Τζήμερος: Γιατί να απαγορεύεται εργασία έναντι προσφοράς στέγης και τροφής;

Αυτός ο άθλιος συνδυασμός ακροδεξιού και νεοφιλελεύθερου, που συναντάς στο πρόσωπο του Θάνου Τζήμερου, είναι πραγματικά ξεχωριστός....Σε χθεσινό του, ποστάρισμα στο Facebook, πάλι μας "πέταξε" τα μάτια έξω.......
 Το επίμαχο σημείο, αναφέρει: "Αν υπάρχει κάποιος πεινασμένος και άστεγος ο οποίος δέχεται να εργαστεί με αντάλλαγμα φαγητό και ύπνο, γιατί το κράτος πρέπει να εμποδίσει την συμφωνία αυτών των δύο; Αν τους εμποδίσει, ο ένας θα συνεχίσει να είναι πεινασμένος και άστεγος και ο άλλος δεν θα έχει ένα χέρι βοήθειας στα ενοικιαζόμενα και θα το κλείσει το μαγαζί. Είναι καλύτερο αυτό για την οικονομία; Είναι πιο ανθρωπιστικό;"

Αναφερόμενος σε μία αγγελία ξενοδοχείου, ο κύριος Τζήμερος, εκμεταλλευόμενος το όντως δυσμενές κλίμα για επιχειρήσεις, αλλά και την εικόνα μία εξαθλιωμένης κοινωνίας, πετάει μία αγαπημένη πρόταση νεοφιλελεύθερων, που την ακούμε εδώ και πολλά χρόνια!

Δεν ξέρω τι θα έλεγε ο Τζήμερος, να έρθει να  μου μαζέψει τις ελιές, και να του προσφέρω φιλοξενία και φαγητό....Η πεθερά μου, είναι καταπληκτική μαγείρισσα, άλλωστε!

Δεν νομίζω να δεχόταν......Εμείς γιατί να το δεχτούμε;;