Ο ακροδεξιός Βορίδης ονειρεύεται να πάρει διερευνητική εντολή η Χρυσή Αυγή

0
Από το Ποντίκι    
Η Νέα Δημοκρατία δεν θα κατορθώσει να σχηματίσει νέα κυβέρνηση στη χώρα, καθώς δεν θα εξασφαλίσει την κοινοβουλευτική πλειοψηφία..., ενώ η επόμενη διερευνητική εντολή θα δοθεί στη Χρυσή Αυγή, δήλωσε ο πρώην υπουργός και βουλευτής της ΝΔ Μάκης Βορίδης σε συνέντευξή του στο αγγλόφωνο ρωσικό κρατικό πρακτορείο «Sputnik».
«Δεν νομίζω ότι η Νέα Δημοκρατία θα κατορθώσει να σχηματίσει νέα κυβέρνηση, δεν έχει τη δυνατότητα να εξασφαλίσει την κοινοβουλευτική πλειοψηφία. Ο ΣΥΡΙΖΑ, το κόμμα του πρώην πρωθυπουργού, αυτή τη στιγμή δεν θα συμμετάσχει σε συζητήσεις για το σχηματισμό συνασπισμού. Και χωρίς τις ψήφους τους, οι οποίοι στην πραγματικότητα είναι 118, είναι πρακτικά αδύνατο να σχηματιστεί οποιαδήποτε κυβέρνηση», είπε ο κ. Βορίδης στη συνέντευξή του, που αναμεταδίδει και το κρατικό πρακτορείο ΡΙΑ-Νόβοστι.
Η ΝΔ, σύμφωνα με το βουλευτή της, δεν προτίθεται να υποστηρίξει τον Α.Τσίπρα σε περίπτωση, που εκείνος κερδίσει τις επόμενες εκλογές, και δεν θα σχηματίσει με το κόμμα του συνασπισμό, λόγω του ότι ο ΣΥΡΙΖΑ «είναι ένα ακραίο αριστερό κόμμα και η ΝΔ κεντροδεξιό κόμμα», αναφέρει το ΡΙΑ-Νόβοστι.
Το επόμενο, δε, κόμμα, που θα λάβει τη διερευνητική εντολή σχηματισμού κυβέρνησης είναι η Χρυσή Αυγή, κατά τον Μ.Βορίδη, όπως γράφουν τα δύο ρωσικά πρακτορεία.
«Ο Πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας θα προτείνει στην ακροδεξιά Χρυσή Αυγή να σχηματίσει κυβέρνηση», είναι ο τίτλος στο σχετικό τηλεγράφημα του πρακτορείου «Sputnik», που βασίζεται στις δηλώσεις του κ. Βορίδη.
«Το τρίτο κόμμα, που θα λάβει την εντολή να σχηματίσει κυβέρνηση θα είναι η Χρυσή Αυγή», γράφει το «Sputnik» αργά χθες Παρασκευή.  

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου (0)