Απέδωσε καρπούς ο έρανος υπέρ του Άδωνι, αγόρασε πατάκι για την εξώπορτα του σπιτιού του

0
Δεν άφησε ασυγκίνητο το κοινό η τραγική έκκληση του Άδωνι Γεωργιάδη μέσα από την κάμερα του STAR, σχετικά με την τραγική κατάσταση στην οποία βρίσκεται το σπίτι του. 
Οι υποστηρικτές του βουλευτή, δεν έμειναν με σταυρωμένα τα χέρια και διοργάνωσαν έρανο για τη συγκέντρωση των πόρων που απαιτούνται για την ανακαίνιση της οικίας του. Στο κάλεσμα κλήθηκαν να συμμετάσχουν «όσοι σέβονται, έχουν σε εκτίμηση και συμπαθούν τον πολιτικό, καταβάλλοντας όποιο ποσό κρίνουν ό,τι επιθυμούν»....


Μετά το πέρας της σχετικής διαδικασίας, συγκεντρώθηκε το ποσό των 18 ευρώ και 12 λεπτών, με τη βοήθεια του οποίου, ο κ. Γεωργιάδης κατάφερε να αγοράσει ένα νέο, καφέ πατάκι για την εξώπορτα, αντικαθιστώντας το φθαρμένο προηγούμενο, επίσης καφέ, το οποίο είχε αγοράσει από το νησί της Πάρου το καλοκαίρι του 1996.

«Δεν μπορείτε να φανταστείτε πόσο συγκινημένος είμαι.
Νόμιζα ότι δεν αποκτήσω ποτέ νέο πατάκι, αλλά μπήκα στην πολιτική εν πλήρει συνειδήσει, γνωρίζοντας ότι δεν θα έχω ποτέ αυτή δυνατότητα.
Να που με τη βοήθεια των πιστών μου ψηφοφόρων τα κατάφερα.
Ίσως τώρα καταφέρω επιτέλους να πάρω κι ένα κανονικό σπιτάκι για τα σκυλιά, τα οποία τόσα χρόνια κοιμούνται στο αυτοσχέδιο σπίτι που κατασκεύασα με τις βιογραφίες των θεών του Ολύμπου», σχολίασε συγκινημένος ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας.

Στο σημείο εκείνο, αναγκάστηκε να κλείσει το τηλέφωνο για να ρίξει κάρβουνα στο μαγκάλι ώστε να κάνουν ένα ζεστό μπάνιο τα παιδιά του.

tokoulouri

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου (0)