Μπάμπης του ΣΚΑΙ:" Κυβέρνηση ΝΔ και Χρυσής Αυγής για να μείνουμε στο ευρώ"

12
Πριν από λίγο στο ΣΚΑΙ ο γκουρού του νεοφιλελευθερισμού, δημοσιογράφος-τραπεζικός αναλυτής Μπάμπης είπε: "γιατί να μη συνεργαστεί η ΝΔ με μια σοβαρότερη ΧΑ, ώστε να μείνουμε στο ευρώ;"!! 

Και αυτά σε σημερινή εκπομπή του ΣΚΑΙ...
, όπου εμφάνισε πλην της πτώση ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, ΔΗΜΑΡ, το εντυπωσιακό 47% του δείγματος της δημοσκόπησης τη Public Issue, να είναι ενάντια στην παραμονή της χώρας μας, στο ευρώ!

Και προφανώς, δεν ήταν μια κουτουράδα του Μπάμπη, αλλά είναι κάτι που η ντόπια ολιγαρχία σκέφτεται ως εναλλακτικό ενδεχόμενο, απλά για να παραμείνει στα πράγματα! Και αυτό, να το βάλουν στον μυαλό τους οι αφελείς ψηφοφόροι των νεοναζί, που είναι έτοιμοι να τους ψηφίσουν ως "Αντισυστημικούς"

Τα ίδια φωνάζαμε, σε πολλούς "προοδευτικούς" ψηφοφόρους, που πήγαιναν τον Μάιο και τον Ιούνιο στην ΔΗΜΑΡ, ότι θα πήγαινε να στήριζε αυτούς που κατέστρεψαν την χώρα! 

Τι δεν καταλαβαίνεις;

Δημοσίευση σχολίου

12Σχόλια
  1. Μπάμπη κάτι τέτοια λες και θ'αναγκάσεις τον κόσμο να ψηφίσει Τσίπρα και μόνο, ώστε να βγεί αυτοδύναμος δίχως φασιστικές πλερέζες.
    Δεν πάς εσύ καλύτερα στη ΧΑ και να μας αφήσεις ησύχους;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δέν γίνεται,βλάκα μπάμπη νά συνεργα-
    στή ή ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ μέ τήν.δ.,επειδή
    βλάκα μπάμπη,ή ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ θά κρεμά-
    σει καί τά λαμόγια τής νδ,φυσικά μαζί
    καί σένα,....βλάκα μπάμπη....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ!! Στο Νοσοκομείο του Ρίο αρνήθηκαν να χειρουργήσουν ασθενή με ανεύρυσμα και πέθανε.

    Γιατροί του πανεπιστημιακού νοσοκομείου του Ρίο αρνήθηκαν να αντιμετωπίσουν επείγον περιστατικό, επειδή ήταν εκτός προγράμματος του χειρουργείου και ο ασθενής πέθανε.

    Οι συγγενείς απείλησαν να πάρουν τον νόμο στα χέρια τους, ενώ για το θέμα έχει διαταχθεί ένορκη διοικητική εξέταση και από το υπουργείο Υγείας, προκειμένου να καταλογιστούν πειθαρχικές και να διερευνηθούν ποινικές ευθύνες.

    Σημειώνεται ότι τα δημόσια νοσοκομεία είναι υποχρεωμένα να δέχονται επείγοντα περιστατικά ακόμη και όταν δεν εφημερεύουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ζωγραφείστε το παιδιά. δεν ξέρουν ανάγνωση οι νεοναζί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΣΟΥ ΕΙΠΕ ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΜΠΑΜΠΗ ΟΤΙ ΕΜΕΙΣ ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΟ ΕΥΡΩ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. εσυ τι "δεν Καταλαβαινεις (ΑΝΤΙΣΥΣΤΗΜΙΚΕ)
    ( 1.300.000 ΨΗΦΟΙ ΑΠΟ ΠΑΣΟΚ, ΒΟΛΕΜΕΝΟΙ, ΔΗΜΟΣΙΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ , ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΙ =ΠΑΣΟΚΟΨΗΦΟΠΛΗΜΥΡΑ, ΞΑΦΝΙΚΑ ΨΗΦΙΣΕ "ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΛΕΕΙ"

    κανε κλικ για να καταλαβεις !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Το πρόβλημα του Μπάμπη και των υπολοίπων μεγαλοδημοσιοκάφρων είναι ότι θέλει πάση θυσία να μείνουμε στο ευρώ για να διατηρήσουν τα αφεντικά του τα προνομια τους και αυτός να παίρνει τον παχύλο μισθό του και είναι ικανός να πουλήσει και τη μάνα του για να το πετύχει! Το θέμα είναι γιατί εμείς οι υπόπολοιποι τον ανεχόμαστε αυτόν και τους όμοιυς του και δεν τους έχουμε πάρει με τις ντομάτες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Λύσσαξαν τα κομμούνια με τον Μπάμπη: Αφού εσείς με το ΚΚΕ γιατί όχι οι άλλοι με μια σοβαρότερη Χρυσή Αυγή;

