Μαντάμ «Στο σπίτι του κρεμασμένου, δε μιλάνε για σχοινί»

ΒΛΕΠΕΛΙΝ     

 Την κ. Σπυράκη τη γνωρίζουμε όλοι. Πρώην ΠΑΣΟΚ και γραμματέας της ΠΑΣΠ στο Αριστοτέλειο και αγαπημένη φίλη του Άκη Τσοχατζόπουλου, νυν Σαμαρονεοδημοκράτισσα, ποιος ξέρει αργότερα με ποιο κόμμα, αλλά πάντα πιστή στη δημοσιογραφική γραφή και νοοτροπία που υπηρέτησε στο Mega. Μισές αλήθειες, που είναι τα χειρότερα ψεύδη. Μαύρη προπαγάνδα που τη φτύνει η μαντάμ στα πρόσωπα μας, και πρέπει εμείς να πλένουμε το πρόσωπο και το μυαλό μας για προφύλαξη.
     Τι μας είπε, λοιπόν, η εκλεγμένη με λίστα και όχι ψηφισθείσα κυρία. Τα έβαλε με το....
Λάκη Λαζόπουλο, μιλώντας ότι τα έβγαλε τα χρήματα του στο εξωτερικό και τον ρωτά αν θα τα ξαναγυρίσει πίσω. Τς, τς, τς, μαντάμ. Λέγονται αυτά τα πράγματα;. Κάνατε την ίδια ερώτηση και στον παρά λίγο υποψήφιο βουλευτή επικρατείας και εξ απορρήτων συνεργάτη στα οικονομικά του κ. Σαμαρά κ. Παπασταύρου, που βρίσκεται στη λίστα Λαγκάρντ με την οικογένεια του;. Ρωτήσατε μήπως τον κ. Άδωνη Γεωργιάδη, που επίσης η οικογένεια του είναι στην ίδια λίστα;. Ή μήπως των εν Βρυξέλλες συνάδερφο σας κ.  Κεφαλογιάννη, του οποίου η οικογένεια της συζύγου βρίσκεται επίσης στη λίστα;. Δηλαδή τι τα σκαλίζετε;. Αφού τα του κόμματος στο οποίο σας φύτεψαν βρωμοκοπάνε, δεδομένου ότι όλοι οι παραπάνω είναι πολιτικά πρόσωπα και στενότατοι συνεργάτες του πρώην πρωθυπουργού.
     Αν έχετε την αίσθηση ότι ο κόσμος δεν καταλαβαίνει τις πολιτικές τσογλανιές, και δε θα καταψηφίσει την καθεστωτική Σαμαροδημοκρατία σας, απατάσθε οικτρά μαντάμ. Κάντε λίγη υπομονή και τη νύχτα των εκλογών η πρώτη που θα της ρίξουν την ευθύνη της ήττας και θα την πληρώσετε θα είστε εσείς. Ευτυχώς που θα ξαναφύγετε στις Βρυξέλλες και δε θα ακούτε αυτά που θα σας σούρνουν οι Νεοδημοκράτες ψηφοφόροι, τη νοημοσύνη των οποίων αγρίως έχετε υποτιμήσει.