“Ο Ελληνικός λαός πλήρωσε κατά την ανακεφαλαιοποίηση το δάνειο του Κήρυκα Χανίων από την Πειραιώς”!

Στην ανακοίνωση γίνεται λόγος για πλήρη διάψευση όσων ισχυριζόταν μπροστά σε όλο το Κοινοβούλιο ο Κυριάκος Μητσοτάκης, αφού η δήλωση περί «διαδικασίας ρύθμισης» του ανεξόφλητου δανείου στην Πειραιώς αποτελεί επί της ουσίας υπόσχεση ότι θα…
ρυθμιστεί. Εκτός από την αναντιστοιχία δηλώσεων μεταξύ επίτιμου και Κυριάκου Μητσοτάκη, αυτό που σημειώνεται από την Κουμουνδούρου είναι η παραδοχή που έκανε η διευθύντρια Εποπτείας του Πιστωτικού Συστήματος της Τράπεζας της Ελλάδος, Σπ. Παπαγιαννίδου, τονίζοντας ότι το δάνειο ύψους 300.000 ευρώ πληρώθηκε από τον ελληνικό λαό κατά την ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών.

Επισημαίνεται, επίσης, η ύποπτη αύξηση ακίνητης περιουσίας και δανεισμού που παρουσιάζει στους ισολογισμούς της η «νεκρή» -από το 2005- εταιρία του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη.

«Για μία ακόμα φορά, αποδεικνύεται πως η μόνη αλήθεια που είπε -άθελα του- ο Κυριάκος Μητσοτάκης, είναι ότι το δάνειο βασίστηκε στην ιδιότητα του πρώην πρωθυπουργού του πατέρα του. Αυτή είναι η “συμφωνία αλήθειας” της ΝΔ: Διαπλοκή, διαφθορά και φέσια για τον ελληνικό λαό» καταλήγει η εν λόγω ανακοίνωση.