Ψευτοδιλήμματα και Αλήθειες!

0
Γράφει ο Γιάννης Δ. Πρεβενιός

Τα τελευταία 5 χρόνια πέρα από την οικονομική αφαίμαξη βιώνουμε και μια επικοινωνιακή τρομοκρατία από τους γνωστούς "Νταβατζήδες" της Ενημέρωσης οι οποίοι όπως όλοι γνωρίζουμε (τα τελευταία 30 χρόνια) ανέβαζαν και κατέβαζαν πέρα από μεμονωμένα πρόσωπα ακόμα και κυβερνήσεις!
Χρησιμοποιώντας τις...

τηλεοπτικές και ραδιοφωνικές συχνότητες (για τις οποίες δεν πλήρωσαν ποτέ ούτε ένα ευρώ) κάλυψαν συστηματικά παράνομες καταστάσεις και κατόρθωσαν να χειραγωγήσουν και να κατευθύνουν τις επιλογές των ψηφοφόρων σε πολιτικά πρόσωπα τα οποία ήλεγχαν απόλυτα για την υπεράσπιση των δικών τους συμφερόντων.
Είναι ολοφάνερο ότι στην παρούσα φάση και λόγω της απρόβλεπτης ανόδου του ΣΥ.ΡΙΖ.Α από το 4% στο 36% τα..... περισσότερα από τα κυβερνητικά στελέχη είναι "καθαρά" οπότε δεν μπορούν να τα εκβιάσουν και να τα κατευθύνουν! 

 Αντιθέτως λειτουργώντας ως μέλη εγκληματικής  οργάνωσης νιώθουν την "υποχρέωση" να προσφέρουν την βοήθεια τους σε όλους αυτούς τους "πρώην" οι οποίοι τους κατέστησαν κράτος εν κράτει με τις  εργολαβίες, τις υπερτιμολογήσεις αλλά και τα δανεικά και αγύριστα τα οποία πήραν χωρίς τις νόμιμες προϋποθέσεις και εγγυήσεις.
Έτσι τώρα βλέπουμε καθημερινά να μας μιλούν για την ανάγκη της  Εθνικής συναίνεσης για να τους ξαναβάλουν στο "παιχνίδι" με απώτερο σκοπό να διαφυλάξουν τα "κεκτημένα" τους αλλά και να αποφύγουν την διερεύνηση παλαιότερων ύποπτων ενεργειών και παραλήψεων τους!
Σε αυτή τους την προσπάθεια μας τρομοκρατούν με το "Μπαμπούλα" της επιστροφής μας στην δραχμή αν δεν δεχτούμε τα παλαιότερα αλλά και τα νέα σκληρά μέτρα που μας προτείνουν οι τοκογλύφοι των Βρυξελλών.
Μέτρα τα οποία όπως έγινε γνωστό πολλά εξ αυτών μας επιβλήθηκαν κατόπιν δικών τους εισηγήσεων δηλ. των ντόπιων ολιγαρχών και όχι μόνο.
Πιστεύω ότι τώρα που ολοφάνερα οι εν λόγω "Κύριοι" προσπαθούν να μας στραγγαλίσουν ακόμα περισσότερο η Κυβέρνηση δεν είναι υποχρεωμένη να ακολουθήσει την προεκλογική της δέσμευση για έντιμη λύση εντός του Ευρώ και να κάνει άμεσα ένα δημοψήφισμα (στο οποίο θα πάρει σαφή θέση όπως ο αείμνηστος Τάσος Παπαδόπουλος στην Κύπρο για το σχέδιο Ανάν) με ένα απλό ερώτημα "Ναι ή Όχι στο Ευρώ" και με ότι αυτό συνεπάγεται και στις δύο περιπτώσεις.
Ναι φίλες/οι εμείς θα πρέπει να πάρουμε την απόφαση για το αν θέλουμε να παραμείνουμε εσαεί μια Γερμανική αποικία του Ευρω-μάρκου ή θα επιστρέψουμε στο Εθνικό μας νόμισμα.
Σε ένα νόμισμα με το οποίο οι γονείς και οι παππούδες μας μπόρεσαν να φτιάξουν το σπιτάκι τους στο χωριό ή στην πόλη, μας τάισαν, μας έντυσαν, μας σπούδασαν και γενικά αν και ζούσαμε λιτά είχαμε αρχές και αξιοπρέπεια χωρίς να μας κουνάνε όπως τώρα κάθε λίγο και λιγάκι το "δάκτυλο" οι διάφοροι Σόιμπλε, Γιούνκγερ, Σουλτζ, Ντάισεμπλουμ κ.α
Μπορεί η καθημερινή τους τρομοκρατική προπαγάνδα να έχει φοβίσει πολλούς από εμάς αλλά η ιστορία μας είναι ένδοξη όχι για τα ΝΑΙ αλλά για τα ΟΧΙ που είπαμε σε διάφορες περιόδους της μακρόχρονης πορείας μας.
Εξάλλου κάποιοι μας έβαλαν χωρίς να μας ρωτήσουν σε αυτή την Γερμανική Ευρωπαϊκή παγίδα οπότε ας τολμήσουν οι τωρινοί να ζητήσουν την γνώμη μας αν θέλουμε να συνεχίσουμε να είμαστε μέσα σε αυτήν.
Επίσης θα πρέπει να λάβουμε υπόψη μας ότι κάτι ήξεραν και ξέρουν οι Εγγλέζοι οι οποίοι δεν μπήκαν καν σε αυτήν και τώρα ετοιμάζονται να εγκαταλείψουν τελείως και την Ευρωπαϊκή Κοινότητα.
Σίγουρα αν το αποφασίσουμε θα υπάρξει μια δύσκολη μεταβατική περίοδος αλλά είναι σίγουρο ότι στο τέλος με υπομονή και δουλειά από όλους μας θα τα καταφέρουμε.
Έχουμε υποχρέωση να ξαναπάρουμε και να παραδώσουμε ελεύθερη την πατρίδα μας στα παιδιά μας  και για να γίνει αυτό επιβάλλεται να απεξαρτηθούμε από την "τοξικότητα" και τις "παρενέργειες" του καλά σχεδιασμένου νομίσματος από τους απογόνους των σφαγέων του Διστόμου δηλ. του ....  Ευρω-Μάρκου!!!
 
 

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου (0)