Αστρονομικό ποσό προσφέρει ο ΠΑΟΚ στον Κονοπλιάνκα!

ΤΙΝΑΖΕΙ ΤΗΝ ΜΠΑΝΚΑ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ Ο ΠΑΟΚ !!!

Πολύ βαθιά το χέρι στην τσέπη είναι διατεθειμένος να βάλει ο Ιβάν Σαββίδης ώστε να αποκτήσει ο ΠΑΟΚ τον Εβγκέν Κονοπλιάνκα με τη μορφή δανεισμού, πραγματοποιώντας με αυτό τον τρόπο μια πολύ δυνατή κίνηση που θα αλλάξει τα δεδομένα.

Σύμφωνα με τη «Metrosport», έχει γίνει πρόταση στον Ουκρανό εξτρέμ της Σεβίλλης για.....
4 εκατομμύρια ευρώ ετησίως! Χωρίς, μάλιστα, να έχει ζητήσει από τον ισπανικό σύλλογο να καλύψει μέρος του συμβολαίου. Ο 27χρονος μεσοεπιθετικός, που έχει ρήτρα 40 εκατομμύρια ευρώ, ευχαρίστησε τον άνθρωπο που μετέφερε την πρόθεση του «δικεφάλου του Βορρά» να του δώσει αυτά τα λεφτά και τόνισε ότι έχει στα χέρια του δελεαστικές προτάσεις από ευρωπαϊκούς συλλόγους και πως θα αποφασίσει σύντομα. Όλα αυτά βέβαια, αναφέρονται στο εν λόγω δημοσίευμα.

Πάντως, σύμφωνα με τα όσα βγήκαν το Σάββατο στην επιφάνεια, ο Κονοπλιάνκα δεν… ψήνεται να συνεχίσει την καριέρα του στον ΠΑΟΚ. Ωστόσο, υπάρχει εξήγηση για το γεγονός ότι η ομάδα της Θεσσαλονίκης στρώνει στο τραπέζι αυτό το τεράστιο ποσό (για τα ελληνικά δεδομένα), που είναι ασυνήθιστο για τα ελληνικά δεδομένα και ειδικά με τα τωρινά δεδομένα. Στα ταμεία της ΠΑΕ θα μπουν (σε βάθος χρόνου) περίπου 6 εκατομμύρια ευρώ από τη μεταγραφή του Λούκας Πέρεθ από την Ντεπορτίβο Λα Κορούνια στην Άρσεναλ, λόγω του ποσοστού μεταπώλησης που κατέχει.

Πέρυσι, ο Κονοπλιάνκα έκανε γεμάτη σεζόν, αγωνιζόμενος σε 32 ματς της Primera Division και πετυχαίνοντας τέσσερα γκολ. Στο Κύπελλο έκανε επτά εμφανίσεις και είχε ένα γκολ, στο Champions League έπαιξε σε έξι ματς και πέτυχε δύο γκολ, άλλα τόσα παιχνίδια είχε στο Europa League, ενώ αγωνίστηκε και στο ευρωπαϊκό Σούπερ Καπ.