Τσίπρας σε Μεϊμαράκη: Δεν σε θέλω ούτε για αυτοφωράκια ούτε για συνεργάτη

0
Εκλογές 2015 - Τσίπρας σε Μεϊμαράκη: Δεν σε θέλω ούτε για αυτοφωράκια ούτε για συνεργάτηΣκληρή επίθεση στον Βαγγέλη Μεϊμαράκη εξαπέλυσε ο Αλέξης Τσίπρας από τα Χανιά απαντώντας ουσιαστικά στον Πρόεδρο της ΝΔ ο οποίος το πρωί τον κατηγόρησε ότι επιχειρεί να αποδράσει και τον χαρακτήρισε αυτοφωράκια....

Ο κ. Τσίπρας είπε πως στο πρόσωπο του Ευάγγελου Μεϊμαράκη δεν βλέπει ούτε αυτοφωράκια, ούτε συνεργάτη. Μάλιστα πρόσθεσε πως οι βαρόνοι της ΝΔ θέλουν ο κ. Μεϊμαράκης να γίνει αυτοφωράκιας της ήττας του κόμματός τους.

«Ο κ. Μεϊμαράκης αναφερόμενος σε μένα χρησιμοποίησε όρο που κυκλοφορεί στα παράνομα μαγαζιά τη νύχτα όταν έρχεται ο έλεγχος. Εγώ όμως δεν τον θέλω ούτε για αυτοφωράκια ούτε για συνεργάτη. Οι βαρόνοι του κόμματός του τον θέλουν, αλλά για αυτοφωράκια της ήττας».

Ο κ. Τσίπρας είπε ότι θεωρεί πως το επόμενο διάστημα το πιστόλι θα βγει από τον κρόταφο και θα μπει στα θηκάρια και θα έχουμε τη δυνατότητα να σχεδιάσουμε με μεγαλύτερη άνεση τα επόμενα βήματα.

Έκανε και πάλι λόγο για παθογένειες του πολιτικού συστήματος και αναφέρθηκε αόριστα στα «μεγάλα συμφέροντα που μας κρατάνε στάσιμους».

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου (0)