Απιστευτο! Η Κομισιόν απαιτεί δημοσιογραφική σιγή στο θέμα Γεωργίου και εγκαλεί την ελληνική κυβέρνηση για … δημοσιεύματα!

Απίστευτη δήλωση του εκπροσώπου της Κομισιόν ! ” Η Επιτροπή, ως ζήτημα αρχής, δεν σχολιάζει εθνικές νομικές διαδικασίες», ανέφερε ο Μ. Σχοινάς, ωστόσο σημείωσε ότι η Κομισιόν ανησυχεί για τις αναφορές σε ορισμένα μέσα μαζικής ενημέρωσης που αμφισβητούν την αξιοπιστία της ΕΛΣΤΑΤ. «Η Eurostat και η Επιτροπή είναι οι αρμόδιες αρχές», επεσήμανε ο κ. Σχοινάς και πρόσθεσε ότι τόσο στην επιστολή, όσο και στις δηλώσεις της επιτρόπου Απασχόλησης, Μ. Τίσεν, την περασμένη Τετάρτη, υπογραμμίζεται ότι η αξιοπιστία των ελληνικών στατιστικών στοιχείων της περιόδου 2010-2015 είναι «υπεράνω κάθε αμφιβολίας».....
Καταλήγοντας, ο δήλωσε ότι το ελληνικό πρόγραμμα προσδίδει ιδιαίτερη σημασία στην αξιοπιστία των ελληνικών στοιχείων και η αξιοπιστία των στατιστικών στοιχείων είναι προς το κοινό συμφέρον της ΕΕ και της Ελλάδας!!!!

Δηλαδη η Κομισιόν ανησυχει για το γεγονος οτι …καποιοι Ελληνες δημοσιογραφοι τολμουν να ερευνουν τον τροπο με τον οποιο ο διορισμενος απο την Ευρωπη επικεφαλης της ΕΛΣΤΑΤ, “υπολογισε” το υψος του ελλειμματος το 2010, γεγονος που εκρινε την ενταξη της χωρας μας σε μια “λανθασμενη” οπως το ιδιο το ΔΝΤ αλλα και πληθος Ευρωπαιων, εκτοτε εχουν καταγγειλλει, διαδικασια! Το Μνημονιο!
Δηλαδη ο εκπροσωπος της Κομισιον προειδοποιει μια κυβερνηση κρατους-μελους γιατι δε νουθετει καποια Μεσα στη χωρα της, που ασκουν κριτικη ή εχουν διαφορετικη εκτιμηση για την ορθοτητα μιας διαδικασιας που απτελεσε θρυαλλιδα καταλυτικων πολιτικων ( 5 εκλογικες αναμετρησεις μαζι με το δημοψηφισμα ) εξελιξεων μεσα σε 5 χρονια! Δηλαδη ο εκπροσωπος της Κομισιον εγκαλει την ελληνικη κυβερνηση γιατι δεν υπαρχει ενιαια γραμμη στον ελληνικο Τυπο … οπως ειχε επιχειρησει το ΔΝΤ με τα περιφημα φροντιστηρια σε δημοσιογραφους ! Πραγμα βεβαια που καθολου δεν ειχε θορυβησει τοτε την Κομισιον! Τελος ο εκοροσωπος της Κομισιον εγκαλει την ελληνικη κυβερνηση για δημοσιευματα στον ελληνικο Τυπο που αμφισβητουν την αξιοπιστια της δουλειας ενος πρωην υπαλληλου της στην Ελλαδα, που την κρισιμη περιοδο περεμενε και υπαλληλος του ΔΝΤ, αλλα καθολου δεν ανησυχει για αλλου ειδους δημοσιευματα, οπως ξενοφοβικα, ρατσιστικα, εθνοφυλετικα, τρομολαγνικα, ακομα και υποκινητικα σε εθνοκαθαρση, που φιλοξενουνται καθημερινα στον Ευρωπαικο Τυπο!
ΥΓ Την απαντηση στον κ Σχοινα και την Κομισιον δεν οφειλει να την δωσει η ελληνικη κυβερνηση, αλλα η ΕΣΗΕΑ και η Ενωση Δικαστων!

thefaq.gr