Χωρίς τίτλο

0
 Ελλην Φορολογούμενος
 
Πολύ λίγοι ξέρουμε (εγώ ο Λιακόπουλος και κάνα δυοτρεις ακόμα ) πως  η τρόικα έχει τοποθετήσει ένα τσιπ κατά το διορισμό  των «ανθρώπων» που στελεχώνουν τη διοίκηση του έρμου τούτου τόπου , ώστε να παρακολουθούνται και να αποφεύγονται τα λάθη εκ μέρους τους και να μην κινούνται  αριστερά και .......δεξιά σαν τσουλάρες και τέλος των πάντων  να υπάρχει ένας έλεγχος. Όσοι μυημένοι παίρνουν χαμπάρι και βγάλουν το τσιπάκι, τους γυρνάνε αριστερά και δεξιά και βγάζουνε και τα μάτια τους είναι ξετσίπωτες και ρόμπες ξεκούμπωτες.
Η λέξη τσίπα είναι τα βάση , και  κατά πάσα πιθανότητα, σλαβικής προελεύσεως, που σημαίνει πέτσα, αλλά εναλλακτικά αναφέρεται και στην παχιά κρούστα των γαλακτοκομικών προϊόντων.
Μεταφορικά αναφέρεται στη ντροπή και την έλλειψη ηθικής συμπεριφοράς, με σημείο αναφοράς τη σεξουαλική ηθική και καταλήγοντας στις μέρες μας στην ψήφιση απεχθών μνημονίων και ξεπούλημα .
 Ο μη έχων τσίπα -ξετσίπωτος- είναι ο ξεδιάντροπος, ωσάν αυτόν που δεν έχει δέρμα, ο άσεμνος, ο ανήθικος χωρίς κανέναν φραγμό. Η γυναίκα ελευθέριων ηθών συχνάκις αποκαλείται ξετσίπωτη , ο πρωθυπουργός που στα Ζάππεια μας τάισε μπαρούφα με το κιλό πολλάκις καλείται ξετσίπωτος , ο δικαστής που δικάζει άδικα είναι ξετσίπωτος  , ο Σταυρίδης που από κατασκευαστής πισινών, έγινε dealer της δημόσιας περιουσίας και πάει τσάρκες με τα΄αερόπλανα του ενός και αλλουνού  είναι μάγκας , ο Τατσόπουλος που ενώ πήδησε τη μισή Αθήνα δεν πήδηξε το Στουρνάρα είναι ξετσίπωτος , ή ιστορικός που γράφει μ@λ@κίες στο τουίτερ είναι ξετσίπωτη.  
Ο λαός μας που ψηφίζει και βγάζει αυτούς που βγάζει είναι ξετσίπωτος . Ο πρόεδρας της δημοκρατίας (!!!)  που βλέπει όλα αυτά να γίνονται και κάνει τουμπέκα είναι ξετσίπωτος . Εγώ που αντί να δω τι μπορώ να κάνω για να σωθούν οι τράπεζες και να τις βοηθήσω να διασωθούν ,  γράφω π@π@ριες στο ελληνικό καφενείο ,είμαι ξετσίπωτος.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου (0)