Superleague: Μεγάλη ανατροπή στο ελληνικό ποδόσφαιρο! - Χωρίς κεντρική διαχείριση τα τηλεοπτικά δικαιώματα!

Όλα «ανοιχτά» είναι στην Superleague για τα τηλεοπτικά δικαιώματα, μετά την απόφαση της Nova να τερματίσει την σύμβαση κεντρικής διαχείρισης - Η τρέχουσα σεζόν θα ολοκληρωθεί ως έχει, ωστόσο η επόμενη μέρα μοιάζει ένα παζλ για δυνατούς λύτες.

Δηλαδή κάθε ΠΑΕ θα διαπραγματευτεί ελεύθερα και μόνη της τα τηλεοπτικά δικαιώματά της...

Αυτό εφαρμόζεται ήδη από πέρυσι, με τον "Δικέφαλο του Βορρά" να έχει κάνει ξεχωριστή συμφωνία. Καθοριστικός παράγοντας ενδέχεται να αποδειχθεί η Cosmote TV. Θα μπει ή όχι στο παιχνίδι;

Τα πάνω – κάτω έρχονται στο ελληνικό ποδόσφαιρο! Η απόφαση της Nova να κάνει χρήση του δικαιώματός της και προχωρήσει σε μονομερές τερματισμό της «Σύμβασης Κεντρικής Διαχείρισης SuperLeague», μεταξύ της εταιρείας και των 15 ΠΑΕ για την αγωνιστική σεζόν 2018-19 φέρνει μεγάλες ανατροπές στην Superleague.

Τι λέει η Nova

Με ανακοίνωση προς τις χρηματιστηριακές αρχές, η εισηγμένη αναφέρει: «Η εταιρεία Forthnet A.Ε. ανακοινώνει ότι, ασκώντας σχετικό συμβατικό δικαίωμά της, προχώρησε σε λύση της συνεργασίας της (που περιλαμβάνει δικαιώματα τηλεοπτικής μετάδοσης) με τη διοργανώτρια αρχή του επαγγελματικού πρωταθλήματος ποδοσφαίρου Α΄ Εθνικής Κατηγορίας, Super League, για την αγωνιστική περίοδο 2018 – 2019».

Να σημειωθεί ότι η τρέχουσα αγωνιστική σεζόν 2017-2018 θα ολοκληρωθεί κανονικά χωρίς καμία αλλαγή.