Τα έχει βρει ο ΠΑΟΚ με τον Ανσαριφάντ!

Ο ΠΑΟΚ δέχθηκε χθες (Δευτέρα, 9/1), ένα ακόμα επικοινωνιακό χαστούκι και βάζει τα δυνατά του να κλείσει τον Ανσαριφάντ.  Είναι περίεργο αυτό που συνέβη με την ανακοίνωση που έβγαλε η διοίκηση του ΑΠΟΕΛ, πως ο Σωτηρίου δεν είναι προς πώληση, ενώ ο Μίχελ είχε ταξιδέψει στην Κύπρο για να αποκτήσει τον ποδοσφαιριστή....


Αυτό που συνέβη χθες είναι πέρα από την λογική. Δεν γίνεται να πήρε την απόφαση ο Μίχελ να ταξιδέψει στην Κύπρο για έναν ποδοσφαιριστή που δεν ήταν προς πώληση, είναι δεδομένο πως κάτι μεσολάβησε.

Σύντομα θα μαθευτεί τι έχει συμβεί και ήρθε με τόσο άκομψο τρόπο η χυλόπιτα το βράδυ της Δευτέρας.

Η ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΟΥ ΠΑΟΚ
Στον ΠΑΟΚ είναι πλέον ξεκάθαρο, ότι χρειάζονται μεταγραφές στην επίθεση που να ξέρουν μπάλα. Επιθετικός που να τελειώνει σωστά τις επιθέσεις, αλλά και στο κομμάτι της δημιουργίας υπάρχει πρόβλημα στην τελική επιλογή. Έχουν στόχο να τελειώσουν άμεσα κάποιες υποθέσεις, με πρώτη αυτή του Ανσαριφάντ. Στον Ιρανό επιθετικό έχε γίνει πρόταση 750 χιλιάδες ετησίως για δύο χρόνια που τον καλύπτει και  δείχνει και ο ποδοσφαιριστής να έχει καταλήξει.

Είναι ο ίδιος πιο απόμακρος στους ανθρώπους των άλλων ομάδων που είχε μαζί τους επικοινωνία. Εκτός απροόπτου θα κλείσει ο Ανσαριφάντ στον "Δικέφαλο". Για την ιστορία γράφτηκε πως υπήρχε πρόταση από την Κίνα. Δεν είναι κάτι σημαντικό, καθώς ο ποδοσφαιριστής φαίνεται να καταλήγει στον ΠΑΟΚ, όμως, η πρόταση που είχε στα χέρια του ήταν από την Κορέα!

Άλλωστε δεν έχει περιθώρια να χάσει και αυτόν τον ποδοσφαιριστή ο Σαββίδης. Ο ΠΑΟΚ θέλει άμεσα ενίσχυση και ο Ανσαριφάντ προσφέρει στοιχεία που λείπουν από το ρόστερ που έχει στα χέρια του ο Ίβιτς.

ΒΟΗΘΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ
Δεν είναι ένας κλασικός φορ, που βοηθά μόνο με την τελική του εκτέλεση, όπως π.χ. ο Αθανασιάδης, αλλά ένας σύγχρονος επιθετικός που ξέρει μπάλα. Έχει συμμετοχή στην ανάπτυξη έξω από την περιοχή, ακουμπά η μπάλα πάνω του με μεγάλη συχνότητα και δημιουργεί. Θα τον βοηθήσει τον ΠΑΟΚ στο κομμάτι που έχει πρόβλημα, χωρίς βέβαια να φτάνει από μόνος του για να το λύσει.

Η ομάδα του Ίβιτς έχει μεγάλη δυσκολία στην τελική απόφαση, είτε στην δημιουργία είτε στην εκτέλεση. Είδαμε και με τον ΠΑΣ, πως ο ΠΑΟΚ σταματούσε ψηλά τις προσπάθειες απελευθέρωσης της ομάδας του Πετράκη, έφτανε με μεγάλη συχνότητα η μπάλα πάνω στην τελευταία γραμμή άμυνας του ΠΑΣ, όμως η τελική επιλογή στην δημιουργία και στην εκτέλεση ήταν για τα θηρία και επίσης πολύ μικρή η συμμετοχή του φορ σε αυτήν.

ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΑΠΟ ΚΛΑΟΥΣ, ΚΟΥΛΟΥΡΗ
Ο Ανσαριφάντ, ασφαλώς, και θα έχει μεγαλύτερη συμμετοχή έκτος περιοχής απ' ότι ο Κλάους και ο Κουλούρης. Ένα από τα μεγάλα προβλήματα που έχει ο ΠΑΟΚ είναι πως είτε ο Κουλούρης παίζει στην κορυφή, είτε ο Αθανασιάδης, για την κατοχή που παίρνει η ομάδα και τα μέτρα που χτίζει το παιχνίδι της, η μπάλα δεν ακουμπά στον βαθμό που πρέπει στον φορ της. Με τον Ανσαριφάντ αυτό δεδομένα θα λυθεί, γιατί έχει την τάση να συμμετέχει πολύ ακόμα και στην ανάπτυξη του παιχνιδιού. Είναι φορ, αλλά βγαίνει και εκτός περιοχής, έχει καλό κοντρόλ και δημιουργία για τον κοντινό του ποδοσφαιριστή.

Σίγουρα δεν είναι ο φορ που θα βγει πρώτος σκόρερ στο πρωτάθλημα, όμως θα έχει μία αξιοπρεπή παρουσία, και θα προσφέρει πολύ σε συνεργασίες ψηλά.

Τα δεδομένα είναι πως ο Ανσαριφάντ έχει συμφωνήσει σε πρόταση 750 χιλιάδες το χρόνο για δύο χρόνια και περιμένει να βρει η διοίκηση του ΠΑΟΚ άκρη με τον Πανιώνιο, για να κλείσει τώρα η μεταγραφή. Και γι' αυτό τον λόγο ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής είναι πλέον πιο απόμακρος σε επαφές που είχε το τελευταίο διάστημα με ανθρώπους άλλων ομάδων.

ΥΓ.: Στον Παναθηναϊκό -μαθαίνω- δεν υπάρχει ενδιαφέρον για τον Πόπα. Δεν θα κάνουν κίνηση για απόκτηση του...