53 κατά κυβέρνησης και Καμμένου: Ξεπλένετε τους νεοναζί

Με σκληρούς χαρακτηριστικούς και "καρφιά" κατά και του υπουργού Άμυνας Πάνου Καμμένου, οι 53 επιτίθενται στην κυβέρνηση για την... περιοδεία της Επιτροπής Εξωτερικών και Άμυνας σε Καστελόριζο, Ρω και Στρογύλλη. Αιτία η παρουσία των βουλευτών της Χρυσής Αυγής....

Σε κείμενο που ανέβαζαν στην ιστοσελίδα τους, οι 53 τονίζουν πως δεν πρόκειται μόνο για μια ενέργεια "ανέξοδου εντυπωσιασμού" αφού σε μια τέτοια περίπτωση "μια έκφραση δυσαρέσκειας θα αρκούσε".

Μιλούν για κινδύνους που εξοργίζουν. Κάνουν λόγο για ξέπλυμα ενός υπόδικου κόμματος και σημειώνουν πως "συναγελασμός μαζί τους σε ένα σόου τόσο εύκολης όσο και πατριδοκάπηλης λογικής, εντάσσεται στον τρόπο παραγωγής της πολιτικής που κυριαρχεί στην ακροδεξιά ατζέντα".

"Η πολιτική της νομιμοποίηση, το ξέπλυμα των νεοναζί -με εθνικό μάλιστα μανδύα- δεν είναι υπόθεση ούτε γενικά της κυβέρνησης, ούτε ειδικά των βουλευτών/τριών του ΣΥΡΙΖΑ", αναφέρουν οι 53 και κάνουν λόγο για ψευτολεονταρισμούς και παράτες που δεν μπορούν να είναι τρόπος άσκησης της εξωτερικής πολιτικής και άμυνας!