Το βράδυ ψηφίζεται το πολυνομοσχέδιο. Αποχώρησαν οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ που θα επανέλθουν για τη ψηφοφορία

kafeneio sp
0

Αποχώρησε από την ολομέλεια ο ΣΥΡΙΖΑ


Ο πρόεδρος της Βουλής Ευάγγελος Μειμαράκης απέρριψε την πρόταση δυσπιστίας του ΣΥΡΙΖΑ κατά του Γιάννη Στουρνάρα. Αποχώρησαν οι βουλευτές της αξιωματικής αντιπολίτευσης από τη συζήτηση..

Την αποχώρηση του κόμματος του από την συζήτηση της Ολομέλειας ανακοίνωσε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας καταγγέλλοντας την κυβέρνηση ότι τρέμει στην δυνατότητα να ενημερωθεί επί της ουσίας ο ελληνικός λαός για το τριπλό εθνικό, κοινωνικό και οικονομικό έγκλημα, όπως είπε, που διαπράττεται με το νομοσχέδιο και ο υπουργός των Οικονομικών δεν θα έχει την στήριξη της εμπιστοσύνης των βουλευτών.

Μετά την αποχώρηση από την ολομέλεια της Βουλής ο Αλέξης Τσίπρας και η κοινοβουλευτική ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ προσέγγισαν με τους περίπου 4.000 συγκεντρωμένους διαδηλωτές στην Αμαλίας.

Μιλώντας στους συγκεντρωμένους, ο Αλέξης Τσίπρας έκανε λόγο για πραξικόπημα από την πλευρά της κυβέρνησης, ευχήθηκε «Καλούς αγώνες» και τόνισε πως η κοινοβουλευτική ομάδα θα επιστρέψει αργότερα στη Βουλή για την ονομαστική ψηφοφορία του πολυνομοσχεδίου.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου (0)