Χειροπέδες σε σωφρονιστικό υπάλληλο του Κορυδαλλού – Έβγαλε στη φόρα γυμνές φωτογραφίες της πρώην του

Χειροπέδες σ' έναν 37χρονο σωφρονιστικό υπάλληλο των φυλακών Κορυδαλλού πέρασε η Διεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων, έπειτα απο καταγγελία της 35χρονης πρώην συντρόφου του, την οποία είχε διασύρει μέσω του Facebook αναρτώντας γυμνές της φωτογραφίες από την εποχή που είχαν ερωτική σχέση....

Μάλιστα ο 37χρονος είχε φθάσει στο σημείο να στείλει αυτές τις φωτογραφίες σε συγγενείς της κοπέλας, ακόμα και σε πρώην καθηγητές της, με αποτέλεσμα η 35χρονη να δέχεται ακόμα και ερωτικά μηνύματα από αγνώστους.

Μάλιστα η εντυπωσιακής ομορφιάς κοπέλα, υπηρετεί ως Δημοτική Αστυνομικός σε Δήμο των Βορείων Προαστίων της Αττικής, ενώ είχε διατελέσει σύμβουλος σε πρώην δήμαρχο, επίσης στα Βόρεια Προάστια.
Ο εφιάλτης ξεκίνησε για την 35χρονη στις αρχές Σεπτεμβρίου, όταν είχε ζητήσει από τον σωφρονιστικό υπάλληλο με τον οποιο ειχε δεσμό να διακόψουν την σχέση τους.

Σύμφωνα με την καταγγελία που κατέθεσε η ίδια στην Εσωτερικών Υποθέσεων, από την πρώτη στιγμή που ζήτησε από τον 37χρονο να διακόψουν, αυτός άρχισε να την απειλεί προκειμένου να την μεταπείσει από την απόφαση της.

Τελικά και όπως αποδείχθηκε απο την έρευνα της Διεύθυνσης Εσωτερικών Υποθέσεων, ο σωφρονιστικός υπάλληλος των φυλακών Κορυδαλλού έκανε πράξη τις απειλές του και δημιούργησε, με τα στοιχεία τις ανυποψίαστης κοπέλας, ψεύτικο προφίλ στο Facebook, αναρτώντας γυμνές της φωτογραφίες από την εποχή που είχαν ερωτική σχέση. Μάλιστα οι φωτογραφίες συνοδεύονταν από προσβλητικά σχόλια αλλά και τα πραγματικά στοιχεία επικοινωνίας της κοπέλας.

Στη συνέχεια μέρος αυτού του φωτογραφικού υλικού το έστειλε σε συγγενείς, φίλους, ακόμα και σε παλιούς καθηγητές, με αποτέλεσμα η ανυποψίαστη κοπέλα να δέχεται ακόμα και ερωτικά μηνύματα από αγνώστους στο κινητό της.

Βέβαια κατέληξε στην Διεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων καταγγέλλοντας την περιπέτεια της, με αποτέλεσμα και έπειτα από έρευνα που πραγματοποιήθηκε να διαπιστωθούν τα ηλεκτρονικά ίχνη του Σωφρονιστικού Υπαλλήλου στο Facebook και τελικά να βρεθούν έξω από το σπίτι του αστυνομικοί.

Μάλιστα κατά την σύλληψη του ο 37χρονος φέρεται να απώθησε τους Αστυνομικούς και να τους εξύβρισε, χωρίς βέβαια να καταφέρει να αποφύγει τις χειροπέδες.

Σε βάρος του 37χρονου Σωφρονιστικού υπαλλήλου των φυλακών Κορυδαλλού, σχηματίσθηκε δικογραφία με τις κατηγορίες της εξυβρίσης και της εκβίασης και παραπέμφθηκε στον αρμόδιο Εισαγγελέα που χειρίζεται την υπόθεση.