Πέμπτη, 12 Ιανουαρίου 2017

Πού να Δεις Online Σειρές & Ταινίες με Υπότιτλους

Λίγο ή πολύ, όσοι από εμάς δεν είναι εξοικειωμένοι με τα torrents, αναζητούμε ένα διαδικτυακό τόπο όπου μπορούμε να βλέπουμε online σειρές και ταινίες με ενσωματωμένους υπότιτλους και φυσικά δωρεάν! Παρόλο που υπάρχουν αρκετές ιστοσελίδες που υπόσχονται αυτήν την υπηρεσία, άλλοτε ο κατάλογος σειρών και ταινιών τους είναι περιορισμένος ή οι υπότιτλοι, στις σειρές ειδικά, ενσωματώνονται εξαιρετικά αργά σε σχέση με την ημερομηνία δημοσίευσης του επεισοδίου, είτε τα link που δίνονται οδηγούν σε  αδιέξοδα...

Στο παρόν άρθρο θα δώσουμε τις πιο δημοφιλείς....
ιστοσελίδες που προσφέρουν τις δωρεάν υπηρεσίες τους στο ευρύ Ελληνικό κοινό και φυσικά είναι αυτές με τις λιγότερες έως μηδαμινές δυσλειτουργίες που αναφέρθηκαν παραπάνω.

Το Gamato, ευτυχώς, επανήλθε μετά την στοχοποίηση από την ΔΗΕ και συνεχίζει να μας προσφέρει μια εκτενή γκάμα επιλογών με καθημερινή ανανέωση και γρήγορο υποτιτλισμό. 

Αν και είναι από τις ιστοσελίδες που μεταφέρονται συχνά-πυκνά συνιστά αξιόπιστη επιλογή με ευρύ κατάλογο σειρών και ταινιών αρκετά με εναλλακτικά link για το καθένα.

Αρκετά εκτενής κατάλογος, αλλά μόνο για ξένες σειρές. Πρόκειται για μια ιστοσελίδα που βγάζει γρηγορότερα τους ελληνικούς υπότιτλους από αντίστοιχα sites, στις περισσότερες των περιπτώσεων. 

Μεγάλη βάση δεδομένων, επιλογές εναλλακτικών links και αξιοσημείωτο για τη συγκεκριμένη ιστοσελίδα η πιθανότητα να βρεις μια ταινία που δεν υπάρχει πουθενά αλλού...

Κύρια assets της ιστοσελίδας το μεγάλο πλήθος εναλλακτικών link που δίνει, το εξαιρετικό, κατ εμέ, design και οι επιλογές αναζήτησης πέραν με βάση τον τίτλο της ταινίας-σειράς.

6www.itsmovietime.top

Κλείνοντας, θα ήθελα, μέσα από αυτό το άρθρο, να πω ένα μεγάλο Ευχαριστώ σε όλους όσους εργάζονται για να μας παρέχουν αυτήν την άνεση και εξυπηρέτηση, ένα ευχαριστώ που πιστεύω εκφράζει όλους τους Τσαμπατζήδες... 

Το kafeneio-gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από την ιστοσελίδα μας. Παρακαλούμε όμως τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους, να γράφονται στην ελληνική ή την αγγλική γλώσσα (όχι greeklish), να είναι κατανοητά και τέλος να είναι κατά το δυνατόν σύντομα. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.

Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.