Οργή Βενιζέλου για τον Παπανδρέου! Καταψήφισε το άρθρο για τις τράπεζες

0
Οργή Βενιζέλου για τον Παπανδρέου! Καταψήφισε το άρθρο για τις τράπεζεςAMA TON ΔΙΑΓΡΑΨΕΙ ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ ΔΙΑΛΛΥΕΤΑΙ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΑΠΟΜΕΙΝΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΠΕΦΤΕΙ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ
Ο πρώην πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου καταψήφισε το άρθρο 2 του πολυνομοσχεδίου που αφορά την ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών προκαλώντας την οργή του Βενιζέλου! Δεν αποκλείεται να διαγραφεί από το ΠΑΣΟΚ...

Ο πρώην πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου καταψήφισε το άρθρο 2 του πολυνομοσχεδίου που αφορά την ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών κατά την ονομαστική ψηφοφορία που διεξήχθη στη Βουλή. Αντίθετα, δήλωσε ότι υπερψηφίζει το άρθρο ένα του νομοσχεδίου που αφορά το κοινωνικό μέρισμα και την εργαλειοθήκη του ΟΟΣΑ με τα προαπαιτούμενα της Τρόικα.

Η διαφοροποίηση αυτή του πρώην πρωθυπουργού προκάλεσε έντονη δυσαρέσκεια στο ΠΑΣΟΚ και μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες αμέσως μετά την ολοκλήρωση της ψηφοφορίας, ο αρχηγός του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος επισκέφτηκε τον Γιώργο Παπανδρέου στο γραφείο του στη Βουλή. Ήταν έξαλλος και δεν αποκλείεται ακόμη και η διαγραφή του πρώην πρωθυπουργού από την Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΠΑΣΟΚ.

Να σημειωθεί ότι το άρθρο που αφορά τις τράπεζες πέρασε τελικά με οριακή πλειοψηφία 151 βουλευτών, ενώ το πολυνομοσχεδιο πέρασε με 152 "ΝΑΙ".

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου (0)