Γεροβασίλη: Δεν θα υπάρξουν άλλες πανελλαδικές άδειες - Σε 90 ημέρες κόβει το σήμα η Digea σε όσους δεν πλειοδοτήσουν

Ανησυχία σε χιλιάδες εργαζόμενους προκαλούν οι νέες δηλώσεις της κυβερνητικής εκπροσώπου, Όλγας Γεροβασίλη όσον αφορά στις τηλεοπτικές άδειες. Η κα Γεροβασίλη μιλώντας στο BHMA FM ξεκαθάρισε ότι δεν θα προκηρυχθούν νέες άδειες πανελλαδικής εμβέλειας και προανήγγειλε το κλείσιμο τηλεοπτικών σταθμών....


Χαρακτηριστικά, όταν ρωτήθηκε για το μέλλον των ήδη λειτουργούντων τηλεοπτικών σταθμών που δεν θα αναδειχθούν από τη διαγωνιστική διαδικασία, η κυβερνητική εκπρόσωπος επανέλαβε ότι σε 90 ημέρες μετά το διαγωνισμό η Digea θα διακόψει το ψηφιακό σήμα των μη αδειοδοτημένων. Η κ. Γεροβασίλη είπε ακόμη, ότι δεν θα υπάρξουν άλλες πανελλαδικές άδειες. «Αν προσθέταμε άδειες μετά το διαγωνισμό θα ήταν άδικο για όσους πλειοδότησαν σε αυτόν», είπε η κυβερνητική εκπρόσωπος.

Είπε ακόμα ότι: «Ο διαγωνισμός αποκαθιστά τη νομιμότητα» και ότι υπάρχει πολιτικό ζήτημα με τη στάση της αξιωματικής αντιπολίτευσης. «Υπάρχει πολιτικό ζήτημα: καλώ τη ΝΔ να αλλάξει τη στάση της», ανέφερε η κ. Γεροβασίλη και κάλεσε τη ΝΔ να αναγνωρίσει το διαγωνισμό, σημειώνοντας, ότι ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ υπέπεσε σε αντιφάσεις με όσα δήλωσε. «Είναι διαβλητή η θέση της ΝΔ για το μέλλον των αδειών», είπε η κυβερνητική εκπρόσωπος και πρόσθεσε: «Αν η ΝΔ ακυρώσει το διαγωνισμό σε αυτούς που έχουν πληρώσει για άδειες, θα δώσει λεφτά πίσω; Να το πει στον ελληνικό λαό».