    Αφρούς έχει προκαλέσει στα κομμούνια των social media η αποστροφή του γνωστού δημοσιογράφου του ΣΚΑΪ και της Καθημερινής Μπάμπη Παπαδημητρίου που έβαλε στο τραπέζι την πρόταση συνεργασίας μιας ευρύτερης συντηρητικής συμμαχίας με μια «σοβαρότερη Χρυσή Αυγή» όπως είπε χαρακτηριστικά.

    Κατά τη συζήτηση για τη δημοσκόπηση από το βαρόμετρο του ΣΚΑΪ και την Public Issue στην τηλεόραση του Φαλήρου χθες το βράδυ, ο δημοσιογράφος αναρωτήθηκε «Κύριε Μηλιέ, θέλετε το ΚΚΕ (για συνεργασία). Πάρτε το.
    Αλλά γιατί μετά να μη δεχθούμε μια σοβαρότερη Χρυσή Αυγή να υποστηρίξει – όπως συνέβη χθες στη Νορβηγία- μια συντηρητική συμμαχία. Αρα έχουμε μπροστά να ξάσουμε πολύ μαλλί».

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Δεξια=ΦΑΣΙΣΜΟΣ απο παλια, γι'αυτο ξεπουλανε τη χωρα στη Γερμανια σημερα, εχουν το know how, δοσιλογοϊκογενειες δηλαδη, και συ μαλακα Ελληνα ζησε πορεψε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΘΑ ΦΑΤΕ ΣΥΡΙΖΑ ΜΕ ΤΟ ΚΑΝΤΑΡΙΙΙΙΙ!ΘΑ ΞΕΚΟΛΙΑΣΤΕΙ Η ΚΑΛΠΗΗΗΗΗ!ΘΑ ΓΙΝΕΙ Η ΚΑΛΠΗ ΜΕ ΤΟ ΣΥΡΙΖΑΑΑΑΑ!ΤΙ ΜΑΚΑΚΙΕΣ ΛΕΤΕ ΓΙΑ ΑΛΛΟΥΣ ΜΙΚΡΟΥΣ ΜΕΓΑΛΟΥΣ;ΘΑ ΞΥΠΝΗΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ ΟΡΕΕΕΕΕ!ΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ ΚΙ ΕΡΧΕΤΑΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Η διαδικτυακή κασέτα του Τσίπρα, το left.gr χαρακτήρισε τον Μπάμπη Παπαδημητρίου "λαγό" της Χρυσής Αυγής. Σύνηθες το φαινόμενο σε επίπεδο αριστερής ανάλυσης.

    Όποιος λέει κάτι με το οποίο διαφωνούμε Α-Π-Ο-Κ-Λ-Ε-Ι-Ε-Τ-Α-Ι να το λέει διότι το πιστεύει.
    Το λέει Ο-Π-Ω-Σ-Δ-Η-Π-Ο-Τ-Ε διότι εξυπηρετεί κάποια συμφέροντα, συνήθως της πλουτοκρατίας ή της νέας τάξης (για τους ψεκασμένους). Κι αυτό διότι δεν είναι δυνατόν κάποιος να πιστεύει πραγματικά κάτι αντίθετο με αυτά που πιστεύουμε εμείς, αφού εμείς έχουμε πάντα δίκιο. Άρα τι μένει; Η εξυπηρέτηση συμφερόντων!
    Bingo!
    Επειδή δεν με χαλάει καθόλου αυτός ο τρόπος ανάλυσης των πραγμάτων δηλώνω ευθαρσώς ότι τόσο καιρό στο ΣΚΑΙ δημοσιογράφοι όπως η Τσαπανίδου, η Καλογεροπούλου και η Ακριβοπούλου που μόνο με τις σημαία του ΣΥΡΙΖΑ δεν βγαίνουν στα πάνελ είναι λαγοί του Τσίπρα που τους έβαλε ο Αλαφούζος να τον ενισχύσουν διότι εξυπηρετεί τα συμφέροντά τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΜΠΑΜΠΗ ΚΑΛΗ Η ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΚΟΠΕΙ ΚΑΜΙΑ ΜΟΝΑΔΑ ΑΠΟ ΤΗΝ Χ.Α.!
    ΤΕΛΙΚΑ ΑΥΤΟΙ ΣΤΟ SKY ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΓΙΑ ΗΛΙΘΙΟΥΣ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου