Αγοράζω χρυσό…..

6

 Γράφει ο Κωστής Δαμαβολίτης 

Σύνηθες φαινόμενο πλέον είναι τα μαγαζιά της γειτονιάς μας που αγοράζουν χρυσό και τα οποία  κοντεύουν να φθάσουν την αναλογία των περιπτέρων. Τα μισά από αυτά τα καταστήματα  είναι παράνομα και αν προσέξει κανείς τους ιδιοκτήτες και την πρότερη λειτουργία τους - παρακμιακά καφενεία, μαγαζιά με μηχανάκια τζόγου κ.α. - θα καταλάβει τι μέλλει  γενέσθαι. Όταν οι κυβερνώντες ξεκίνησαν την τακτική του σουλτάνου, δηλαδή ότι μας λείπει θα το βγάλουμε με βαριά φορολογία, στις συζητήσεις των πολιτών άκουγες " αποκλείεται να τα καταφέρει ο κόσμος  να πληρώσει, δεν..............
βγαίνουν  τα νούμερα " χωρίς να ξέρουν ότι αυτοί οι οποίοι  τα επιβάλουν έχουν υπολογίσει λεπτομέρειες που ο μέσος άνθρωπος δεν είχε προβλέψει. Σύμφωνα με  εκτίμηση Χρυσοχόων που δουλεύουν και αποτυπώνουν  τα συναισθήματα των ανθρώπων της μικρής και της μεσαίας τάξης πάνω στο χρυσό, εδώ και είκοσι χρόνια, υπολογίζεται ότι στο κάθε σπίτι υπάρχει  από 400 έως 900 γραμμάρια χρυσού. Και επειδή η ανάγκη διαμορφώνει την ηθική, άλλες φορές σε μικρά και άλλες σε μεγάλα μεγέθη, σε αυτή την Τάξη μεγέθους, η ανάγκη για επιβίωση βάζει τους ηθικούς συναισθηματισμούς στην άκρη. Οι μαυραγορίτες από την άλλη,  σε κάθε εποχή αναγεννιούνται έτοιμοι να εκμεταλλευτούν την αδυναμία του κοσμάκη χωρίς συστολή, με αποτέλεσμα το σώμα που λέγεται κοινωνία, να έχει παντού τέτοια καρκινώματα που απορροφούν το χρυσό του κράτους μισοτιμής. Όλα αυτά τα μαγαζιά έχουν ένα μεγάλο πελάτη για μεταπώληση, την  Γερμανία.  Και έχουν μόνο τη Γερμανία γιατί μετά από την πάγια τακτική που έχει ακολουθήσει  τα τελευταία χρόνια στην Ευρώπη, είναι η μόνη χώρα η οποία  διαθέτει  μετρητά και μπορεί να αγοράζει άμεσα και στις τιμές που θέλει. Για να έχουμε ένα μέτρο σύγκρισης, η  Τράπεζα της Ελλάδος το 2005 πουλούσε την χρυσή λίρα 150 ευρώ, το 2008  πουλούσε 210 ευρώ και σήμερα η χρυσή λίρα πωλείται  343 ευρώ. Όποιος γνώριζε ή είχε      ΄΄ προβλέψει ΄΄  σήμερα γίνεται πλούσιος  με αυτήν την εξέλιξη. Σίγουρα δεν μπορούμε να γνωρίζουμε με ακρίβεια τι γίνεται στα κέντρα εξουσίας και το πώς θα εξελιχθούν τα πράγματα αφού όλοι εμείς βλέπουμε το προσκήνιο ενώ οι ζυμώσεις γίνονται στο παρασκήνιο. Παρατηρώντας όμως τις κινήσεις μεγάλων παικτών στην πολιτική και την οικονομία μπορούμε στο περίπου να κάνουμε κάποιους υπολογισμούς. Η μαύρη γάτα των αγορών George  Soros, σύμφωνα με δημοσίευμα του SHTF Plan ,  μετατρέπει 130 εκατομμύρια δολάρια μετοχών σε χρυσό, ο Βλαντιμίρ Πούτιν σύμφωνα με δημοσίευμα της γερμανικής Handelsblatt, από όταν ανέλαβε την εξουσία επενδύει σε χρυσό για να καταστήσει τη Ρωσία το σημαντικότερο αγοραστή χρυσού στον κόσμο(570 τόνοι) έχοντας στη δεύτερη θέση την Κίνα . ΄΄  Όσο περισσότερο χρυσό έχει μια χώρα τόσο πιο μεγάλη  είναι η κυριαρχία της σε περίπτωση μιας καταστροφής του δολαρίου, του ευρώ, της λίρας ή των άλλων νομισμάτων ΄΄ δήλωνε ο Engeny Fedorov δεξί χέρι του Πούτιν στη ρωσική Δούμα. Αντιλαμβάνεστε φίλοι μου, αν ένας τεχνητός κραδασμός  κλονίσει το τραπεζικό σύστημα, ποιοι θα αναδειχθούν οι κυρίαρχοι του παιχνιδιού; 

Κωστής Δαμαβολίτης

Δημοσίευση σχολίου

6Σχόλια
  1. Ολα αυτα τα ΠΑΡΑΝΟΜΑ κωλομαγαζα ειναι γερμανικων συμφεροντων της bundesbank.

    Καψτε τα ολα, ΕΙΝΑΙ ΝΟΜΙΜΟ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΟΙΤΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΣΥΜΠΤΩΣΗ !

    Συνελήφθη Γερμανός για παράνομη διακίνηση χρυσού και ασημιού

    Ένας Γερμανός πολίτης, ηλικίας 31 ετών, συνελήφθη την Πέμπτη το απόγευμα στο αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος» με την κατηγορία της διακίνησης 8,5 κιλών χρυσού και της κατοχής 300.000 ευρώ σε μετρητά, τα οποία δεν μπόρεσε να δικαιολογήσει.

    Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του enet.gr από πηγές του ΣΔΟΕ, ο ίδιος
    εμπλέκεται στη διακίνηση 470 κιλών ασημιού με πλαστά εταιρικά έγγραφα που εντοπίστηκε σε φορτίο cargo της Λουφτχάνσα, στο ελληνικό αεροδρόμιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Οι φιλοι μας, οι φιλοι του Σαμαρακογλου να κανουν τετοια πραγματα; α πα πα πα πα !

    Μπλόκαραν 470 κιλά ασήμι

    «Φρένο» σε 470 κιλά (!) ασήμι τα οποία είχαν ως προορισμό τη Γερμανία έβαλαν σήμερα το μεσημέρι οι άντρες του Σώματος Δίωξης Οικονομικού Εγκλήματος.

    Σε έρευνα που έκαναν σήμερα στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος σε εμπορεύματα που είχαν ως προορισμό την Γερμανία εντόπισαν και κατέσχεσαν 470 κιλά ασήμι, τα οποία συνοδεύονταν από πλαστά παραστατικά.

    Στελέχη της Δίωξης, μιλώντας στη zougla.gr, ανέφεραν ότι τα παραστατικά παρέπεμπαν σε ελληνική εταιρεία, η οποία όμως, όπως αποδείχθηκε εκ των υστέρων ήταν… ανύπαρκτη.

    Την ίδια ημέρα, στις 18:30 περίπου το απόγευμα, σε πτήση της Lufthansa με προορισμό το Μόναχο συνελήφθη ένας Γερμανός 31 ετών, ο οποίος είχε στην κατοχή του 8,5 κιλά χρυσό και 300.000 ευρώ μετρητά.

    Παράλληλα, ο συλληφθείς έφερε μαζί του και παραστατικά της ίδιας εταιρείας η οποία προσπάθησε να διακινήσει το ασήμι.

    «Πρόκειται για κύκλωμα το οποίο συνεργάζεται με καταστήματα και εν συνεχεία εξάγει παράνομα τα πολύτιμα μέταλλα στο εξωτερικό. Η έρευνα συνεχίζεται και σύντομα θα έχουμε αποτελέσματα» σημείωσαν στελέχη της Δίωξης μιλώντας στη zougla.gr.

    http://www.zougla.gr/greece/article/mplokaran-470-kg-asimi

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. BUNDESBANK & DEUTSCHE BANK = ROTHSCHILDS BANKS !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Συνελήφθη Γερμανός (απεσταλμενος της... Μερκελ φυσικάααααα) με 8,5 κιλά χρυσού και 300.000 ευρώ στο «Ελ. Βενιζέλος».

    Έναν Γερμανό υπήκοο συνέλαβαν την Πέμπτη υπάλληλοι του ΣΔΟΕ και του τελωνείου του αεροδρομίου «Ελ. Βενιζέλος» με την κατηγορία της διακίνησης 8,5 κιλών χρυσού και 300.000 ευρώ.

    Ο 31χρονος συνελήφθη λίγο πριν επιβιβαστεί σε αεροπλάνο της Lufthansa με προορισμό τη Γερμανία.

    Νωρίτερα ελεγκτές του ΣΔΟΕ και τελωνειακοί κατάσχεσαν 470 κιλά ασήμι, που θα ταξίδευαν με την ίδια πτήση για τη Γερμανία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Να πάρουν όλο το χρυσό και το ασήμι μπας και ξυπνήσει επιτέλους αυτός ο λαός ...
    Και όπως έγραψαν σε κάποιο τοίχο : Λαέ φάε σκατά ... κερνάει το κράτος που απαρτίζετε από αυτούς που ψήφισες.

    Άντε και καλή μας χώνεψη !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου