Δεν θέλει Σιδηρόπουλο στο ντέρμπι το «σύστημα» ΕΠΟ!

Μέχρι να οριστεί η επιτροπή εξομάλυνσης στην ΕΠΟ, θα -συνεχίσουμε να- έχουμε, δυστυχώς… ιστορίες. 

Σύμφωνα με πληροφορίες, το «σύστημα», που… ζει και βασιλεύει (ακόμη) στο ελληνικό ποδόσφαιρο, δεν θέλει με τίποτα να διευθύνει το ντέρμπι της Κυριακής ανάμεσα σε Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ ο Τάσος Σιδηρόπουλος! ....


Επικαλούμενο διάφορες προφάσεις, μεταξύ των οποίων και το γεγονός ότι ο Δραμινός ρέφερι είχε οριστεί πρόσφατα σε παιχνίδι στο «Γ. Καραϊσκάκης» (στο Ολυμπιακός-ΑΕΚ), το «σύστημα» και ειδικά ο Δημήτρης Γκρούτσης, λέει «όχι» στον, κατά τεκμήριο, κορυφαίο Έλληνα διαιτητή!

Την ίδια ώρα, ο Δημήτρης Σαραϊδάρης προτιμά την ασφάλεια της καλύτερης «σφυρίχτρας» στο ελληνικό ποδόσφαιρο, για ένα παιχνίδι… φωτιά, όπως είναι αυτό ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον ΠΑΟΚ.

Όπως γίνεται αντιληπτό, υπάρχει διάσταση απόψεων μεταξύ των δύο ανδρών -και- σε αυτό το θέμα και έχει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον να δούμε αν στους αυριανούς (20/10) ορισμούς εμείνει στην επιλογή του ο κ. Σαραϊδάρης και αν θα κάνει, ή όχι, πίσω.

Ωστόσο, και στην περίπτωση του... 1-1 μεταξύ Σαραϊδάρη-Γκρούτση, το πιθανότερο είναι ότι η επιδιαιτητές της ΚΕΔ (Σωμαρακάκης-Νταμπώσης) θα στηρίξουν την επιλογή Γκρούτση.

Σε περίπτωση, πάντως, που επικρατήσει το «σύστημα» ΕΠΟ, οι επιλογές είναι… μετρημένα κουκιά: Οι Καλογερόπουλος, Μάνταλος και Αρετόπουλος…