεται ότι η Παυλίνα Νάσιουτζικ, μητέρα του 20χρονου Νίκου Ρωμανού, ενός εκ των συλληφθέντων για τις ληστείες στο Βελβεντό, είχε δηλώσει ότι ο γιος της άλλαξε από τότε που δολοφονήθηκε ο φίλος του, Αλέξης Γρηγορόπουλος.

    «Ο Νίκος Ρωμανός ακολούθησε αυτό το δρόμο λόγω της δολοφονίας του Αλέξανδρου. Το είχα αναφέρει τότε στο δικαστήριο ότι δηλαδή ο θάνατος του Αλέξη θα επηρεάσει αρνητικά τις ψυχές αυτών των παιδιών. Θα ήθελα να ξεκαθαρίσω όμως ότι αυτό δεν σημαίνει ότι επικροτούμε αυτές τις πράξεις. Ο Αλέξανδρος δεν είχε καμία σχέση με τη βία. Και για αυτό το λόγο η οικογένεια του Αλέξανδρου δεν επικροτεί τη βία. Είναι λάθος να απαντάμε με βία στη βία. Ο Νίκος Ρωμανός προ και μετά τη δολοφονία του Αλέξανδρου είναι άλλος άνθρωπος. Όταν τον είδα στο δικαστήριο, τρόμαξα να τον αναγνωρίσω. Μετά το θάνατο του Αλέξη, έφυγε από το σπίτι, παράτησε το σχολείο και κανένας δεν ήξερε τίποτα για αυτόν», συμπλήρωσε ο εκπρόσωπος της κ. Τσαλικιάν.

    «Θυμάμαι δυο ανέμελα παιδιά που τα ενδιαφέροντά τους δεν διέφεραν από αυτά που έχουν όλα τα 15χρονα. Έπαιζαν ποδόσφαιρο και γελούσαν πολύ. Αμέσως μετά το θάνατο του φίλου του, είχε υπερβολικά μεγάλο εκνευρισμό, οργή, θυμό, και οπωσδήποτε η πορεία που ακολούθησε ήταν μια πορεία που χαράχτηκε από τον τρόπο που έχασε το φίλο του, Αλέξανδρο», τονίζει ο κ. Κωνσταντίνου.

    «Όπως είχα πει τότε και στο δικαστήριο, ο Ρωμανός είναι το δεύτερο θύμα του Κορκονέα γιατί αφενός αφαίρεσε τη ζωή του Αλέξανδρου, αφετέρου σκότωσε και την ψυχή του Νίκου Ρωμανού. Είχα πει τότε ότι εύχομαι και ελπίζω αυτό το παιδί να βρει το δρόμο του και να ταχθεί στην κοινωνία αλλά δυστυχώς οι ελπίδες μου έχουν διαψευστεί. Μετά το θάνατο δεν τον είδα να χαμογελάει ποτέ», καταλήγει.

    Πάντως η κυρία Τζίνα Τσαλικιάν επέλεξε να συμπαρασταθεί στη μητέρα του Νίκου Ρωμανού, με τον δικό της τρόπο, απέχοντας ουσιαστικά από το πλευρό της καθώς δεν θα ήθελε να επιβαρύνει το κλίμα. «Δεν επικοινώνησε μαζί της γιατί καταλαβαίνει πόσο δύσκολες είναι αυτές οι στιγμές. Έχει την αντίληψη ότι αν μιλήσουμε στους γονείς του Νίκου θα επιβαρύνουμε το κλίμα. Συμπάσχουμε όμως, στενοχωριόμαστε και εμείς. Πάντως, είναι λυπηρό για το δρόμο που ακολούθησε αυτό το παιδί, καθώς παρόλο που δεν προέρχεται από προβληματική οικογένεια, άλλαξε τόσο πολύ η συμπεριφορά του».
    newsbomb.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Η επαίσχυντη κυβέρνηση των δωσίλογων απέλασε την πρέσβειρα της Συρίας, της χώρας που στήριξε την Ελλάδα όσο καμία άλλη! Οι δωσίλογοι του ΠΑΣΟΚ και της ΔΗΜΑΡ είναι το ίδιο ένοχοι με τη δουλική δεξιά του Σαμαρά!

    Λαοί χωρίς μνήμη δεν έχουν μέλλον!
    Η δουλική συγκυβέρνηση Σαμαρά απέλασε την πρέσβειρα της Συρίας εμπλέκοντας την πατρίδα μας στην ιμπεριαλιστική επίθεση εναντίον της Συρίας και στα παιχνίδια πολέμου του ΝΑΤΟ και της Ευρωπαϊκής Ένωσης των τραπεζιτών!
    Η ευθύνη δεν βαραίνει μόνον την παραδοσιακή δουλική δεξιά που σήμερα συγκυβερνάει την πατρίδα μας μαζί με τη νέα ΔΕΞΙΑ (ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ).

    ΞΕΧΑΣΑΝ, ΟΙ ΔΟΣΙΛΟΓΟΙ ΤΗΣ ΤΡΙΚΟΜΜΑΤΙΚΗΣ ΣΥΜΜΟΡΙΑΣ ΠΟΥ ΛΥΜΑΙΝΕΤΑΙ ΤΟΝ ΤΟΠΟ, ΟΤΙ ΟΤΑΝ ΖΗΤΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟ ΣΥΡΙΑΚΟ ΛΑΟ ΤΟ 1987 ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΣΤΗΝ ΤΟΤΕ ΚΡΙΣΗ ΕΛΛΑΔΑΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ, ΧΩΡΙΣ ΔΕΥΤΕΡΗ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΕΙΧΕ ΠΑΡΑΤΑΧΘΕΙ Ο ΣΥΡΙΑΚΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ ΣΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΕΤΟΙΜΟΣ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΒΟΗΘΕΙΑ!

    ΤΟΜΑΡΙΑ ΠΡΟΔΟΤΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αυτο προκλητικο τσογλανι και σκουπιδι της Συγγρου ειναι τοσο προκλητικός πουστης που σε καθε αρθρο εοιναι απο κατω απο παλιοπουστας ο 8,45.

    Αναρωτιεμαι μηπως ειναι αυτη βραδιαζεται πανω απο η πουστογρια που ξημερωβραδιαζεται πανω απο το πληκτρολογιο χεζωντας και κλανωντας απο την ακρατεια που του την εχουν ανοιξει σαν παραθυρο.

    Οπου βρειτε αυτον το ξεφτιλα τον γαμημενο πουστογφερο εσκιστε τον τον παλιοππουστα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  7. ΑΠΑΙΣΙΕ 10.29 δολοφονε

    ΑΛΗΤΗ δρόμο απο εδώ

    στάζει ΑΙΜΑ ΤΟ ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΙΟ

    ΚΤΗΝΟΣ...

    ντροπή ρεεεεεεεεεεεεε ζώο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Προς το γνησιο γεννημα-θρεμα των Β.Π.Εσυ δεν εγινες'' επαναστατημενος τσογλανος''αλλα ενα βουτυρομπεμπε,καλομαθημενο,που τολμαει και μιλαει πως γινεται η επανασταση,με την κ@λαρα του αρακτη στον καναπε.Σε νοιαζει τιποτα; οχι.Ειναι παρηγορο που η νεολαια των Β.Π με λαθος τροπο ομως επαναστατησε γι αυτα που βλεπουν σημερα.Ενω εσενα ''γεννημα-θρεμα τι σε νοιαζει τι γινεται στα Δυτικα προαστια;;;ετσι;εσυ μεγιστε με τι θα επαναστατουσες;;με τον κηπουρο ισως που δεν σου φροντισε σωστα το γκαζον;;;ΙΣΩΣ;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Η δύναμη των σιωνιστών βρίσκεται στην εκτυπωση χρηματος απο τις τραπεζες τους. Με αυτο το χρημα εξαγοραζουν τους παντες και τα πάντα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Γράφετε κάθε παπαριά σας κατέβει στο κεφάλι (πάνω ή κάτω δεν ξέρω), αλλά για το περιεχόμενο του δημοσιεύματος τίποτα.
    Μπράβο ρε Γιώργο Κάτσικα, έχεις τα κότσια να γράφεις την αλήθεια. Συνέχισε κόντρα σε κάθε λογής θολό και σκοτεινό που μας επέβαλε η αριστερή προπαγάνδα. Η αλήθεια θα νικήσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Αυτό τους εκπαιδεύουν, αυτό ξέρουν, αυτό κάνουν...
    Με καταλήψεις ΤΕΙ απαντούν οι "ενδιαφερόμενοι" λέει στο σχέδιο «Αθηνά».
    Σιγά την πρωτοτυπία...

    Αφού τόσα χρόνια, αυτό τους εκπαιδεύουν οι κομματικοί ινστρούχτορες και οι κομματικοί καθηγητές, πίστευε κανείς ότι θα αντιδρούσαν αλλιώς ;;;

    Εδώ άλλος, πρώην αιώνιος φοιτητής έφθασε στα ανώτατα πολιτειακά αξιώματα μέσω των καταλήψεων...

    Αυτοί γιατί να πάνε κόντρα στην επιτυχημένη τακτική ;;;

    Τα ανώτερα και ανώτατα ιδρύματα της Ελλάδα δεν βγάζουν επιστήμονες ...
    Pavlov's Dogs παράγουν σε βιομηχανικά μεγέθη...
    Γιατί ΑΝ έβγαζαν επιστήμονες, θα ΝΤΡΕΠΟΤΑΝ να κάνουν μαθήματα σε αχούρια (όπως τα κατάντησαν οι ΙΔΙΟΙ) με διαλυμένη υποδομή και μάθηση όποτε θέλει η κάθε φοιτητική κατάληψη.

    Καιρός να μειωθεί ΚΑΘΕΤΑ η διαθεσιμότητα των θέσεων στα παν/κά ιδρύματα, καιρός για την παν/κη εκπαίδευση με καταβολή διδάκτρων,
    σε ΙΔΙΩΤΙΚΑ παν/μια που θα παράγουν επιστήμονες με πτυχία που θα βρίσκονται ανάμεσα στα ΠΕΡΙΖΉΤΗΤΑ της Ευρώπης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου