“Πράσινοι” ουρανοξύστες ενώνονται με γέφυρες!

0
perierga.gr - "Πράσινοι" ουρανοξύστες ενώνονται με γέφυρες!Ο πληθυσμός της πρωτεύουσας Ho Chi Minh του Βιετνάμ έχει μεγάλη αύξηση κατά τη διάρκεια των προηγούμενων δεκαετιών. Στο πρόβλημα της κατοίκησης λοιπόν απαντούν οι ουρανοξύστες που δημιουργούνται συνεχώς στην πόλη. Μόλις την περασμένη εβδομάδα...
, η αρχιτεκτονική εταιρεία Vo Trong Nghia με έδρα το Βιετνάμ παρουσίασε τα σχέδιά της για έναν ακόμη ουρανοξύστη. Ωστόσο, αυτός θα έχει διαφορετική εμφάνιση τους άλλους: Αποτελείται από τρία κτήρια που καλύπτονται από μπαμπού φυτά και συνδέονται με γέφυρες πάνω στις οποίες θα φυτευτούν δέντρα.

Ο ουρανοξύστης θα μπορεί να φιλοξενήσει 720 κατοικίες, όλές με πρόσβαση στον κοινόχρηστο κήπο στον τελευταίο όροφο. Τα μπαλκόνια θα είναι γεμάτα φυτά, ενώ η διαδρομή από το ένα κτήριο στο άλλο θα είναι ιδανική για περίπατο, αφού ολόγυρα θα υπάρχουν δέντρα, λιμνούλες και παγκάκια. Σκοπός της πρόστασης αυτής είναι η προστασία του περιβάλλοντος αλλά και η ποιότητα ζωής των κατοίκων στις μεγάλες δομές της πόλης που ολοένα και πληθαίνουν.

perierga.gr - "Πράσινοι" ουρανοξύστες ενώνονται με γέφυρες!

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου (0)