Παγκόσμια πρώτη! Έδιωξαν τον Χάρη Θεοχάρη από το κόμμα που ο ίδιος ίδρυσε

Στην ελληνική πολιτική του τόπου τα τελευταία χρόνια τα έχουμε δει όλα, αλλά ομολογουμένως αυτό ήταν κάτι που δεν μπορούσε κανείς να το φανταστεί.
Ο λόγος για τον ανεξάρτητο βουλευτή, Χάρη Θεοχάρη τον οποίο ουσιαστικά απέβαλαν από το κόμμα Δημοκρατική Ευθύνη, που ο ίδιος όμως ίδρυσε και παρουσίασε πριν από λίγους μήνες.

Το κόμμα λοιπόν που ίδρυσε ο Χάρης Θεοχάρης τον απομακρύνει....
και στην επίσημη ανακοίνωση του εύχεται και καλή επιτυχία στις επόμενες αναζητήσεις του, τις οποίες προφανώς θεωρούν βέβαιες.

Στην ανακοίνωση ως αιτία του διαζυγίου αναφέρεται πως ήταν η προσπάθεια του κ. Θεοχάρη να επικαλεστεί μία ανύπαρκτη μέχρι σήμερα διαφωνία περί συνεργασιών με άλλα κόμματα, προφανώς για να ακολουθήσει τη δική του πορεία.

Αναφέρεται επίσης με νόημα πως η αναβάθμιση του χώρου μπορεί να γίνει μόνο με όρους πολιτικής αξιοπιστίας και ποιότητας από ανθρώπους της εποχής και όχι από συνενώσεις παλιών μηχανισμών.

Ο Χάρης Θεοχάρης ήταν ένα από τα πρόσωπα που ίδρυσαν τη Δημοκρατική Ευθύνη μαζί με τον Αλέκο Παπαδόπουλο και τον Λαοκράτη Χαλβατζή, αλλά μεγάλη μερίδα του κόσμου θεωρούσε πως ο κ. Θεοχάρης ηγείται αυτής της προσπάθειας, που όπως αποδείχθηκε από την απομάκρυνση δεν ισχύει.