Θλιβερή Συμπεριφορά ΛΥΚΟΦΙΛΩΝ



Κώστα  Δημ. Χρονόπουλου
(Αρθρογράφου -Σχολιογράφου)


Θλιβερά, απογοητευτικά τα όσα διαδραματίζονται.
Έχουμε το γνωστό αυτογελοιοποιούμενο  Τ ο υ ρ κ ο α γ ρ ί μ ι  που βρυχάται για να παίρνει θάρρος από τα ίδια τα ουρλιαχτά /απειλές του (προς κάθε κατεύθυνση και χώρα!) και μετά λουφάζει.
Ένας προφανώς διαταραγμένος (sic) ηγέτης, ο οποίος διακατέχεται από υπερβολικές ιδέες μεγαλείου και ΣΟΥΛΤΑΝΟΛΑΓΝΕΙΑΣ. Ανήκει ασφαλώς στην κατηγορία των επικίνδυνων για όλους: γείτονες, ανθρωπότητα, τον ίδιο τον Τούρκικο λαό που σήμερα -κατά το ήμισυ - τον χειροκροτεί για να τον αναθεματίσει αύριο (στο σύνολό του) για τα δεινά στα οποία είναι βέβαιο ότι θα τον οδηγήσει εμπλέκοντας τον σε περιπέτειες. Μοναδική ελπίδα το γεγονός πως ο αλλοπαρμένος αυτός ΣΟΥΛΤΑΝΙΣΚΟΣ /ΧΙΤΛΕΡΙΣΚΟΣ/ΣΤΑΛΙΝΙΣΚΟΣ είναι δειλός και καιροσκόπος. Εκτιμώ ότι δεν πρόκειται να αποτολμήσει σύρραξη αν δεν βρει τον -όποιο - αντίπαλο /εχθρό του εξασθενημένο, ανήμπορο να αντιδράσει.
Εννοείται - σε ότι μας αφορά ως Έλληνες - πως η αμυντική μας θωράκιση  και οι σκληρές απαντήσεις (φραστικές και πολεμικές) αρκούν ώστε εκείνος να αρκείται μόνον σε υλακές /αλύχτηματα.
Όμως το μεγάλο πρόβλημα είναι η νοοτροπία των Δυτικών, "φίλων" ΛΥΚΟΦΙΛΩΝ εταίρων και εταιρών, αλλά και .....
ετέρων, όπως Αμερικανών κ.α. Τι κάνουν; τι ρόλο παίζουν; των ευγενών, ανεκτικών, μειλίχιων αβανταδόρων του σαλταρισμένου ταραξία της περιοχής;
Γιατί σιωπούν; χάριν συμφερόντων; ή μήπως νοστάλγησαν να δουν το Σουλτανικό κακέκτυπο προ της Βιέννης -όπως κάποτε -και τότε να ανασκουμπωθούν;
Τι σόι ξέφραγο αμπέλι είναι τούτη η πολυδιαφημισμένη, ξεπεσμένη , ανυπόληπτη Ε.Ε; Τι παριστάνει ; Έχει λαούς με τσαγανό, ηγέτες γενναίους, σύνορα ή σουρωτήρια για να μπαινοβγαίνει όποιος θέλει και να τα αμφισβητεί όποτε του καπνίσει;
Ποιός θα στηρίξει , θα περιφρουρήσει τα κοινά  ευρωπαϊκά  μας σύνορα; Οι Τζιχαντιστές;
Να δεχτούμε την ανυπαρξία ευρωπαϊκής - δυτικής γενικότερα - αξιοπρέπειας και την ύπαρξη συμφερόντων οικονομικών συναλλαγών. Έκτακτα.
Αλλά την  παραφροσύνη πως να την ανεχθούμε;


Αυτοί οι ΟΛΙΓΟΦΡΕΝΟΥΔΗΔΕΣ πυγμαίοι, τυφλωμένοι από το συμφέρον τους ηγετίσκοι της Ε.Ε δεν βλέπουν που πάει το πράγμα;
Τους κινδύνους που ελλοχεύουν για όλους μας;
Προφανώς -και περιέργως- ενώ πουλάνε στον Μαμωνά και την ψυχή τους ανεχόμενοι τις συνεχείς απειλές /ραπίσματα του Ανατολίτη Αγά, αδυνατούν να συνειδητοποιήσουν πως αν χάσουν την Ελλάδα και τα κοιτάσματα πετρελαίου της, θα έχουν τεράστιες οικονομικές απώλειες. (Σ.Σ Εκτός και αν οι διεστραμμένοι εγκέφαλοι τους προκρίνουν να διαπραγματευτούν μελλοντικά τα νυν - και δικά τους, λόγω Ε.Ε -κοιτάσματα με τον τότε ... ιδιοκτήτη Αφέντη!... Βέβαια δεν παραθεωρώ και την παράμετρο να έχουν στο μεταξύ οι εταίροι μας αγοράσει ολόκληρη την καταχρεωμένη Ελλάδα και είναι οι ίδιοι περισσότερο ισχυροί στις ποθητές διαπραγματεύσεις τους με τον "Ευρωπαϊστή" ντελικανή).
Το μόνο κέρδος της Δύσης ,είναι τα μαθήματα δημοκρατικότητας που παραδίδει ... δωρεάν ο εξ Ανατολών "Δημοκρατικός  ΣΟΥΛΤΑΝΙΣΚΟΣ".
Ώρες - ώρες αναρωτιέμαι αν μία γερή δόση: σουλτάν μερεμέτ σε εκείνον και εκείνους, θα ήταν μια κάποια λύση!
Είναι εξοργιστική η σιωπή, η απάθεια, η παντελής έλλειψη διαμαρτυρίας των ανάξιων εταίρων και "φίλων" μας στις ατελεύτητες τουρκικές προκλήσεις: Παραβάσεις, παραβιάσεις, απειλές οι οποίες το τελευταίο διάστημα έχουν πολλαπλασιαστεί επικίνδυνα.





ΥΓ Αν η Ε.Ε απωλέσει το ελληνικό της ανάχωμα - ιδιαίτερα αναγκαίο τώρα λόγω του (λαθρο) μεταναστευτικού ρεύματος - τότε, ενδεχομένως, να συνειδητοποιήσουν το μέγεθος των λαθών που διαπράττουν.
      Θα είναι όμως πολύ αργά για δάκρυα (ειλικρινή ή -και - κροκοδίλια).