Ο ΓΑΠ επιστρέφει – Ετοιμάζει νέο κόμμα γιατί δεν αντέχει άλλη κριτική

Έτοιμος να επανέλθει και να διεκδικήσει ξανά εξουσία εμφανίζεται ο πρώην πρωθυπουργός, Γιώργος Παπανδρέου του οποίου οι εμφανίζεις πυκνώνουν όλο και περισσότερο. Δεν είναι…
τυχαία μάλιστα οι φράση του κατά την ομιλία του σε αποφοίτους του Harvard στην αθήνα όπου είπε χαρακτηριστικά πως «εγώ είμαι ακόμα εδώ». Μάλιστα οι δηλώσεις του δεν ήταν τυχαίες καθώς ήρθαν αμέσως με το ξέσπασμα του σκανδάλου των αμαρτωλών ΜΚΟ στις οποίες εμπλέκεται άλλοτε στενός του συνεργάτης, ο Άλεξ Ρόντος.

Ο Γιώργος Παπανδρέου εμφανίζεται πλέον να μην «σηκώνει» άλλο την αρνητική κριτική που έχει δεχθεί από όταν εγκατέλειψε την πρωθυπουργία. Μάλιστα όπως αναφέρει Το Παρασκήνιο, ο κ. Παπανδρέου φέρεται να είναι έτοιμος να ιδρύσει μέχρι και δικό του κόμμα. Σύμφωνα μάλιστα με το ρεπορτάζ συνομιλητές του και άτομα που βρίσκονται κοντά του λένε: «Έχει όνομα , έχει ειδικό βάρος , έχει ανθρώπους που πιστεύουν στην πολιτική του , αν το αποφασίσει θα αλλάξει το πολιτικό σκηνικό και το ποσοστό για να μπει στη Βουλή θα το κερδίσει και αν γίνει κάτι τέτοιο , τότε αλλάζουν όλα , οπότε μην το ξεπερνάτε τόσο εύκολα μια παρόμοια πιθανότητα…».