Βίντεο Καρατζαφέρη: Εάν δεν είχε σκοτώσει ο επιπόλαιος Κορκονέας τον Γρηγορόπουλο, θα τον είχαν συλλάβει στο Βελβεντό

Σε βαριές καταγγελίες προχώρησε μέσα από την εκπομπή του στο τηλεοπτικό κανάλι ΑΡΤ, πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ. Γιώργος Καρατζαφέρης, ο οποίος κατηγορεί κόρη βουλευτή - που όπως έχει διαρρεύσει - εμπορεύεται καλάσνικοφ και από την άλλη - χωρίς να κατονομάζει συγκεκριμένα πρόσωπα - αναφέρει χαρακτηριστικά: "ο γιος άλλου είναι τρομοκράτης"...
Στην εν λόγω εκπομπή που προβλήθηκε στις 6 Φεβρουαρίου, ο κ. Καρατζαφέρης εναντιώνεται στην επιρροή που άσκησε στην μετέπειτα ζωή του Νίκου Ρωμανού, ο θάνατος του Αλέξη Γρηγορόπουλου.
"Η κυρία Ρωμανού είναι ευτυχισμένη που ο γιος της είναι έτσι. Τι να πεις; Αν ο επιπόλαιος φρουρός δεν είχε σκοτώσει τον Γρηγορόπουλο, ίσως τώρα να είχε συλληφθεί μαζί με τους άλλους. Εκεί πάνω".
Οι δηλώσεις αναμένεται να ξεσηκώσουν θύελλα αντιδράσεων.
Αναλυτικά, στην εκπομπή του είπε τα εξής:
''Η κ. Ρωμανού είναι ευτυχισμένη που ο γιος της είναι έτσι. Αν ο επιπόλαιος φρουρός δεν είχε σκοτώσει τον Γρηγορόπουλο, ίσως τώρα να είχε συλληφθεί μαζί με τους άλλους.
Και ακούω και τις βλακείες, τις κουτουράδες, πως το παιδί σοκαρίστηκε από τον θάνατο του φίλου του και μετεξελίχθηκε.
Όχι! Το παιδί έτσι ήταν από τότε και βάση των τρομοκρατικών σκέψεων που είχαν, πήγαν εκεί προκάλεσαν τον άλλον (φρουρό) και αυτός ηλίθια φερόμενος μπουμ μπουμ.
Ήταν τέτοια, ας το καταλάβουν.
Και όταν το κάθε τέτοιο καλόπαιδο έχει καλάσνικοφ, από εκείνη τη στιγμή θέτει τον εαυτό του εκτός νόμου. Δεν έχεις πολιτικά δικαιώματα, όταν παίρνεις το καλάσνικοφ. Αυτόματα μόλις μπαίνεις, εκεί τα χάνεις.
Επομένως και οι μπουνιές και οι κλοτσιές δεν μετράνε. Ακούω πως έγινε στο κρατητήριο και δεν είναι συνεπής και δημοκρατική πράξη.
Ο άλλος με πυροβολεί με καλάσνικοφ και η απάντηση δεν είναι με καλάσνικοφ, αν και θα μπορούσε. Μην τρελαινόμαστε.
Θα μπορούσε να υπάρχει ένας νόμος και για τους γονείς που τα αφήνει και βγαίνουν. Τέτοια αμέλεια, δεν την καταλαβαίνω.
Σε όλους τους αριστερούς έμεινε η μπουνιά. Μπορούσε να αποφευχθεί, αλλά ο άλλος έχει καλάσνικοφ, σε ποια ζυγαριά μπαίνουν αυτά;
Αν κάποιοι είχαν ευθύνη για τα παιδιά που φτιάχνουν δεν θα ήταν στη Βουλή σήμερα, η κόρη κάποιου γαλονάτου του ΣΥΡΙΖΑ που πουλάει καλάσνικοφ και ο γιος άλλου που είναι τρομοκράτης.
Όλοι έτρεξαν στον ΣΥΡΙΖΑ. Επιβραβεύετε τα καλάσνικοφ!''.

Καρατζαφέρης για Γρηγορόπουλο από fon1972