Ο δολοφόνος της Ζέμπερη εμπλέκει τώρα και δύο αστυνομικούς

0
Ο δολοφόνος της Δώρας Ζέμπερη προσπαθεί να εμπλέξει κι άλλους στον φόνο της εφοριακού στο Γαλάτσι. Τώρα κάνει λόγο για δύο αστυνομικούς.

Έχουν περάσει τρεις μήνες από την εν ψυχρώ δολοφονία της κοπέλας. Ο φονιάς της, όπως ο ίδιος έχει ομολογήσει...
, μετά το 40σέλιδο υπόμνημα που κατέθεσε, αλλά και το νέο μονοσέλιδο, στο οποίο αναφέρεται σε γνωστό δικηγόρο, αποκαλώντας τον ως «αφεντικό» και ηθικό αυτουργό, τώρα εμφανίζεται να θέλει να παρουσιάσει νέα στοιχεία. Αυτό θα συμβεί την ερχόμενη Τρίτη, όταν και θα κληθεί για συμπληρωματική κατάθεση.

Ο δικηγόρος του πατέρα της Δώρας Ζέμπερη μίλησε σε τηλεοπτική εκπομπή του ΑΝΤ1 («Καλημέρα Ελλάδα»). Ο κ. Λύτρας είπε ότι ο 58χρονος αναφέρεται και σε δύο αστυνομικούς που εμπλέκονται στην υπόθεση. Βάσει των όσων αναφέρει στο μονοσέλιδο υπόμνημά του, πρόκειται για έναν αστυνομικό του Μεταγωγών και έναν ακόμα στην Πέτρου Ράλλη.

Σε ερώτηση για το εάν πιστεύει σε όσα λέει ο δράστης, ο κ. Λύτρας απάντησε ότι δεν υπάρχουν σαφείς ενδείξεις.

«Λέει ένα όνομα ξερά. Θα μπορούσε να πει οποιοδήποτε όνομα. Αυτά δεν είναι σοβαρά πράγματα» είπε χαρακτηριστικά ο δικηγόρος.


Εξηγώντας γιατί ο 58χρονος χρησιμοποίησε το συγκεκριμένο όνομα (του μεγαλοδικηγόρου) ο κ. Λύτρας τόνισε ότι ίσως κάποιος (συγκρατούμενος ή γνωστός του) να ήθελε να ενοχοποιήσει κάποιον.

Παράλληλα, έκανε γνωστό ότι η προϊσταμένη της Δώρας έχει δώσει κατάθεση γύρω από τα όσα ακούγονται για τις απειλές που δεχόταν η 28χρονη, ενώ στα χέρια των Αρχών βρίσκονται και οι υποθέσεις που χειριζόταν.

«Δεν χειριζόταν καμία σοβαρή (από άποψη μεγάλου ποσού) υπόθεση» ξεκαθαρίζει πάντως ο δικηγόρος του πατέρα της εφοριακού.

Το ενδιαφέρον στρέφεται πλέον στην κατάθεση ενώπιον του ανακριτή την ερχόμενη Τρίτη.

«Στο υπόμνημά του αναφέρει ότι θα δώσει περισσότερα στοιχεία όταν θα κληθεί από τον ανακριτή» δήλωσε ο κ. Λύτρας για τα ονόματα στα οποία εκείνος αναφέρεται.

Πηγή: thetoc.gr

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου (0)