Ρίχνει 5 εκ. ευρώ για την πρόκριση

Ο ΠΑΟΚ μετράει ήδη αντίστροφα για την κρίσιμη ρεβάνς με τον Παναθηναϊκό στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας με τον Βλάνταν Ίβιτς να ποντάρει σε τρία "νέα όπλα" αξίας 5.000.000 ευρώ για την ανατροπή του 0-2 στην Λεωφόρο. Ένα όπλο μάλιστα σε κάθε γραμμή της ομάδας του!

Πρακτικά, μέχρι τον δεύτερο ημιτελικό του κυπέλλου με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό, υπάρχουν δέκα ημέρες και μεσολαβεί και ένα παιχνίδι πρωταθλήματος. Στη ουσία του πράγματος όμως, ο ΠΑΟΚ.... μετρά αντίστροφα για το παιχνίδι στο οποίο θα παίξει τις όποιες πιθανότητες του έμειναν μετά την ήττα με 2-0 στο “Απ' Νικολαΐδης”. Στην Τούμπα, ο Βλάνταν Ίβιτς θα έχει τρία “νέα όπλα” αξίας πέντε εκ. Ευρώ, και θα ρίξει ένα σε κάθε γραμμή για να την ενισχύσει...

Τρεις παίκτες που δεν ήταν σε θέση να πάρουν φανέλα βασικού στο παιχνίδι της 12η Απριλίου, εφόσον όλα κυλήσουν ομαλά για εκείνους και δεν προκύψει νέος τραυματισμός, θα βρεθούν στην 11άδα των ασπρόμαυρων, στο παιχνίδι με σύνθημα “για την μεγάλη ανατροπή”.

Ο Φερνάντο Βαρέλα αποκτήθηκε το καλοκαίρι του 2016 από την Στεάουα Βουκουρεστίου έναντι ενός ποσού που έφτασε τα 1,4 εκ. Ευρώ και προστέθηκε στο κέντρο της άμυνας του ΠΑΟΚ. Ο Γκόικο Τσίμιροτ αποκτήθηκε το καλοκαίρι του 2015 έναντι ενός ποσού που άγγιξε τα 1,5 εκ. Ευρώ (με βάση και τα μπόνους που έχουν υπολογιστεί αναφορικά με αριθμό συμμετοχών) και αναμένεται να πάρει θέση στην μεσαία γραμμή.

Ο Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς αποκτήθηκε τον Ιανουάριο του 2017, με τον 26χρονο επιθετικό να κοστίζει σχεδόν 2,1 εκ. Ευρώ, ποσό για το οποίο ξεκίνησε την... απόσβεση με τα επτά τέρματα που πέτυχε στις δέκα πρώτες του εμφανίσεις με την ασπρόμαυρη φανέλα, πριν υποστεί κάταγμα κλείδας.

Οι τρεις παίκτες, καλώς εχόντων των πραγμάτων για τον Βλάνταν Ίβιτς, θα είναι στην διάθεσή του, και μέχρι στιγμής, ο Σέρβος τεχνικός έχει δείξει πως δεν τους έχει ξεκινήσει στην 11άδα μόνο σε περίπτωση που δεν ήταν σε θέση (λόγω τραυματισμού ή λόγω τιμωρίας) να αγωνιστούν ή σε περιπτώσεις εκτεταμένου ροτέισον.