Εντολή-βόμβα από Μαρινάκη για το «αύριο» του Ολυμπιακού - Κρίσιμες μέρες στο Λιμάνι...

0
Το πρωτάθλημα... πέταξε οριστικά για τον Ολυμπιακό με το «Χ» στο Περιστέρι και πλέον, στο Λιμάνι μπαίνει σε εφαρμογή το σχέδιο δημιουργίας της ομάδας της ερχόμενης περιόδου. Οι Ερυθρόλευκοι μένουν χωρίς ουσιαστικούς στόχους στη συνέχεια του πρωταθλήματος και το βάρος πέφτει από εδώ και πέρα στον Οσκαρ Γκαρθία για τη δημιουργία μιας ομάδας, που θα κατακτήσει το επόμενο πρωτάθλημα...
 Αυτό αποτελεί πλέον κοινό μυστικό στον Ρέντη, μια και η ομάδα φέτος δεν γίνεται να βγάλει... φτερά και από τη μια στιγμή στην άλλη να αρχίσει να «πετάει». Εχει εμφανή προβλήματα και αδυναμίες, που δεν γίνεται να τα υπερνικήσει και γι' αυτό ο στόχος από εδώ και πέρα είναι να διαχωρίσει ο Γκαρθία την... ήρα από το στάρι και να μείνουν στην ομάδα μόνον όσοι πραγματικά το αξίζουν να προχωρήσουν στη νέα εποχή που σχεδιάζεται στον Πειραιά.

Για την ακρίβεια, η εντολή είναι σαφής προς τον Καταλανό τεχνικό να «τσεκάρει» όλους τους διαθέσιμους παίκτες στις 9 επόμενες αγωνιστικές και στο τέλος της περιόδου να εισηγηθεί ποιοι πρέπει να μείνουν και ποιοι πρέπει να αποχωρήσουν από το ρόστερ.

Μάλιστα, ο Γκαρθία θα μπορεί να κάνει ελεύθερη επιλογή από τον... κατάλογο του ρόστερ και να «κόψει» ακόμα και παίκτες ακριβοπληρωμένους ή με μακροχρόνια συμβόλαια! Ολοι ανεξαιρέτως θα μπουν στο... μικροσκόπιο του 45χρονου τεχνικού και θα πρέπει να τον πείσουν ότι αξίζουν να παραμείνουν στην ομάδα και την επόμενη σεζόν.   

Το σίγουρο είναι ότι στον Πειραιά θα υπάρξουν πολύ μεγάλες αλλαγές στο επόμενο πρωτάθλημα και ότι κανείς δεν μπορεί να αισθάνεται τη θέση του εξασφαλισμένη στο ρόστερ της νέας περιόδου. Η εντολή έχει ήδη δοθεί στον Γκαρθία να περάσει τους πάντες από... κόσκινο και έτσι στα επόμενα 9 ματς του πρωταθλήματος εκτός από τη 2η θέση των προκριματικών του Τσάμπιονς Λιγκ, θα κριθεί ποιοι παίκτες θα μείνουν και ποιοι θα φύγουν από την ομάδα ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου. 

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου (0)