Μπόχα και δυσωδία ... παντού!

1
Γράφει ο Γιάννης Πρεβενιός

Τις κρύες ημέρες που διανύουμε τούτο το χειμώνα ένα νέφος αιθαλομίχλης πνίγει τις μεγάλες πόλεις της χώρας μας λόγω του κ. Στουρνάρα ο οποίος αρνείται πεισματικά να μειώσει το φόρο στο πετρέλαιο θέρμανσης με το ηλίθιο επιχείρημα ότι...
«θα ζεστάνουν οι πλούσιοι τις πισίνες τους». Πέρα όμως από το νέφος αυτό που σίγουρα θα επιβαρύνει σε μεγάλο βαθμό την υγεία όλων μας ένα άλλο νέφος γεμάτο μπόχα και...... δυσωδία από τις μίζες και τα σκάνδαλα σκεπάζει ολόκληρη την πατρίδα μας και πέρα από την θλίψη μας προκαλεί οργή για όλους αυτούς τους “Αλητήριους” που τα τελευταία χρόνια κυβέρνησαν αλλά και συνεχίζουν να μας κυβερνούν αλαζονικά ως δικτάτορες χειρίστου είδους.
Με αιχμή του δόρατος τα Mega-λα κανάλια οι επιστρατευμένοι λιμοκοντόροι “δημοσιοκάφροι” αναμεταδίδουν, σχολιάζουν και ενίοτε χαρακτηρίζουν απρεπώς ότι ενοχλεί όλο αυτό το σύστημα της διαπλοκής που εδώ και χρόνια κατατρώει τις σάρκες του Ελληνικού λαού.
Πραγματικά αισθάνθηκα αηδία για αυτό το “υποκείμενο” της δημοσιογραφίας το οποίο χαρακτήρισε “καθυστερημένους” όσους ακολουθούν τον ΣΥ.ΡΙΖ.Α και δεν ταυτίζονται με τις μνημονιακές επιλογές των σύγχρονων Γερμανοτσολιάδων τους οποίους υπηρετεί ο ίδιος με πάθος (και πιθανόν με το αζημίωτο) νυχθημερόν ως σύγχρονος Γκέμπελς παραπληροφορώντας όσους ακόμα δεν έχουν φτύσει τις οθόνες που προβάλουν το γλοιώδες πρόσωπο του!
Είναι φανερό ότι από δω και μπρος η προσπάθεια τους θα είναι να τρομοκρατήσουν τον Ελληνικό λαό και για αυτό ακούσαμε τον Πρωθυπουργό κ. Σαμαρά ή Μεσσήνιο Κωλοτούμπα κατά τον Χάρρυ Κλυνν (ο οποίος όπως είναι γνωστό κατάκλεψε την ψήφο των πολλών με δόλιες και ψεύτικες υποσχέσεις) να βγαίνει και να δηλώνει ξεδιάντροπα ότι στις επικείμενες Ευρωεκλογές αν δεν το ψηφίσουμε θα έρθει το χάος. Αλήθεια τι περίσσιο θράσος είναι αυτό, λες και τώρα ζούμε με στην ευημερία όπου ξαφνικά διά μαγείας έπαψαν να υπάρχουν τα 2.000.000 άνεργοι, δεν έχουν μειωθεί 50% οι αποδοχές όσων δουλεύουν ακόμα σε συνθήκες εργασιακού ωραρίου του19ου αιώνα, ή μήπως δεν έπαψαν να είναι υποβαθμισμένες, η παιδεία, η υγεία, ενώ ανακτήσαμε ξανά τις ιδιοκτησίες των σπιτιών μας από συνιδιοκτήτες για να μη πω νοικάρηδες που μας έκαναν της εφορίας με τα τόσα χαράτσια που μας επέβαλαν.
Αλλά φαίνεται πως τον κ.  Σαμαρά εκτός από τα βοθροκανάλα που τον στηρίζουν (και δεν αναφέρουν εδώ και καιρό τίποτα) ούτε όλοι αυτοί οι αυλοκόλακες και οι Σαλιγκαροβουλευτάδες που τον περιτριγυρίζουν δεν του λένε κουβέντα για τις καθημερινές αυτοκτονίες που έχουμε σε όλη την επικράτεια.
Φίλες/οι δυστυχώς η ανεκτικότητα και η υπομονή μας έχει αποθρασύνει τελείως όλο  αυτόν το συρφετό των διαπλεκομένων και πολύ φοβούμαι ότι θα ζήσουμε ζοφερές καταστάσεις μια και στην προσπάθεια τους να σώσουν τα τομάρια τους δεν θα διστάσουν να διαμελίσουν την Ελληνική κοινωνία (και αργότερα και την ίδια την χώρα) χαρακτηρίζοντας όσους δεν συμφωνούν μαζί τους, σε Ακροαριστερούς, σε Φασίστες, σε Εθνικιστές σε Αντιευρωπαϊστές, σε μέλη εγκληματικών οργανώσεων και ότι άλλο κατεβάσουν τα αρρωστημένα μυαλά τους!
Ας ρίξουμε μαύρο στο καθημερινό τηλεοπτικό σκουπιδαριό των λειτουργών της παραπληροφόρησης και να δούμε κανάλια που δεν προβάλλουν ως πρώτο θέμα την νέα Χρυσαυγιάδα, τον Ξηρό, τον Λιάπη και τον Αράπη το Ταμ Ταμ όπως τραγουδούσε ο συγχωρεμένος ο Ζαμπέτας. Ας ενημερωθούμε από το διαδίκτυο αλλά κυρίως ας συζητήσουμε με τους φίλους μας, τους γείτονες μας, τους συγγενείς μας και να πάμε όλοι μαζί με όσους αντιδρούν οργανωμένα σε όλα αυτά που ετοιμάζουν  οι δόλιοι σύγχρονοι “Εφιάλτες” του Ελληνισμού!
 

Δημοσίευση σχολίου

1Σχόλια
  1. Υπερβολικό το άρθρο. Νομίζω πως η Ελληνική κοινωνία αρχίζει να ανακάμπτει. Η κυβέρνηση με επικεφαλής τον άξιο κύριο Σαμαρά είναι η ΜΟΝΗ που κατάφερε να τα βάλει με καταστάσεις ταμπού. Τόλμησε πράγματα που ήταν αδιανόητο να συμβούν πριν από λίγα χρόνια. Τα έβαλε με συνδικαλιστές, με κυκλώματα, με λαμόγια. Έχωσε στη φυλακή υπόλογους για κλεψιές δημοσίου χρήματος.
    Σε λίγο λοιπόν η χώρα μας θα ξεπεράσει την κρίση και θα ανακτήσει το κύρος της στο εξωτερικό. Οι θυσίες του ελληνικού λαού έχουν πιάσει τόπο και σε αυτές τις εκλογές η μεγάλη παράταξη του εθνάρχη Καραμανλή με αρχηγό τον Αντώνη Σαμαρά θα θριαμβεύσει. Όλα τα άλλα είναι ανοησίες. Ο λαός ξέρει να εκτιμά. Οι Τσίπρες, Καμμένοι, Καζάκηδες και λοιποί λαϊκιστές δεν έχουν καμία θέση στην ελληνική κοινωνία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου