Ξεπεσμός!.​. οι Godfather θα γίνουν και απλοί ... μπουκαδόρο​ι!

0
Γράφει ο Γιάννης Πρεβενιός
e-mail:
prevejohn@yahoo.gr

Οι σύγχρονοι Γερμανοτσολιάδες έβγαλαν καινούργιο διάταγμα με το οποίο θα επιτρέπουν στους εφοριακούς (χωρίς την παρουσία εισαγγελέα) να μπουκάρουν στα σπίτια όσων αδυνατούν να πληρώσουν τα νέα φοροληστρικά βάρη που μας επέβαλαν. Αυτοί λοιπόν ... (λειτουργώντας όπως οι κοινοί κλέφτες) θα μπορούν να ψάχνουν τις ντουλάπες και τα μπαούλα μας με σκοπό να βρουν και να κατάσχουν χρήματα αλλά και........
άλλα αντικείμενα αξίας που τυχόν έχουμε.
Δηλαδή με λίγα λόγια κινδυνεύουν, ο κουμπαράς των παιδιών μας, τα σταυρουδάκια από τα βαφτίσια τους, το χρυσαφικό που άφησε η γιαγιά για την κόρη μας, το παλιό εικόνισμα που μας άφησαν οι προ παππούδες μας ...!
Αν τελικά οι ιθύνοντες τολμήσουν να προχωρήσουν σε τέτοιες πρακτικές παραβιάζοντας το ιερό κατά όλους μας άσυλο του σπιτιού μας θα πρέπει να λάβουν υπόψη τους πως κάποιοι απελπισμένοι και οργισμένοι συμπολίτες μας δεν θα υποδεχτούν με ευγένεια και ροδοπέταλα τους ελεγκτές οι οποίοι καλό θα είναι (αν αποδεχτούν αυτή την δόλια αποστολή) να φορούν και μια χαρτοσακούλα στο κεφάλι για να ταιριάζουν με την όλη κατάσταση που βιώνει η χώρα μας δηλ. αυτή της κατοχής από τους Γερμανούς και τους τοκογλύφους με την αμέριστη συμπαράσταση και βοήθεια των εγχώριων δωσίλογων!


Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου (0)