Η συγκλονιστική μαρτυρία νέου ανθρώπου για τον σοσιαλισμό στη Βενεζουέλα

0
Το 1970, η Βενεζουέλα ήταν η 20η πλουσιότερη χώρα στον κόσμο. Σήμερα οι πολίτες της ζουν μέσα στην φτώχεια, την απόλυτη εξάρτηση από το κράτος, και την αντιδημοκρατική φίμωση κάθε φωνής που τολμά να αμφισβητήσει τον “σοσιαλιστικό παράδεισο” των Τσάβες-Μαδούρο...

Η συγκλονιστική μαρτυρία του Jorge Jraissati, ενός νέου φοιτητή από τη Βενεζουέλα, σ’ αυτό το σύντομο βίντεο του Foundation for Economic Education (FEE) υπογραμμίζει πόσο εύκολη είναι αυτή η μετεξέλιξη προς το χειρότερο, και μας καλεί να είμαστε σε διαρκή εγρήγορση για την ελευθερία, αλλά και να στηρίξουμε τον αγώνα των Βενεζολάνων που αγωνίζονται για την αποκατάστασή της στην χώρα τους. 

Ο Jorge Jraissati είναι ένας από τους σημαντικότερους ηγέτες του φοιτητικού κινήματος στη Βενεζουέλα. Είναι ένας από τους κυριότερους εκφραστές της νεολαίας που παλεύει για το μέλλον, την πατρίδα και την ελευθερία της. 

Ο Jorge μάχεται για την ελευθερία από τα 16 του χρόνια. Είναι από τις πλέον αναγνωρίσιμες πολιτικές προσωπικότητες της χώρας του και αρθρογραφεί συχνά για τις παραβιάσεις των ανθρωπίνων δικαιωμάτων του καθεστώτος της Βενεζουέλας, τα καταστροφικά αποτελέσματα των σοσιαλιστικών πολιτικών, τις απαραίτητες μεταρρυθμίσεις και τον συνεχιζόμενο αγώνα για την απελευθέρωση της χώρας του. 

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου (0)