Καταδικάστηκαν οι τρεις κατηγορούμενοι για την επίθεση στον Μπουτάρη

0
Ποινή φυλάκισης 21 μηνών με τριετή αναστολή στον 20χρονο σπουδαστή κομμωτικής- Από 14 μήνες στον 36χρονο και τον δεύτερο 20χρονο

Ένοχοι κρίθηκαν από το  αυτόφωρο στη Θεσσαλονίκη οι τρεις κατηγορούμενοι για την επίθεση σε βάρος του δημάρχου Γιάννη Μπουτάρη.

Ειδικότερα, ποινή φυλάκισης 21 μηνών με τριετή αναστολή επιβλήθηκε στον 20χρονο...
σπουδαστή κομμωτικής καθώς κρίθηκε ένοχος για τις κατηγορίες της πρόκλησης επικίνδυνης σωματικής βλάβης, της διατάραξης κοινής ειρήνης και  φθοράς.

Στους άλλους δύο κατηγορούμενους το δικαστήριο επέβαλε ποινή φυλάκισης 14 μηνών. Ωστόσο, τριετής αναβολή στην εκτέλεση της ποινής δόθηκε μόνο στον 20χρονο κατηγορούμενο, καθώς ο 36χρονος ομογενής από τη Γεωργία, δεν έχει καθαρό ποινικό μητρώο και ως εκ τούτου η ποινή του μετατράπηκε σε εξαγοράσιμη προς πέντε ευρώ την ημέρα. Αυτό σημαίνει πρακτικά ότι αν δεν πληρώσει  δεν θα αφεθεί ελεύθερος, πράγμα που θα συμβεί με τους άλλους δύο καταδικασθέντες.

Ωστόσο, το δικαστήριο αποφάσισε να διαβιβάσει τα πρακτικά της δίκης στην εισαγγελία, προκειμένου να κριθεί αν θα πρέπει να ασκηθεί συμπληρωματική ποινική δίωξη στον 36χρονο και τον δεύτερο 20χρονο για πρόκληση επικίνδυνης σωματικής βλάβης.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου (0)