Ο πρίγκιπας William έσπασε έναν πολύ σοβαρό κανονισμό πρωτοκόλλου σε πρόσφατο ταξίδι

0
Κατά τη διάρκεια της πενθήμερης περιοδείας του Δούκα και της Δούκισσας του Cambridge στην Πολωνία και τη Γερμανία μέσα στον Ιούλιο, την παράσταση έκλεψαν τα παιδιά τους, ο πρίγκιπας George και η πριγκίπισσα Charlotte, με την τσαχπινιά και τις αξιολάτρευτες γκριμάτσες τους.

Αλλά, όπως παρατήρησε η Vogue, το γεγονός πως η τετραμελής οικογένεια ταξίδευε μαζί, ήταν στην πραγματικότητα ένα πολύ σοβαρό θέμα...


Σύμφωνα με το BBC, το βασιλικό πρωτόκολλο θέλει τους κληρονόμους του θρόνου να μην ταξιδεύουν ποτέ μαζί, το οποίο σημαίνει πως ο πρίγκιπας William έσπασε έναν πολύ σημαντικό κανόνα του πρωτοκόλλου ταξιδεύοντας μαζί με τον γιο του στο ίδιο αεροπλάνο. Ο λόγος γι' αυτό είναι πως, σε περίπτωση θανάσιμου ατυχήματος, η γενεαλογία του θρόνου πρέπει να παραμείνει άθικτη.

Απ' ότι φαίνεται, ωστόσο, δεν είναι και τόσο δύσκολο να παρακάμψεις το πρωτόκολλο, καθώς το μόνο που χρειάζεται ο πρίγκιπας William είναι να ζητήσει την άδεια της βασίλισσας και αυτή να του δώσει τις ευλογίες της για να ταξιδέψει όλη η οικογένεια μαζί. Κάτι που είχε ξανασυμβεί όταν ο William ζήτησε την άδεια της Ελισάβετ για να πάρει μαζί του τον πρίγκιπα George στο ταξίδι του στην Αυστραλία και τη Νέα Ζηλανδία.

«Αν και δεν υπάρχει επίσημος κανονισμός γι' αυτό, και βασιλικοί κληρονόμοι έχουν ταξιδέψει μαζί στο παρελθόν, πρόκειται για κάτι πάνω στο οποίο τον τελικό λόγο έχει η βασίλισσα», είχε πει το βασιλικό γραφείο τύπου στην εκπομπή του BBC Newsround, τότε.

Η οικογένεια του William και της Kate Middleton είχε παλιότερα ταξιδέψει σε πλήρη απαρτία και στον Καναδά.

Και, ούτως ή άλλως, αν είχαν μείνει πιστοί στο πρωτόκολλο, δεν θα είχαμε αυτές τις αξιολάτρευτες φωτογραφίες να χαζεύουμε.



prince william george poland

prince william george poland

prince william george poland

prince william george poland
prince william george poland

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου (0)