Το ζευγάρι χωρίζει και κλαίει η ... Κουμπάρα!

0
Γράφει ο Γιάννης Πρεβενιός
Ευάγγελος Βενιζέλος …  «Δεν θα πω στον κ. Σαμαρά, θα το πω στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας. Διότι εδώ πρέπει να ξαναενωθεί το έθνος κι όλοι να έρθουν προ των ευθυνών τους. Εδώ το έθνος είναι διχασμένο σε μια βάση τεχνητή, ξεπερασμένη και επικίνδυνη. Έχουμε βρει την ευκολία τώρα, είμαστε τα θύματα εμείς που κάνουμε τη σκληρή πολιτική με κόστος και οι άλλοι είναι αντιμνημονιακοί, χαλαροί. Γιατί το βάρος της ......
ευθύνης της χώρας το έχει το ΠΑΣΟΚ ιστορικά και δεν το έχει η ΝΔ; Γιατί δεν το έχουμε όλα τα κόμματα που κυβερνήσαμε;" 
Ο σχολιασμός …. Είναι ολοφάνερο ότι το τελευταίο διάστημα ο κ. Βενιζέλος αρχίζει να αισθάνεται πως έρχεται ο “πολιτικός” του θάνατος και για αυτό στο ψυχοράγισμα του θα πει αλλά και θα κάνει πολλά προκειμένου να "πάρει" μαζί του πολλούς αλλά και να προκαλέσει όσο το δυνατόν ακόμα μεγαλύτερη καταστροφή στην χώρα και στους “αχάριστους” πολίτες που δεν αναγνωρίζουν την “μεγαλειώδη” προσφορά του!  Σαν εγωπαθής και ματαιόδοξος που είναι σε υπέρτατο βαθμό αδυνατεί να χωνέψει ότι “Αυτός” δεν μπορεί να εμφανιστεί πουθενά χωρίς την προστασία των ΜΑΤ αλλά και ότι η ρητορική του δεινότητα ακούγεται σαν "οχλοβοή" ενός ανόητου παρλαπίπα ο οποίος δεν επηρεάζει πλέον κανένα νοήμων πολίτη αλλά αντιθέτως μεγαλώνει την απέχθεια και την σιχαμάρα όλων προς το πρόσωπο του.  Διαβάζοντας λοιπόν τις παραπάνω δηλώσεις του θεωρώ ότι (σαν παμπόνηρος και δολοπλόκος που είναι) μετά τον εκλογικό καταποντισμό του πραγματικά θα πάει στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας (δεν θα μου φανεί καθόλου παράξενο να “υπάρξει” και κάποια κρίση από “έκτακτο” γεγονός) να του ζητήσει λόγω Εθνικής ανάγκης να σχηματισθεί μία Οικουμενική Κυβέρνηση προκειμένου να σωθεί …. η Χώρα!  Σε αυτό το σενάριο σίγουρα θα έχει (για να σωθούν και οι δύο) και την συμπαράσταση του εταίρου του κ. Σαμαρά τον οποίο οι Καραμανλικοί και οι Μητσοτακικοί της Ν.Δ τον περιμένουν στην “γωνία” μια και μετέτρεψε το κόμμα τους σε μικρό ... “Πολιτικό Χειμώνα”.  Φυσικά θα έχουν και την αμέριστη βοήθεια της “Κουμπάρας” κ. Μέρκελ, των Τοκογλύφων, των εγχώριων Kαναλαρχοεργολάβων αλλά και των Πλιατσικοδόρων στους οποίους έχουν ήδη αρχίσει να ξεπουλάνε την Δημόσια περιουσία.  Βέβαια σε όλα αυτά (αν συμβούν) σημαντικό ρόλο θα παίξει η στάση του κ. Τσίπρα για τον οποίο θέλω να πιστεύω ότι τόσο ο ίδιος αλλά και κανένα μέλος της Κοινοβουλευτικής του ομάδας δεν θα δεχτεί να συμμετάσχει σε ένα τέτοιο σικέ παιχνίδι εις βάρος του λαού μας όπως παίχτηκε στις Κάννες το 2011 από τους Παπανδρέου, Βενιζέλο, Σαμαρά και Μπαρόζο που διόρισαν Πρωθυπουργό (με το έτσι θέλω) την μαριονέτα τους (τον γλυκούλη) αλλά αψήφιστο τραπεζίτη ... Λουκά Παπαδήμο! 
Υποσημείωση  Φίλες/οι δεν πρέπει να πιστεύετε ούτε μία λέξη από αυτούς τους δύο Πολιτικούς “Τσαρλατάνους”. Ανατρέξτε να δείτε και να ακούσετε για άλλη μία φορά στο YouΤube τα τερατώδη ψέματα που μας είπαν στο πρόσφατο παρελθόν, αξιολογήστε το ζοφερό παρόν που ζούμε αλλά και το αβέβαιο μέλλον που μας υπόσχονται (τουλάχιστον 50 χρόνια δουλείας για τα παιδιά και τα αγέννητα εγγόνια μας) και καταψηφίστε τους ... να ξεκουμπιστούν μια για …Πάντα! 

 e-mail: prevejohn@yahoo.gr

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου (0)