Όταν ο Βενιζέλος, είπε δημόσια, ότι ο ΣΥΡΙΖΑ έχει 34%!!

Από άρθρο του, periodista.gr, που αναφέρεται στην χθεσινή ομιλία στην Κεντρική Επιτροπή του ΠΑΣΟΚ, απομονώνουμε ένα απόσπασμα......."Ιδιαίτερο ενδιαφέρον έχει η αποστροφή του λόγου του προέδρου του «ΠΑΣΟΚ», η οποία είχε να κάνει με τις μονοκομματικές κυβερνήσεις ή με τις κυβερνήσεις συνεργασίας. «Δεν μπορεί ένα κόμμα με 34% να κυβερνήσει τον τόπο». Τι αλήθεια εννοούσε ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Σαμαρά; Έχει κάποια πληροφορία ότι κάποιο από τα κόμματα της Βουλής, έχουν αυτή την στιγμή 34% ως εκλογικό ποσοστό επιρροής; Αν ναι, ποιο είναι αυτό το κόμμα;"

Ο Βαγγέλης Βενιζέλος μπορεί να ήταν ένας καλός συνταγμοτολόγος, πριν το κάνει κουρέλι ως υπουργός, αλλά ως Πρόεδρος κόμματος είναι λιγάκι απρόσεκτος. Θυμόμαστε, άλλωστε την πρόσφατη συνέντευξη του, στον Πρετεντέρη, που παραδεχόταν ότι στις πραγματικές δημοσκοπήσεις παλιότερα το ΠΑΣΟΚ ήταν πολύ πεσμένο σε σχέση με τις δημοσκοπήσει που έβγαιναν στα μεγάλα ΜΜΕ.

Είναι φανερό, ότι αν κάποιο κόμμα έχει αυτή τη στιγμή, γύρω στο 34%, αυτό είναι ο ΣΥΡΙΖΑ. Και σημειώνει αυτά τα δημοσκοπικά νούμερα, σε μη προεκλογική περίοδο, προδιαγράφοντας μεγάλη νίκη στις εθνικές εκλογές, όποτε γίνουν, όπως και στις ευρωεκλογές!

* Και τι να πεις για τις δημοσκοπήσεις, που εμφανίζουν τον ΣΥΡΙΖΑ, στο 22,23, 25%;;;;

* Τι να πεις, ακόμα, για αυτές που σαν εκλογική επιρροή τον εμφανίζουν στο 30-31%, με την ΝΔ, 5-7 μονάδες πίσω;

Ευτυχώς που έχουμε και τον Βενιζέλο, να επιβεβαιώνει πόσο "μαϊμού" είναι οι δημοσκοπήσεις των "μεγάλων" εταιριών, που εμφανίζονται σε κανάλια και εφημερίδες!