Έχει και ο καιρός γυρίσματα.

Αναγνώστης 
Είναι απαράδεκτο  η εφορία να δεσμεύει προσωπικό  λογαριασμό όπως αυτόν των  236.25 ευρώ

Και μάλιστα σε οικογένεια που η μητέρα είναι άνεργη περισσότερο από ένα  χρόνο με δυο παιδιά και ο πατέρας για να κρατήσει την μικροεπιχείρηση του δουλεύει από το πρωί ως το βράδυ και στο τέλος της ημέρας να πηγαίνει στο σπίτι χωρίς κανένα έσοδο,  πραγματικό αδιέξοδο.

Αλλά την πραγματικότητα πως μπορούν να την γνωρίζουν οι μισοί και πάρα πάνω  της βουλής που νομοθετούν οι οποίοι δεν έχουν δουλέψει ποτέ στη ζωή τους και δεν έχουν νιώσει ούτε μια στιγμή ανασφάλεια  με.......
μηδενική κατάθεση στην τράπεζα, παρά το γεγονός ότι απολαμβάνουν τους παχουλούς μισθούς κα μάλιστα σε μεγάλο ποσοστό αφορολόγητους  και δη σε σε μια πτωχευμένη  χώρα.

Ναι χρωστώ στην εφορία στα 56 μου χρόνια και το  χρέος αυτό δημιουργήθηκε στα τελευταία μου τρία χρόνια με την κρίση που προέκυψε ας μην αναφέρω τους λόγους  το πώς και το  γιατί.
Αλλά εάν πιστεύουν ότι δεσμεύοντας του λογαριασμούς διακοσίων και τριακοσίων ευρώ  στους ανήμπορους πολίτες που τελικός στόχος τους είναι να τους  εξαθλιώσουν  θα σώσουν την Ελλάδα  την στιγμή που κρύβουν τις λίστες  Λαγκάρντ  και εκατοντάδων offshore είναι μακρά νυχτωμένοι.
 Ένα μονή τους λέω  ΝΤΡΟΠΗ ΝΤΡΟΠΗ  ΝΤΡΟΠΗ !!!!!!

Υ.Γ.   Έχει και ο καιρός γυρίσματα.