Πετάνε και ένα αμισθί..Και ξεφτιλίζονται ακόμα περισσότερο

0
Διορίσανε στον ΟΑΣΘ τον πατέρα του υπουργού και κολλητού φίλου του Τσίπρα, Στέλιο Παππά και όπως είναι φυσικό το "νέο σκάνδαλο οικογενειοκρατίας" του ΣΥΡΙΖΑ προκάλεσε πολύ γέλιο.

Οι δικαιολογίες των οικόσιτων του ΣΥΡΙΖΑ ότι τάχα μου ο Στέλιος Παππάς είναι καλός οικονομολόγος και χρόνια αγωνιστής της αριστεράς είναι τουλάχιστον αστείες..., αφού υπάρχουν άνεργοι χιλιάδες καλύτεροι οικονομολόγοι από τον συνταξιούχο πλέον Στέλιο Παππά και γιατί και ως στέλεχος της αριστεράς δεν διακρίθηκε σε κάτι παρά στο να γλύφει τον Τσίπρα στις κεντρικές επιτροπές του ΣΥΡΙΖΑ.

Ως τελευταία δικαιολογία ή καλύτερα ελαφρυντικό πετάξανε και απόψε το γνωστό "τελευταίο επιχείρημα" των Συριζαίων "Ξέρετε, θα είναι αμισθί....."

ΠΟΙΟΝ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ;;

Και στο κάτω-κάτω το πρόβλημα μας δεν είναι ότι ο πρόεδρος του ΟΑΣΘ παίρνει μισθό αλλά το γεγονός ότι επιλέχθηκε ένας κομματόσκυλο χωρίς τα προσόντα επειδή απλά ήταν χρόνια στον ΣΥΡΙΖΑ, ΣΥΝ, ΚΚΕ εσ και πατέρας του κολλητού του Τσίπρα. Δεν πιστεύουμε στον εθελοντισμό σε τέτοιες θέσεις, όποιος εργάζεται πρέπει να πληρώνεται κιόλας.

Αλλά το δούλεμα συνίσταται στο γεγονός ότι ο Στέλιος Παππάς, όπως και οι υπόλοιπο "αμισθί" θα αμείβεται. Απλά η αμοιβή του θα παρουσιάζεται σαν αποζημίωση για μετακινήσεις, συμμετοχή σε επιτροπές, συσκέψεις, κτλ. Και τότε θα βρίσκουμε τα σχετικά ΦΕΚ και θα γελάμε με τον ΣΥΡΙΖΑ και τον κάθε "αμισθί" Στέλιο Παππά συνέχεια έχοντας θέμα για καιρό, αντί να μην πετάγανε την μπούρδα χωρίς μισθό και το θέμα να ξεχνιόταν κάποια στιγμή.

anemosantistasis

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου (0)