Τυχερός και με ... γρήγορα αντανακλαστικά! Δείτε πώς γλίτωσε τη ληστεία (βίντεο)

0
Το περιστατικό συνέβη στο Johannesburg, μέρα μεσημέρι. Βλέπουμε τον οδηγό της Porsche να στρίβει αριστερά σε ιδιωτικό δρομάκι και να περιμένει μάλλον την πύλη να ανοίξει.

Την ώρα που στρίβει μια BMW 3 Series κοντοστέκεται από πίσω, σταματά λίγο πιο κάτω και αμέσως μετά βάζει όπισθεν για να κλείσει την Porsche....
που περιμένει. Ωστόσο φαίνεται ότι ο οδηγός της 911 βρισκόταν σε επιφυλακή και αντελήφθη αμέσως την BMW που πήγε να τον κλείσει.

Με το που κατεβαίνει λοιπόν ένας από τη συμμορία με μάσκα και το όπλο στο χέρι, ο οδηγός της 911 είχε ήδη κουμπώσει την όπισθεν και πριν προλάβει ο εμβρόντητος ληστής να καταλάβει τι γίνεται, κάνει πίσω με ταχύτητα, χτυπάει την BMW στον πίσω προφυλακτήρα και κερδίζει αρκετά μέτρα απόσταση.

Ο ληστής αιφνιδιασμένος ακόμα δεν ξέρει τι ακριβώς να κάνει, μέχρι που βλέπει την 911 να βάζει πρώτη και να γίνεται καπνός. Τότε αποφασίζει να ξαναμπεί στην 3άρα. Πάνω στην ώρα δηλαδή διότι οι συνεργοί του είχαν ήδη κάνει αναστροφή και ήταν έτοιμοι να τον αφήσουν με το...όπλο στο χέρι.

Τέτοια περιστατικά «πειρατείας» αυτοκινήτων με την απειλή όπλου είναι πολύ συνηθισμένα στη Νότια Αφρική, ειδικά τη στιγμή που ακριβά αυτοκίνητα περιμένουν στην πύλη για να εισέλθουν στο σπίτι. Άρα υποθέτουμε πως ο οδηγός της Porsche ήταν ήδη σε εγρήγορση και μάλλον είχε πάρει χαμπάρι τις ύποπτες κινήσεις της «3άρας». Και φανταζόμαστε πως ούτε που τον ένοιαξε ότι ο εμπρός προφυλακτήρας του θα ήθελε αντικατάσταση. Η εναλλακτική σίγουρα θα ήταν πολύ χειρότερη.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου (0)